Ugrás a tartalomra

S85C

Magával ragadó, tökéletes ívek

Minden, amiről álmodott, és még több. A karcsú és finom vonalvezetésű tv csodás 4K képei körülveszik, és valóban életre keltik a szórakoztatást.

TELEVÍZIÓK

S85C | LED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostv (Android TV) | Ívelt képernyő

S8505C Series

Kép a(z) S85C ívelt képernyős 4K Ultra HD televízió Android TV-vel termékről

139 cm (55")

KD-55S8505C

399 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

164 cm (65")

KD-65S8505C

699 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
AENERGIACÍMKE ÉS TERMÉKISMERTETŐ ADATLAP

2modellek

Dizájn

Meglepő újdonság

Az S85C látványvilága olyannyira lenyűgöző és magával ragadó, hogy csak akkor hiszi el, ha a saját szemével látja.

A tökéletes ív

Az S85C sorozatú ívelt képernyő a maga finom, természetes íveltségével az elmélyülés és a kényelem tökéletes keveréke.

 • A kényelmes tévézés
 • Tökéletes képélmény

Kép

4K Processor X1 - Egy chip, amely mindent megváltoztat

4K Processor X1 – Nagyobb tisztaság, jobb színvilág és kontraszt

Bármit is nézzen, a nagy teljesítményű 4K Processor X1 lenyűgöző képminőséget nyújt. Minden forrást intelligens módon elemez és az általunk biztosított legjobb 4K-felbontásra fokozza, legyen szó tévéműsorokról, Blu-ray Disc™ lemezekről, DVD-kről vagy akár 4K-internetes videókról.

Precíziós felbontásjavítás

Tisztaság

Bármit is néz, bármi is legyen a forrás, a precíziós felbontásjavítás csökkenti a képzajt, és növeli a részletgazdagságot, élesebb és tisztább képeket eredményezve.

Precíziós színes leképezés

Szín

A precíziós színleképezés minden jelenetet és pixelt külön-külön elemez, így a gazdag és élethű színvilág érdekében az árnyalatok és tónusok dinamikusan jelennek meg.

Dinamikus kontrasztjavítás

Kontraszt

A dinamikus kontrasztjavító a képernyő világosabb részeit még ragyogóbbá teszi, a sötétebb részeket pedig mélyebb feketévé.

Javítson fel minden képet 4K minőségűre

Bármit is néz, nézze az általunk biztosított legjobb 4K-felbontásban

Akármi is legyen a forrás, a legnagyobb teljesítményű 4K képfeldolgozó technológiánk minden pixelt gyönyörűen felskáláz. A jeleneteket elemzésnek veti alá, majd összepárosítja a különleges képminta-adatbázissal a rendkívül élethű részletekért, bármit is néz.

4K X-Reality PRO
HAGYOMÁNYOS TELEVÍZIÓ
4K X-Reality PRO
TELEVÍZIÓK 4K PROCESSOR X1 TECHNOLÓGIÁVAL

Full HD

Hagyományos

X1

4K Processor X1 – Precíziós felbontásjavítás

A 4K Processor X1 elképesztően életszerű részleteket biztosít olyan algoritmusok használatával mint pl. a Noise Crusher, a Flat Area Detection és a Super Resolution. Természetes képtextúrák, eredeti felbontású és feljavított tartalmak esetében is.

Lélegzetelállító színek

A lélegzetelállítóan élethű színek gazdag világa

Az eddigieknél kifinomultabb BRAVIA® még élethűbb színeket nyújt, köszönhetően a 4K Processor X1 nyújtotta teljesítménynek, és a precíz színleképezési technológiának. Minden jelenetben felszínre hozza az érzelmeket a gazdag, élénk vörösökkel, zöldekkel és kékekkel. Emellett a TRILUMINOS kijelzőjének hála, a legszélesebb színtartományt élvezheti.

TRILUMINOS technológiával
TRILUMINOS technológia nélkül

4K Processor X1 – Precíziós színleképezés

A precíziós színleképezés a hagyományos színjavításon túlmutatva valós időben, külön-külön optimalizálja a színeket. A képernyőből kihozza a maximális teljesítményt, és tökéletesen szabályozza minden egyes szín megjelenítését.

 • X1
 • Normál

A fényerő optimalizálása – képről képre

A dinamikus kontrasztjavítás minden megtekintett tartalom esetében feljavítja a kontrasztot

A 4K Processor X1 biztosítja a képernyő dinamikatartományának folyamatos, képkockánkénti optimalizálását.

Dinamikus kontrasztjavítás
hagyományos televízió
Dinamikus kontrasztjavítás
televízió 4k processor x1 teljesítménnyel

Dinamikus kontrasztjavítás – 4K Processor X1

A 4K Processor X1-ben található dinamikus kontrasztjavítással a fényerőtartomány optimalizálása folyamatosan, képkockánként történik. A funkció aszerint állítja be a szinteket, hogy mi történik a képernyőn.

Kompatibilis a nagy dinamikatartományú (HDR) képekkel

Ez a HDR-kompatibilis, és TRILUMINOS kijelzővel ellátott tv sokkal nagyobb kontraszttal, feljavított részletgazdagsággal és pompás színvilággal rendelkező képet nyújt.

Nagy dinamikatartományú kép
NAGY DINAMIKATARTOMÁNYÚ KÉP
Nagy dinamikatartományú kép
HAGYOMÁNYOS

Bármilyen forrás 4K minőségben

Fedezze fel otthonában a valódi 4K élményvilágot. Kompatibilis a legújabb 4K szabványokkal (pl. VP9, HDMI – 50p/60p), így gondtalanul élvezheti kedvenc tartalmait.

4K szolgáltatások streamelése

A HEVC egy új szabvány a 4K videók minimális veszteséggel történő sugárzásához

Webbarát 4K

A VP9 tömörítési szabvány támogatásával a BRAVIA® online videók egyszerű streamelését teszi lehetővé például a YouTube™ oldaláról.

4K csatlakoztatása

Az új HDMI szabványnak köszönhetően 50p/60p 4K felbontásban nézheti a műsorokat, melyek így még az élethűbb és izgalmasabb élményt nyújtanak.

A lehetőségek világa

Találjon meg minden szórakoztató tartalmat, amelyről csak álmodott, gyorsabban, mint valaha. A filmektől kezdve a tv-műsorokon át több ezer alkalmazásig a Sony Android TV rendszere mindent elérhetővé tesz az Ön számára, mégpedig azonnal.

Hang

Tökéletes hangzás

A zenehallgatás élménye is épp olyan valósághű lesz, mint a tévézésé. A ClearAudio+ üzemmód elvégzi a tv-készülék hangzásának finomhangolását magával ragadó, érzelemgazdag élményt nyújtva, amely körülöleli a nézőt. Most még tisztább hangzásban és jobb hangelkülönítéssel élvezheti a zenét, a párbeszédeket és a térhatású hangeffektusokat, bármit is néz.

A DSEE a hangtechnológiáink olyan erőteljes kombinációja, amely együttesen folyamatosan tiszta, gazdag hangzást biztosít.

Az S-Force Front az audiojeleket feldolgozva lenyűgöző hangzást biztosít. A közvetlen, többcsatornás feldolgozás élethűen tiszta, erőteljes 360°-os térhangzást nyújt.

A Clear Phase finomhangolja a tévé hangsugárzóit az egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb közép, mély és magas frekvenciák érdekében.

Fedezze fel az S85C funkcióit

Oktatóvideók

Tv útmutató videók

Kérdései vannak arról, hogyan kell beállítani és használni a televízióját, esetleg hogyan kell csatlakoztatni egy másik berendezéshez? Útmutató videóink lépésről lépésre végigvezetik Önt a folyamaton.

Műszaki adatok és funkciók
Minden, amiről álmodott, és még több. A karcsú és finom vonalvezetésű tv csodás 4K képei körülveszik, és valóban életre keltik a szórakoztatást.
 • A következő képernyőméretben érhető el: 139 cm (55"), 164 cm (65")

 • Magával ragadó ívelt képernyő

 • 4K Ultra HD felbontás (3840 x 2160) a Full HD felbontáshoz képest 4x nagyobb részletgazdagsággal

 • A 4 K Processor X1 minden jelenet élessé tesz, és optimalizál

 • Az Android TV egyszerű hozzáférést nyújt kedvenc alkalmazásaihoz és tartalmaihoz

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

 • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

 • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

 • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések

A felhasználók véleménye