WD75

Látványos képek, stílusos kivitel

Képminőség, amely túlmutat a Full HD felbontáson is. Egyszerű hozzáférés a filmek, tv-műsorok és alkalmazások világához. Karcsú, elegáns formatervezés. Ne csupán tévézzen – tegye azt stílusosan.

MINDEN TELEVÍZIÓ

WD75 | LED | Full HD | Okostelevízió

WD750 / WD755 / WD757 / WD759 Series
Kép a(z) WD75 Full HD-tv termékről

Legalacsonyabb árak:

139 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

80 cm (32")

KDL-32WD750

Ár nem áll rendelkezésre

80 cm (32")

KDL-32WD755

139 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

80 cm (32")

KDL-32WD757

154 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

80 cm (32")

KDL-32WD759

139 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Fő jellemzők
Nagy felbontás extra ragyogással

Full HD

Tapasztalja meg, ahogy minden tartalom káprázatos Full HD-képminőségben ölt testet. A Sony egyedülálló X-Reality PRO™ képfeldolgozó motorja elemzi, megtisztítja és finomítja a képeket a lenyűgözően részletgazdag vizuális élmény érdekében. Az X-Reality PRO™ még az alacsony felbontásban streamelt tartalmakat is feljavítja, így a Sony által nyújtott képeken minden tartalom megelevenedik. 

X-Reality PRO
Fedezzen fel újra minden részletet

Az X-Reality PRO™ képfeldolgozási technológia minden pixel felbontását megnöveli a kivételes képtisztaság érdekében. A képkockák elemzése során minden jelenetet összevet egy speciális képadatbázissal a kép finomítása és a zajcsökkentés céljából.

Mindenhol jól mutat

Ez a televízió nem uralja otthonát – hanem gazdagabbá teszi. Falra szerelhető kialakításával helyet takaríthat meg, miközben a készülék bármely helyiség tökéletes kiegészítője lehet.

Fedezze fel a szórakoztató tartalmak világát

Akár egy régi filmkedvencét szeretné újra felfedezni, vagy csak megtekinteni egy videót a YouTube™ oldalon, a Sony televíziókkal a lehetőségek végtelen tárháza nyílik meg Ön előtt.

Wi-Fi® tanúsítvánnyal ellátott
Vezetékek nélkül

Nincs szüksége hálózati kábelre. Streamelje kedvenc szórakoztató tartalmait a filmektől kezdve kedvenc zenéjéig Wi-Fi® kapcsolaton keresztül, és felejtse el a kábelrengeteget.

Képernyőtükrözés
Okostelefonja tartalma nagy képernyőn

A képernyőtükrözés lehetővé teszi, hogy Sony televízióján élvezze az okostelefonján található tartalmakat és alkalmazásokat. Nagyítsa bámulatos méretűre emlékeit, és élje át őket újra barátai és családja körében.

Photo Sharing Plus
Ossza meg fényképeit könnyedén

A Photo Sharing Plus egyszerű eszköz arra, hogy fotóit és videóit nagy képernyőn ossza meg barátaival. Csak ragadja meg kedvenceit a tévéképernyőről olyan könnyedén, ahogy a barátok osztják meg egymással kedvenc emlékeiket – akár 10 eszközzel.

Műszaki adatok és funkciók

Képminőség, amely túlmutat a Full HD felbontáson is. Egyszerű hozzáférés a filmek, tv-műsorok és alkalmazások világához. Karcsú, elegáns formatervezés. Ne csupán tévézzen – tegye azt stílusosan.
  • A következő képernyőméretben érhető el: 80 cm (32")

  • Full HD felbontás (1920x1080)

  • X-Reality PRO™

  • Youtube™ és további csatornák

  • Lapos kivitelű

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

  • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

  • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

  • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések

A felhasználók véleménye