TELEVÍZIÓK

A9 | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartomány (HDR) | Okostelevízió (Android TV)

A9 SERIES

Kép a(z) A9 | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartomány (HDR) | Okostelevízió (Android TV) termékről

121 cm (48”)

KD-48A9

Ár nem áll rendelkezésre

A9 elölnézetben
A9 eleje féloldalról
A9 eleje féloldalról
A9 eleje féloldalról
A9 eleje féloldalról
A9 elölnézetben
A9 eleje féloldalról
A9 féloldalról
A9 elölnézetben

Jellemzők

TRILUMINOS kijelző

Szélesebb, pontosabb színpalettát képes megjeleníteni

A színspektrum kiszélesítésével az X1 processzorok által meghajtott TRILUMINOS több színt képes visszaadni a hagyományos televízióknál. Minden egyes kép adatait elemzi és feldolgozza, hogy még természetesebb és pontosabb színeket jelenítsen meg az élethű hatás eléréséért.

4K X-Reality PRO

Kiváló felbontás bármilyen tartalomhoz

A Sony egyedülálló funkcióival bármilyen tartalom felkonvertálható életszerű 4K-felbontásra. Az X1™ Ultimate kétszer gyorsabb, mint az X1™ Extreme, precízen elemzi és feldolgozza az adatokat, valószerű részletekkel és textúrával dúsítva a 4K-képeket. A 4K X-Reality™ PRO még a 2K és Full HD felbontással rögzített felvételeket is felskálázza közel 4K-ra egyedi 4K-adatbázis használatával, az objektum alapú szuper felbontás pedig optimalizálja a textúrákat.

Pixel Contrast Booster

Élénkebb színek és nagyobb kontraszt az extra színmélységért és élethűbb élményért

Láss valódi színeket, fedezd fel a részleteket a mély árnyékos és az igazán fényes részeken. A Pixel Contrast Booster segítségével a fényes területeken is erőteljesebbek a színek és a kontraszt, így igazán élethű színárnyalatokat, nagyobb színmélységet, finom textúrákat és olyan tiszta fekete kontrasztot élvezhetsz, amilyet csak az OLED nyújthat. 

Nagylátószögű OLED

A gyorsan mozgó jelenetek fényesek és tiszták

Az OLED-tévék milliónyi külön szabályozott pixelből összeállított képein minden éles és tiszta. Az X-Motion Clarity™ technológiánkkal pedig még a gyors cselekmények is tisztán, zökkenőmentesen jelennek meg. A precízen szabályozott mozgóképeknél elsődleges az elmosódás minimálisra csökkentése, így a nagy sebességű mozgásokat magukba foglaló jeleneteknél is valósághű és fényes marad a kép.

X-Motion Clarity

Hang a képernyőből a lenyűgözően átélhető megtekintéshez

A hagyományos tévéken, amelyeknél a hangszóró a képernyő alatt van, gyakran nincs szinkronban a hang és a kép. Az Acoustic Surface Audio technológiánknak köszönhetően a képernyő maga a hangsugárzó. Egy innovatív mozgatóegység diszkréten vibrálva hozza létre a hangot, így a hang az oldalt elhelyezkedő hangsugárzók helyett a képernyőnek arról a részéről érkezik, amelyen az esemény – autó motorzaja, szereplők párbeszéde – zajlik.

Super Bit Mapping HDR

Csodálatos kép és hang, bármilyen környezetben

Dőlj hátra, és élvezd a létező legjobb látványélményt. A Sony egyedülálló környezeti optimalizáló technológiája automatikusan hozzáigazítja a képet és a hangot a környezethez.

Dual database processing

Mondd meg, hogy mit szeretnél nézni

Hangvezérléssel minden eddiginél hamarabb megtalálhatod kedvenc tartalmad. A hangalapú keresés révén nincs több bonyolult navigálás, sem fárasztó gépelés – elég, ha kimondod, amit szeretnél.

Csak beszélj, és egy új világot fedezhetsz fel

Minden szórakozási lehetőséget megtalálsz, csak egy szavadba kerül. A továbbfejlesztett hangvezérléses Android okostelevízió egy szemvillanás alatt megjeleníti a filmeket és tévéműsorokat az alkalmazásokból és tv-csatornákról.

S-Force Front Surround

Több, mint 5000 alkalmazás, több, mint bármely más okostelevízión

A Sony Android okostelevízió páratlan mennyiségű alkalmazással rendelkezik. Válaszd azokat, amelyek szórakoztatóbbá varázsolják a mindennapjaid. 

Továbbítsd egy nagyobb, jobb képernyőre a Chromecast segítségével

A Chromecast lehetővé teszi, hogy a mobilkészülékeden lévő kedvenc videóid, játékaid és alkalmazásaid kifogástalan minőségben jelenítsd meg a TV-n. Csak koppints a Cast gombra Android- vagy iOS-eszközöd képernyőjén – többre nincs is szükség ahhoz, hogy kedvenc tartalmaid nagyobb méretben jelenítsd meg. Továbbítsd a tartalmat, majd nyugodtan böngéssz tovább tableteden vagy telefonodon.

Központi alumínium állvány

Együttműködik az Apple AirPlay / Apple HomeKit termékkel

Az Apple AirPlay révén videó és hang továbbítható televízióra iPhone, iPad vagy Mac eszközről. Filmeket és műsorokat nézhetsz az Apple TV, illetve kedvenc alkalmazásaidból vagy akár a Safariból, és fényképeid is megoszthatod az adott helyiségben.

Minimálisra csökkentett kábelrengeteg

A Netflix Calibrated Mode révén biztosított stúdióminőség

Ezt az üzemmódot kifejezetten a Netflix-tartalmakhoz fejlesztették ki, és a tévén ugyanolyan képminőséget eredményez, mint a stúdióban használt muszteren. A Netflix Calibrated Mode üzemmód hűen megőrzi az alkotó vízióját és szándékát.

Korszerű hangvezérlés

Az alkotók szenvedélyét megőrizve

A gyártási folyamat színvariációihoz igazodva a MASTER Series alkalmas a Portrait Displays nagy teljesítményű CalMAN® önkalibrációs szoftverének használatára. Ez példátlan mértékű kalibrációt tesz lehetővé, és olyan finombeállításokat, melyek a hagyományos képbeállításokban eddig nem voltak lehetségesek. Élethű, az eredeti tévéjelnek megfelelő színreprodukciót tesz lehetővé, és még az idővel megjelenő finom színváltozásokhoz is alkalmazkodik. A MASTER Series fel van készítve a CalMAN® szoftverre, így a vásárlók élvezhetik azoknak a szoftvereknek az előnyeit, melyeket az alkotók az utómunkálatok során használnak. Ezzel szeretnénk az otthonokba vinni a professzionális szintű színkalibrációs pontosságot.

Korszerű hangvezérlés

Éld át a moziélmény minden izgalmát!

Élvezd a mozizás élményét otthon. A Dolby Vision™ életre kelti a jeleneteket az autentikus tévézési élményért, a Dolby Atmos™ pedig lenyűgöző surround hangzással tölti be a helyiséget.

Műszaki adatok
Élvezd a Sony-minőségű OLED szépségeit kisebb képernyőn. Mély fekete árnyalatok, élénk színek, erős kontraszt és a képhez méltó hang – így teljesen elmerülhetsz a cselekményben. Hamarosan további részleteket közlünk a termékről, szóval feltétlenül nézz vissza.
  • Páratlan OLED-minőség kisebb, 48″-os képernyőméretben

  • Az X1™ Ultimate képprocesszor páratlan fényerőt, részleteket és színeket nyújt

  • A képernyő a hangsugárzó az Acoustic Surface Audio technológia révén – a kép és a hang együtt magával ragadó élményt nyújt.

  • A vékony keret nem tereli el a figyelmet a képről

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

  • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

  • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

  • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti