TELEVÍZIÓK

One-Flick érintőpanellel ellátott távvezérlő

RMF-ED004

Kép a(z) One-Flick érintőpanellel ellátott távvezérlő termékről

19 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) One-Flick érintőpanellel ellátott távvezérlő termékről
Képek a(z) One-Flick érintőpanellel ellátott távvezérlő termékről
Képek a(z) One-Flick érintőpanellel ellátott távvezérlő termékről

Minden egy érintéssel kezdődik

Egyszerűen tökéletes

A csatlakozás a tv-készülékéhez még soha nem volt ennyire egyszerű. Kényelmesen böngészhet a képernyőn látottak között az érintőpanel segítségével - nem is kell a távvezérlőt a tévé képernyőjére irányítania. A beépített NFC funkcióval vezeték nélkül küldhet okostelefonján tárolt fotókat a tévé képernyőjére egyetlen érintéssel.

Érintésvezérlés

Érintés, nagyítás, görgetés, simítás és pöccintés - használja a különösen érzékeny érintőpanelt kedve szerint a műsorok, internetes klipek, fényképek és további tartalmak közötti kereséshez.

Telefonja a tv-készüléken egyetlen érintéssel

Fényképek, videók és további tartalmak azonnali megosztása vezeték nélkül okostelefonjáról vagy tabletjéről, egyenesen a tévé képernyőjére. NFC egyérintéses tükrözés. Nincsenek jelszavak. Nincsenek beállítások. Csak csatlakozzon egyetlen érintéssel.

Kis képernyő a nagy képernyőn

Nagy képernyős kezelés Xperia™ tablet vagy okostelefon képeinek. Csatlakoztassa a távvezérlőt és streamelje tartalmait tévéjére Bluetooth® vagy Wi-Fi® opciók által.

Teljes vezérlés

Búcsút inthet korábbi távvezérlőinek Ha házimozi-rendszere már tartalmaz egy Infrared (IR) Blaster egységet, One-Flick egyérintéses távvezérlő lehetőséget nyújt Önnek a használatára.

Funkciók sokasága, karcsú kialakítás

A funkciók széles választéka nem feltétlenül jelent nehézkes kialakítást. A One-Flick egyérintéses távvezérlő vékony és könnyű kialakításával kényelmesen elfér a tenyerében.

Műszaki adatok
  • Érintésvezérelt működés

  • NFC egyérintéses tükrözés

  • 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat

  • Kompatibilitás IR Blaster eszközzel

A doboz tartalma

Használati utasítás (Biztonsági figyelmeztetés)

Tudjon meg többet az energiatakarékos funkciókról és a környezet iránti, a fenntarthatóbb jövőt szolgáló elkötelezettségünkről Környezetbarát weboldalunk