Ugrás a tartalomra

X80C

Fedezze fel a 4K televíziózás világát

Kedvenc filmjei és tévéműsorai a Full HD-hoz képest négyszer részletesebb felbontásban. Az új 4K Processor X1 által minden jelenet élesebb és élethűbb lesz, az Android TV pedig új élményeket nyújt.

TELEVÍZIÓK

X80C | LED | 4K Ultra HD | Okostelevízió (Android TV)

X8005C Series

Kép a(z) X80C 4K tv Android TV platformmal termékről

123 cm (49'')

KD-49X8005C

359 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

139 cm (55")

KD-55X8005C

299 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
AENERGIACÍMKE ÉS TERMÉKISMERTETŐ ADATLAP

2modellek

Kép

4K Processor X1 - Egy chip, amely mindent megváltoztat

4K Processor X1 – Nagyobb tisztaság, jobb színvilág és kontraszt

Bármit is nézzen, a nagy teljesítményű 4K Processor X1 lenyűgöző képminőséget nyújt. Minden forrást intelligens módon elemez és az általunk biztosított legjobb 4K-felbontásra fokozza, legyen szó tévéműsorokról, Blu-ray Disc™ lemezekről, DVD-kről vagy akár 4K-internetes videókról.

Dinamikus kontrasztjavítás

Kontraszt

A dinamikus kontrasztjavító a képernyő világosabb részeit még ragyogóbbá teszi, a sötétebb részeket pedig mélyebb feketévé.

Precíziós színes leképezés

Szín

A precíziós színleképezés minden jelenetet és pixelt külön-külön elemez, így a gazdag és élethű színvilág érdekében az árnyalatok és tónusok dinamikusan jelennek meg.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

A 4K X-Reality PRO a videofeldolgozás és -megjelenítés terén szerzett több évtizedes tapasztalat eredménye, amely minden képkockának életszerű mélységet és részletességet kölcsönöz.

Javítson fel minden képet 4K minőségűre

Bármit is néz, nézze az általunk biztosított legjobb 4K-felbontásban

Akármi is legyen a forrás, a legnagyobb teljesítményű 4K képfeldolgozó technológiánk minden pixelt gyönyörűen felskáláz. A jeleneteket elemzésnek veti alá, majd összepárosítja a különleges képminta-adatbázissal a rendkívül élethű részletekért, bármit is néz.

4K X-Reality PRO
HAGYOMÁNYOS TELEVÍZIÓ
4K X-Reality PRO
TELEVÍZIÓK 4K PROCESSOR X1 TECHNOLÓGIÁVAL

Full HD

Hagyományos

X1

4K Processor X1 – Precíziós felbontásjavítás

A 4K Processor X1 elképesztően életszerű részleteket biztosít olyan algoritmusok használatával mint pl. a Noise Crusher, a Flat Area Detection és a Super Resolution. Természetes képtextúrák, eredeti felbontású és feljavított tartalmak esetében is.

Feljavított színek

Valódi árnyalatok és természetes színek minden jelenetben. A precíziós színleképezés minden pixelt elemez a dinamikus és élethű képért.

4K Processor X1 – Precíziós színleképezés

A precíziós színleképezés a hagyományos színjavításon túlmutatva valós időben, külön-külön optimalizálja a színeket. A képernyőből kihozza a maximális teljesítményt, és tökéletesen szabályozza minden egyes szín megjelenítését.

  • X1
  • Normál

A fényerő optimalizálása – képről képre

A dinamikus kontrasztjavítás minden megtekintett tartalom esetében feljavítja a kontrasztot

A 4K Processor X1 biztosítja a képernyő dinamikatartományának folyamatos, képkockánkénti optimalizálását.

Dinamikus kontrasztjavítás
hagyományos televízió
Dinamikus kontrasztjavítás
televízió 4k processor x1 teljesítménnyel

Dinamikus kontrasztjavítás – 4K Processor X1

A 4K Processor X1-ben található dinamikus kontrasztjavítással a fényerőtartomány optimalizálása folyamatosan, képkockánként történik. A funkció aszerint állítja be a szinteket, hogy mi történik a képernyőn.

Bármilyen forrás 4K minőségben

Most felfedezheti otthonában a valódi 4K élményvilágot. A BRAVIA® bármilyen tartalom kezelésére képes, 4K-tévéadásoktól kezdve, a lemezen található filmeken át, egészen az online videókig. A legújabb 4K-szabványokkal (pl. VP9, HDMI - 50p/60p és HEVC) való kompatibilitásnak köszönhetően már ma élvezheti a különféle 4K-tartalmakat.

4K szolgáltatások streamelése

A HEVC egy új szabvány a 4K videók minimális veszteséggel történő sugárzásához

Webbarát 4K

A VP9 tömörítési szabvány támogatásával a BRAVIA® online videók egyszerű streamelését teszi lehetővé például a YouTube™ oldaláról.

4K csatlakoztatása

Az új HDMI szabványnak köszönhetően 50p/60p 4K felbontásban nézheti a műsorokat, melyek így még az élethűbb és izgalmasabb élményt nyújtanak.

A lehetőségek világa

Találjon meg minden szórakoztató tartalmat, amelyről csak álmodott, gyorsabban, mint valaha. A filmektől kezdve a tv-műsorokon át több ezer alkalmazásig a Sony Android TV rendszere mindent elérhetővé tesz az Ön számára, mégpedig azonnal.

Hang

Tökéletes hangzás

A zenehallgatás élménye is épp olyan valósághű lesz, mint a tévézésé. A ClearAudio+ üzemmód elvégzi a tv-készülék hangzásának finomhangolását magával ragadó, érzelemgazdag élményt nyújtva, amely körülöleli a nézőt. Most még tisztább hangzásban és jobb hangelkülönítéssel élvezheti a zenét, a párbeszédeket és a térhatású hangeffektusokat, bármit is néz.

A DSEE a hangtechnológiáink olyan erőteljes kombinációja, amely együttesen folyamatosan tiszta, gazdag hangzást biztosít.

Az S-Force Front az audiojeleket feldolgozva lenyűgöző hangzást biztosít. A közvetlen, többcsatornás feldolgozás élethűen tiszta, erőteljes 360°-os térhangzást nyújt.

A Clear Phase finomhangolja a tévé hangsugárzóit az egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb közép, mély és magas frekvenciák érdekében.

Az X80C típus funkciói

Oktatóvideók

Tv útmutató videók

Kérdései vannak arról, hogyan kell beállítani és használni a televízióját, esetleg hogyan kell csatlakoztatni egy másik berendezéshez? Útmutató videóink lépésről lépésre végigvezetik Önt a folyamaton.

Műszaki adatok és funkciók
Tekintse meg, milyen jól néznek ki a tévéműsorok és a filmek a Full HD felbontásnál négyszer részletgazdagabb minőségben. A továbbfejlesztett 4K Processor X1 minden jelenetet élesebbé és élethűbbé tesz – ismerje meg az Android TV által tartogatott új élményeket.
  • A következő képernyőméretben érhető el: 123 cm (49''), 139 cm (55")

  • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • 4K Processor X1™

  • 4K X-Reality PRO

  • Android TV

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

  • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

  • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

  • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések

A felhasználók véleménye