WD65

Full HD-szórakozás mindenkinek

Szórakoztatás felsőfokon – élje át, ahogyan feltárul a filmek, a televízió és az alkalmazások világa, és élvezze minden percét olyan képminőség mellett, amely a Full HD minőségen is túlmutat.

TELEVÍZIÓK

WD65 | LED | HD-képes/Full HD | Okostelevízió

WD650 / WD655 Series

Kép a(z) WD65 | LED | HD-képes/Full HD | Okostelevízió termékről

Legalacsonyabb árak:

149 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

4 típus és ár megjelenítése

4 típus és ár elrejtése

102 cm (40")

KDL-40WD650

149 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

102 cm (40")

KDL-40WD655

149 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

121 cm (48”)

KDL-48WD650

179 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

121 cm (48”)

KDL-48WD655

179 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
A+ENERGIACÍMKE ÉS TERMÉKISMERTETŐ ADATLAP

4modellek

Fő jellemzők

Nagy felbontás extra ragyogással

Full HD

Tapasztalja meg a Full HD-képminőségünkben testet öltő tartalmak káprázatos élményét. A Sony egyedülálló X-Reality PRO képfeldolgozó motorja elemzi, megtisztítja és finomítja a képeket a lenyűgözően részletgazdag vizuális élmény érdekében. Az X-Reality PRO még az alacsony felbontásban streamelt tartalmakat is feljavítja, így a Sony által nyújtott képeken minden tartalom életre kel.

X-Reality PRO

Fedezzen fel újra minden részletet

Az X-Reality PRO képfeldolgozás minden pixel felbontását megnöveli. A motor az egyes képkockák elemzése során minden jelenetet összevet egy különleges kép-adatbázissal a kép finomítása és a zajcsökkentés érdekében. 

Karcsú és áramvonalas

Karcsú profiljával ez a tévé tökéletesen beleolvad nappalijába. Ideális a falra szereléshez, mivel diszkréten keskeny előlapja a figyelmet egyenesen a képre irányítja, nem pedig a keretre.

  • Vékony kialakítás
  • Illik életstílusához

Fedezze fel a szórakoztató tartalmak világát

Akár egy régi filmkedvencét szeretné újra felfedezni, vagy csak megtekinteni egy videót a YouTube™ oldalon, a Sony televíziókkal a lehetőségek végtelen tárháza nyílik meg Ön előtt.

Photo Sharing Plus

Ossza meg fényképeit könnyedén

A Photo Sharing Plus egyszerű eszköz arra, hogy fotóit és videóit nagy képernyőn ossza meg barátaival. Csak ragadja meg kedvenceit a tévéképernyőről olyan könnyedén, ahogy a barátok osztják meg egymással kedvenc emlékeiket – akár 10 eszközzel.

Képernyőtükrözés

Okostelefon nagy képernyőn

A képernyőtükrözés lehetővé teszi, hogy Sony televízióján élvezze az okostelefonján található tartalmakat és alkalmazásokat. Nagyítsa bámulatos méretűre emlékeit, és élje át őket újra barátai és családja körében.

Lejátszás USB-eszközről

Lejátszás USB-n keresztül

Zenék és videoklipek lejátszása és fényképgyűjtemények megtekintése televízióján kiváló, többformátumú USB-lejátszással. A legkülönbözőbb formátumok nyújtotta tökéletes sokszínűséget élvezheti a széles körű kodektámogatásnak köszönhetően.

Műszaki adatok és funkciók
Fedezze fel a mozifilmek, tévéműsorok és alkalmazások világát, és élvezzen minden pillanatot kristálytiszta képminőségben. Mindezt kiegészíti egy gazdag, dinamikus hangzás, mely életre kelti a szórakozást.
  • A következő képernyőméretben érhető el: 102 cm (40"), 121 cm (48”)

  • Full HD (1920 x 1080) : a 40"-nél nagyobb típusokhoz / HD-képes (1366x768): csak a 32"-es típusokhoz

  • X-Reality PRO

  • Youtube™ és további csatornák

  • Beépített Wi-Fi® funkció

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

  • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

  • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

  • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések

A felhasználók véleménye