A1

Gondolkozzon a kereteken kívül

TELEVÍZIÓK

A1 | OLED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostelevízió (Android TV)

A1

Kép a(z) A1 4K HDR OLED TV Acoustic Surface™ technológiával termékről

Legalacsonyabb árak:

1 022 350 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

3 típus és ár megjelenítése

3 típus és ár elrejtése

139 cm (55")

KD-55A1

1 022 350 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

164 cm (65")

KD-65A1

1 362 710 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

195 cm (77")

KD-77A1

4 881 880 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
BENERGIACÍMKE ÉS TERMÉKISMERTETŐ ADATLAP

3modellek

Fő jellemzők

Minden más elhalványul mellette

A valóság mély feketével és természetes színekkel kel életre. A több mint 8 millió saját fényforrással rendelkező pixelt pontosan és egyenként vezérli az X1 Extreme™ processzor. A Sony OLED TV tökéletes, soha nem látott kontrasztot teremt.

Sony 4K HDR processzor X1 Extreme

Valósághű élmény

4K HDR Processor X1™ Extreme

Az X1 Extreme valósághűen jeleníti meg a képeket és színeket.

 • 4K HDR4K HDR
 • HDR játékHDR játék

Lenyűgöző képalkotással alakítja át a látványt

Dolby Vision™

Életre kelti a látványt a feltűnő világos területekkel, a mélyebb sötétekkel és élénk színekkel. A Dolby Vision egy HDR-megoldás, mely lenyűgöző, izgalmas moziélményt nyújt az otthonában.

TRILUMINOS kijelző

Az élet ragyogása, extra színekkel

TRILUMINOS™ kijelző

A való világ élénk színeit láthatja maga körül. A TRILUMINOS kijelző szélesebb palettáról választ színeket, így a spektrum minden tónusát és árnyalatát hűen visszaadja.

ACOUSTIC SURFACE™ TECHNOLÓGIA

A valaha látott legjobb hangzás

A tévés hangsugárzók túlnyomó többségével ellentétben a hang forrása a képernyőpanel egésze – ezzel egészen új és izgalmas élményben merülhet el. Megszületett a kép és a hang tökéletes harmóniája. 

One Slate kialakítás: háromszoros díjnyertes

Három dizájndíj nyertese

„A One Slate (egytáblás) élmény művészi esztétikuma” dizájnkoncepciónk három rangos díjat is elnyert. Az ultraminimalista stílus, a minden elemet magába integráló tábla, valamint a letisztult, kábelmentes külső minden zsűritagot lenyűgözött. A koncepció harmonikusan olvad a környezetbe, egyedi vizuális élményt és atmoszférát nyújt, a hang pedig közvetlenül a képernyőről érkezik. 

360 fokos kifinomultság 

Ez az OLED TV nem csak szép. Úgy terveztük meg, hogy az állvány és a hangsugárzók szinte eltűnnek: úgy néz ki, mintha lebegne – így csak a csodás kép marad.

Áthúzás

Elég beszélnie ahhoz, hogy új világokat fedezzen fel

Mindenféle szórakozási lehetőséget megtalálhat, amiről csak álmodott, csak egy szavába kerül. A továbbfejlesztett hangvezérléses 4K Android TV™ egy szemvillanás alatt megjeleníti a filmeket és tv-műsorokat az alkalmazásokból és tv-csatornákról.

 • A Netflix ajánlásával
 • Netflix 4K HDR minőségben
 • Netflix gomb

Android 4K TV-inket a Netflix ajánlja

A Netflix megkönnyítette azon TV-k a kiválasztását, amelyek jobb teljesítményt, könnyebb alkalmazáselérést és jobb okostévé-funkciókat nyújtanak. A Netflix által ajánlott TV-ken egy külön gombbal és hangvezérlővel élvezheti a népszerű műsorokat és filmeket.

Netflix által ajánlott TV
Oktatóvideók

Tv útmutató videók

Kérdései vannak arról, hogyan kell beállítani és használni a televízióját, esetleg hogyan kell csatlakoztatni másik berendezéshez? Útmutató videóink lépésről lépésre végigvezetik a folyamaton.

Műszaki adatok és funkciók
Fedezze fel a hihetetlen kontrasztot az OLED 4K HDR tévén, mely 8 millió saját fénykibocsátással rendelkező képpontból áll. A képek lenyűgözően valósághűek az élénk színeknek és a legmélyebb feketéknek köszönhetően, melyek részletgazdag árnyékot biztosítanak. Az innovatív Acoustic Surface™ technológia magával ragadó hangot biztosít közvetlenül a képernyőről.
 • A következő képernyőméretben érhető el: 139 cm (55"), 164 cm (65"), 195 cm (77")

 • 4K nagy dinamikatartományú kép

 • 4K HDR Processor X1™ Extreme

 • OLED

 • Acoustic Surface™ technológia

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

 • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

 • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

 • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések

A felhasználók véleménye