351 024 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
1686

4.4 termék 1,686 vásárlói vélemény alapján

1117
340
115
49
65
Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kialakítás

Kiváló

Egyszerű használat

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

I'm delighted I bought this.

KD-49XH8196 2020.09.12. Rendezés elve: S A T (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

It's only a few weeks ago that I purchased this TV but I know already that I have an excellent product. Just setting it up, I could feel the build quality and the Sony reliability has long been established. It's like wearing a new pair of quality shoes, you feel really great. The only negative I have found is, there are so many settings it has been frustrating fine tuning personalisation but it's worth it when achieved. I can't testify for the sound quality because I also bought a Sony sound system which has been well worth the extra cost (and highly recommend) when compared to other TV's standard sound.

Képminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Very disappointing for a 2020 model TV.

164 cm (65") 2020.07.18. Rendezés elve: Bazz100 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I have had this TV now for a week and am disappointed that even in 2020 Sony feel it acceptable to sell a TV without the ability to connect blue tooth headphones. Headphones are increasingly going wireless but Sony doesn't care you can't use your expensive Bose of iPhone ear pods with this one. I spoke with Sony via chat and was basically told I should have paid more money and that it wasn't an omission, it was a marketing feature. Really, I should have spent more that £1,149 in order to use my headphones! Another thing is that you cannot output audio and use the TV's own speakers simultaneously, another glaring omission. Some may ask why would you want to do that, well I am a bit hard of hearing so like to use stereo headphones so I can comfortable hear quiet dialogue without having to have the TV volume so loud it is not pleasant for my wife. Both of these features are available on my 2018 43" 4K LG in our bedroom and it has "Live Zoom" and this cost just £250. I have to add by saying in all other respects the TV performs beautifully, I would have marked it higher without the missing functionality had I not been told I should have spent more money. Hope you read this Sony. My last TV was a 55" Sony and over the years we have had many of their TVs.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

1,686 vásárlói vélemény

2 Modellek

Modellek

0

Good value for money

164 cm (65") 2023.01.13. Rendezés elve: JN71 (Egyesült Királyság)

Great picture makes it the perfect centre-piece for our AV system.

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2023.01.19.

Hi JN71,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying the picture quality of your KD-65XH8196 and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia @Sony Support UK

0

Good TV

164 cm (65") 2022.12.13. Rendezés elve: Joihi (Egyesült Királyság)

I'm happy white tv, Ease to use good quality and many nice features.

Teljesítmény

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.12.15.

Hi Joihi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your TV and happy with the sound and picture quality we always aim to deliver! We're also glad to keep you as one of our loyal family members and hope you continue to enjoy it for years to come!

Don't hesitate to reach out to us over the phone, chat support and email using the details here: https://bit.ly/3xPUapp to provide us with any further feedback you may have, we’re always delighted to hear from our customers.

Mennah @Sony Support UK

0

super téléviseur

KD-43XH8196 2022.11.09. Rendezés elve: Marief (Franciaország)

j ai acheté ce téléviseur qui me plaisait beaucoup pour son design et sa réputation

Teljesítmény

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

SonyXH81 4K Ultra.

KE-65XH8196 2022.08.07. Rendezés elve: franb68 (Egyesült Királyság)

Excellent television, has everything and more definitely recommend it.

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Telly

KE-55XH8196 2022.07.16. Rendezés elve: Stew 64 (Egyesült Királyság)

Bought this telly 6 months back, it's OK, picture quality 8.8/10, because sometimes it's slow with fast moving sport, now and again the apps freeze and I have to unplug it to refresh it, sound is OK but much better with a sound bar

Teljesítmény

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.07.20.

Hi Stew,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with the TV picture being slow with fast moving objects in sports, and that the applications freeze.

We recommend making sure that the TV is up to date: https://bit.ly/3ISyQGf.
You also need to clear the TV cache and data from time to time to enhance the performance of it: [Home - Settings - Device preferences - Storage - Internal shared storage - cached data], and clear it.
And you can reset it and test it once more: https://bit.ly/3v1kgH4.

About the picture being slow in sports, make sure to adjust the motion flow and the HDR settings and that should help greatly: https://bit.ly/3OlYxA8 & https://bit.ly/3v1kAFM.

If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

Overall good

139 cm (55") 2022.07.01. Rendezés elve: JMJD (Írország)

Appears to be irking well after 1 year of purchase

Teljesítmény

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

brilliant

KD-43XH8196 2022.06.17. Rendezés elve: grumps59 (Írország)

so happy with this product, great picture,easy to follow menu, perfect sound. great with other media products.

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Absolutely Amazing.

KE-65XH8196 2022.06.14. Rendezés elve: Casey68 (Egyesült Királyság)

I love Sony products. They are built to the highest standard, and look great. I purchased the Sony XH81 65inch Led TV, it's amazing. The sound and picture are so detailed and crystal clear. There are also plenty of preloaded apps available at your finger tips. The voice controlled remote is really easy to use too. Amazing. Thank you Sony.

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great Picture & Google Assistant.

KE-55XH8196 2022.06.12. Rendezés elve: Immortal58 (Egyesült Királyság)

I was a TV service engineer in the 1980s-1990s, and Sony TVs were the best. Recently, I was in the market for a new TV, so I bought a Sony. Once installed, there was no Bluetooth, I tried several pairs of headphones to no avail. I contacted the seller but, no response was forthcoming. Secondly, when switched on, after a few minutes, Android restarts, which means, restarting the TV, and that process takes minutes, which is infuriating when trying to watch a program. Android does this a few times in succession too! That said it still has a great picture and Google Assistant.

Teljesítmény

Dizájn

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.06.15.

Hi,

Thank you for your feedback and we're glad to hear that you're enjoying your TV despite having some issues with it.

We'd also like to highlight that this TV does not support the A2DP Bluetooth profile which allows connecting a high energy Bluetooth devices such as headphones. For more details, check out the following specifications link: https://bit.ly/2UUCXxg.

Regarding restarting the Android system, could you ensure that your TV is running on the latest software version by following this link: https://bit.ly/39uUUcW?

You can also clear the TV's cached data by pressing Home - Settings - Device Preferences - Storage - Internal Shared Storage - Cached Data - Select Ok, followed by a soft reset by pressing and holding on the green power button on your remote for 10 seconds until the TV restarts.

If the above steps didn't help, try resetting the TV to its factory settings by following the steps mentioned here: https://bit.ly/3JyOBSr.

If the issue is still disrupting you, feel free to contact us by following this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you further.

Mennah @Sony Support UK

0

First class

164 cm (65") 2022.06.07. Rendezés elve: Bi bad Bry (Egyesült Királyság)

Delited with my recent purchase. Now fully functional and very impressive. Need to install a few apps to fully appreciate it's capability. More than satisfied and pleased with the 5 year warranty.

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Rubbish

KD-49XH8196 2022.05.11. Rendezés elve: Fed up Joe (Egyesült Királyság)

This TV (KD-49XH8196) is the worst TV I have ever known. Al the problems it suffers are intermittent which makes it even more aggravating. Switch on and off - 2 or three attempts or more.  Connect to set top box - via USB. Has to be done via remote. This is the WORST TV I and many others have ever owned

Képminőség

Átlagos

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.05.13.

Hi Joe,

Thank you for your review and we're sorry to hear that you're facing difficulties with your TV, this is not the norm as we strive to deliver the best quality possible.

As an attempt of rectifying the issue, could you ensure that your TV is running on the latest software version by following this link: https://bit.ly/3HAgbx8?

If the issue remains, clear the TV's cached data by pressing Home - Settings - Device Preferences - Storage - Internal Shared Storage - Cached Data - Select Ok, followed by a soft reset by pressing and holding on the green power button on your remote for 10 seconds until the TV restarts.

As for the Setup box issue, could you connect it to the TV using a HDMI cable then ensure that Bravia Sync settings are enabled by following the steps clarified here: https://bit.ly/3Pk3NpJ? To read more about this topic, check out the following link: https://bit.ly/3mQgN9Y. If the Setup box does not support HDMI, then unfortunately, the Bravia Sync won't be activated.

If the above steps didn't help, try resetting the TV to its factory settings by following the steps mentioned here: https://bit.ly/3JyOBSr.

If the issue is still disrupting you, feel free to contact us by following this link: https://bit.ly/2NwYLXL, we will gladly assist you!, and hope to hear you're enjoying your Sony TV once again soon, especially since you've been a loyal Sony fan for years and hopefully for many more years to come.

Mennah @Sony Support UK


0

Tv 1 year and 2 months

KD-49XH8196 2022.04.18. Rendezés elve: Harper111 (Egyesült Királyság)

A thin black line appeared this evening. The images has started pulsing. Finding it hard to get hold of customer service. If anything changes I will update this review.

Képminőség

Gyenge

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2022.04.20.

Hi Harper111,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that your TV developed a line on the screen.
We recommend following the list of the instructions here: https://bit.ly/31qpON7 to resolve the issue.
If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony support UK

0

Quick and excellent image

KD-43XH8196 2022.03.30. Rendezés elve: CLS Birmingham (Németország)

A good few months ago by now, we had to replace the old TV as the processor would not handle the internet demands anymore. Me being a Sony fan persuaded the family to move to the Bravia and we are all happy with it. Processor is quick. Images are fantastic And it fits perfectly into our living room.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Picture quality

KD-43XH8196 2022.03.24. Rendezés elve: Leebo67 (Egyesült Királyság)

Got the t.v. at a very God price. So pleased with the picture quality and ease of use

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great tv

KD-49XH8196 2022.03.10. Rendezés elve: Vin0077 (Egyesült Királyság)

I I bought this TV 1 months very good for value ,great picture sound .hand it on the wall ,better then he samsung qled not well made had to return three tvs back .

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great system

KD-49XH8196 2022.03.10. Rendezés elve: Smithmotoc (Egyesült Királyság)

Great having android system as well as normal TV. Now it's all in one place don't have to go looking for programs. It's easy to set just follow easy instructions. I've had it now for 6 months and can't fault it.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Nein

139 cm (55") 2022.03.06. Rendezés elve: Hdtt (Németország)

Der schlechteste Fernseher wo ich bis jetzt hatte .

Képminőség

Gyenge

Hangminőség

Gyenge

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support DE
2022.03.09.

Hi Hdtt,

vielen Dank für dein Feedback.Das tut uns leid zu hören, dass du Probleme mit dem Gerät hast. Wir leiten es intern weiter, damit es berücksichtigt wird. Da wir mehr Informationen
über das Problem benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Hadir @Sony DE

0

Sony tv

139 cm (55") 2022.02.25. Rendezés elve: Unsatisfactory (Írország)

Bought my tv early last year three changes since same problem with screen

Képminőség

Gyenge

Hangminőség

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2022.02.28.

Hi ,

Thank you for your review and we're sorry to hear that you're facing difficulties with your TV, this is not the norm as we strive to deliver the best quality possible.

Please ensure that your TV is running on the latest software version by following this link: https://bit.ly/2WgpRuJ.

If the issue is still disrupting you, feel free to contact us by following this link: https://bit.ly/2NwYLXL to provide us with more details about the issue you're facing with the screen, we will gladly assist you!, and hope to hear you enjoying your Sony TV again very soon, especially since you've been a loyal Sony fan for years and hopefully for many more years to come.

Mennah @Sony UK

0

Grundsolider Fernseher

139 cm (55") 2022.02.22. Rendezés elve: DrBones (Németország)

Das Gerät ist zu dem angebotenen Preis sehr gut. Dank des Betriebssystems Android TV ist man offener, was neue Streaming-Dienste angeht. Zudem ist die Unterstützung länger als bei selbstentwickelten Betriebssystemen anderer Hersteller. Das Bild ist sehr gut. Die Schwarzwerte könnten bei den Zwangsbalken etwas besser sein. Der Ton der integrierten Lautsprecher ist passabel. Einen Kritikpunkt habe ich aber. Man kann leider keine Soundbar per Bluetooth anbinden, sofern man A2DP nicht manuell nachinstalliert. Dieses sollte Standard sein.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

TV

164 cm (65") 2022.02.19. Rendezés elve: Schorsch07 (Németország)

Absolute Top Ware! Kann ich nur empfehlen. Bedienung und Optik, sehr gutes Bild. Einfache Handhabung, bin begeistert.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Dieses TV Gerät ist einfadch super

KE-55XH8196 2022.02.02. Rendezés elve: Sebbel (Németország)

ich habe dieses Gerät seit ende März 2021 bei Expert gekauft und bin voll zu Frieden mit desen TV, alles ist top ud für sehbehinderte Menschen sehr übersichtlich und mit großer Schrift lesbar.

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Qualité

139 cm (55") 2022.01.15. Rendezés elve: Patrice59 (Franciaország)

Sony, toujours de bonne qualité, image certes de moins bonne qualité qu'avant, sans doute que ce n'est plus Sony qui fabrique ses dalles, sinon pour le reste très bien

Képminőség

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.01.17.

Bonjour Patrice,
Merci de nous avoir contactés.
Nous sommes ravis d'entendre votre retour positif.
Votre commentaire a retenu toute notre attention.
Nous allons transmettre votre observation au département concerné.
Merci pour votre fidélité.
Si nous pouvons vous aider avec quoi que ce soit, n'hésitez pas à nous contacter :
https://bit.ly/3q1uTau
(Copiez-collez cette adresse dans votre navigateur)
Inas@Sony FR
Inas@Sony FR

0

Schlechte Navigation, dauert auch alles sehr sehr

139 cm (55") 2022.01.04. Rendezés elve: Adnug (Németország)

Würde ich nicht wieder kaufen, schlecht in der Bedienung

Képminőség

Megfelelő

Hangminőség

Megfelelő

Dizájn

Gyenge

Egyszerű használat

Gyenge

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.01.06.

Hi Adnug,

vielen Dank für dein Feedback. Das tut uns leid zu hören. dass du Probleme mit der Reaktion auf der Pfehle der Fernbedienung hast.Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.
überprüfe bitte, ob sich die Störung durch einen kompletten Neustart des Fernsehers behebt. Ziehe dazu alle Kabel von deinem Fernseher, während er läuft, und dann verkable das Gerät erst nach 5 Minuten wieder.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Hadir @Sony DE

0

Bel Ecran

139 cm (55") 2021.12.31. Rendezés elve: Herve06 (Franciaország)

J ai amenage dans un nouvel appartement et ai achete un ecran Sony XH81 55", Bel image et tres beau rendu sur les chaines Tv et sur Netflix

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Great choice

139 cm (55") 2021.12.20. Rendezés elve: Crazy 007 (Egyesült Királyság)

I bought it 6 months ago and it is brilliant! Vivid colour and great features. My son loves the Google assistant!

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Assez facile d utilisation

KD-49XH8196 2021.12.19. Rendezés elve: Franchise 69 (Franciaország)

J apprécié la facilité de utilisation et surtout sa magnifique qualité d image. Je regrette le son vraiment pas joli. Du coup j ai acheté une barre de son sony et la c est top.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Megfelelő

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2021.12.22.

Bonjour Franchise,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes ravis d'entendre votre retour positif.
Pour le son, veuillez voir les différents paramètres du son à régler ci-dessous : https://bit.ly/3srSgeU.
N'hésitez à nous contacter si besoin :
https://bit.ly/3H96Zjf
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Merci pour votre fidélité.
Inas@SonyFR

0

Noch zu früh

KD-43XH8196 2021.12.19. Rendezés elve: wkasper (Németország)

Für eine wirkliche Bewertung ist es noch zu früh. Habe das Gerät erst seit einer Woche. Vorab: die Bedienung ist einfach, das Wichtigste hat man schnell herausgefunden. Da eine Fülle von Möglichkeiten herauszufinden sind, wird es aber noch etwas dauern, bis man alle ausschöpfen kann. Ausschlaggebend für den Kauf war für mich in erster Linie Apple's AirPlay und dass das Gerät nicht auch noch aus China stammt. Soundbar HTFS200 gleich mitgekauft.

Képminőség

Hangminőség

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tv erster Wahl

164 cm (65") 2021.12.16. Rendezés elve: Schöppi (Németország)

Super Tv … habe ihn seit 1 Monat und habe es nicht bereut ihn zu kaufen … schnelles Betriebssystem und einfache Handhabung

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sony tv

KD-43XH8196 2021.12.13. Rendezés elve: Tv trouble (Egyesült Királyság)

Had nothing but problems with it and wish had never bought it

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2021.12.16.

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your TV
To be able to assist you, we need to understand the nature of the fault you're facing with it.
Can you please reach to us directly to provide us with more information so that we can be of help: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @ Sony UK

0

Tolles Gerät mit kleinen Schönheitsfehlern

KD-49XH8196 2021.11.19. Rendezés elve: Axelmän (Németország)

Nachdem ich mich zunächst für einen Phillips TV entschieden hatte (wegen des Ambilights) stellte ich schnell fest, dass dieser ein katastrophales Bild hatte. Umso überraschter war ich als wenige Tage später der Sony an meiner Wand hing. Nur wenige Einstellungen und zack. Ein fantastisches Bild, der Ton über die 2.1. Soundbar (anderer Hersteller, extra gekauft) vollkommen ausreichend für ein kleines Wohnzimmer, Bedienung sehr innovativ (eine ECHTE FERNBEDIENUNG MIT TASTEN ist dabei und war mit ein Kaufgrund) Also alles in allem ein tolles Gerät. Kommen wir zu den Macken: Android unterstützt kein Timeshift, was mir voher so nicht bekannt war, als ich nach einem TV mit Aufnahmefunktion gesucht habe. Also mal eben pause drücken und später weiterschauen klappt so nicht. über einen trick kann man die laufende sendung aufnehmen und später während der weiterlaufenden aufnahme eben diese von vorne starten, aber... naja... man kann sendungen programmieren die dann auch zuverlässig aufgezeichnet werden, allerdings hat er regelmäßig nach den aufnahmen nicht mehr auf die fernbedienung reagiert. z.B. ich nehme eine sendung bis 20:15 auf, will aber dann ab 20:15 schnell auf einen anderen sener umschalten, klappt das nicht. teilweise mit absturz und systemneustart bis zu 5 Minuten bis ich den sender wechseln konnte. Die Soundbar wird zwar vom HDMI ARC erkannt und auch mit dem TV automatisch eingeschaltet, oft switcht der TV dann aber wieder auf die internen Lautsprecher um und ich muss manuell zur Soundbar wechseln, manchmal 2-4mal hintereinander bis es dann so bleibt.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2021.11.22.

Hi Axelmän,

Vielen Dank für dein Feedback. Das tut uns leid zu hören, dass du Probleme mit dem Gerät hast.
überprüfe bitte, ob sich die Störung durch einen kompletten Neustart 
des Fernsehers behebt. Ziehe dazu alle Kabel von deinem Fernseher, während er läuft, und
 dann verkable das Gerät erst nach 5 Minuten wieder. 
Dann aktualisiere bitte die Software Version.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren.
Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Hadir @Sony.DE

0

Toll

KD-49XH8196 2021.11.13. Rendezés elve: ripecreature12 (Németország)

sehr toll empfehlenswert, sony ist einfach der beste.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Brilliant!

KD-49XH8196 2021.10.21. Rendezés elve: HH paul (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Didn't ever think of buying a Sony TV. But... I'm glad we did!

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Great TV

KE-65XH8196 2021.10.15. Rendezés elve: Muk2608 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this a month back and it works perfectly fine.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Good tv

KE-55XH8196 2021.10.14. Rendezés elve: Sean264715 (Írország)

I needed a new tv and it was a good price and good quality.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Passt Alles.

139 cm (55") 2021.10.11. Rendezés elve: Irena Kas (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Haben schon ein Sony Fernseher. Das war das zweite Gerät weil wir so zufrieden waren mit dem ersten.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Top Bildqualität

164 cm (65") 2021.10.10. Rendezés elve: FinaG (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Top Fernseher super Qualität, klasse Farben und sehr gute Bildqualität!

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

nice clear picture

KD-49XH8196 2021.10.06.  (Írország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

so far the tv is working fine. Bit tricky setting it up at first but nice clear picture and happy with it.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Einfache Bedienung

KE-55XH8196 2021.10.06. Rendezés elve: Markusdexter (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ein Austausch gerät mein Vorgänger nach 3 Jahre defekt mainboard und Hintergrund Beleuchtung dank Garantie plus von Media Markt neuer Fernseher bekommen

Képminőség

Megfelelő

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Ein sehr schöner Fernseher

KD-49XH8196 2021.10.04.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Fantastisches Bild, super Qualität ,man taucht fast in das Bild ein.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

EASY TO SET UP

KD-49XH8196 2021.10.03. Rendezés elve: Ali Berkshire (Egyesült Királyság)

Easy to set up, even for an oldie! straightforward and connected to Sky Q perfectly.

Képminőség

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Top quality

KE-55XH8196 2021.10.01. Rendezés elve: Davcrisp (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this TV awhile back. It’s mainly fine but suddenly we couldn’t receive Freeview! Maybe not the TV so having our aerial looked into.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2021.10.04.

Hi Davcrisp,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
We recommend waiting for the aerial check then trying to tune without the aerial then with the aerial connected. If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

Great TV

KD-49XH8196 2021.09.30. Rendezés elve: Mintie (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought a few weeks ago as we had previously had Sony for 11 years with no problems. This one is bigger and better sound really pleased with it

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Télévision sony

KD-49XH8196 2021.09.30. Rendezés elve: Gerdan (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Reçu la tv voilà une quinzaine de jours, fonctionnement parfait, les couleurs et les images sont d,une grande netteté. L,utilisation de la télécommande est simple.content du produit

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Terrible Sound

KD-43XH8196 2021.09.29. Rendezés elve: daithi101 (Írország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

If I had paid full price for this TV I would have been pretty annoyed. While the picture quality and OS are better than the Philips the sound is AWFUL

Képminőség

Hangminőség

Gyenge

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2021.10.01.

Hi daithi101,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're not satisfied with the sound quality.
We would like to highlight that with Dolby Atmos support & Hear high quality sound this TV has one of the leading sound tech in the market. We recommend performing acoustic auto calibration as described here: https://bit.ly/39tJnGC. If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony support UK

0

Great TV

KE-65XH8196 2021.09.28. Rendezés elve: Terry 1 Lin (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Generally very happy with the TV, the only drawback is not able to record any TV program. Try to use the external hard drive and still not able to do the recording at all.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Wonderful TV

164 cm (65") 2021.09.28. Rendezés elve: RakD (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This TV is one of the best in the market. Samsung and LG are far behind

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great tv

KD-43XH8196 2021.09.27. Rendezés elve: Bust hoof (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought a few weeks ago excellent tv easy to set up

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Installation

KD-43XH8196 2021.09.27. Rendezés elve: 4 Wheel Man (Egyesült Királyság)

The installation guidance is very easy to understand

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Very happy with the set

KD-43XH8196 2021.09.27. Rendezés elve: Cec57 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

We’ve had the set a few weeks now and are very happy with it. The picture quality is very good, the sound is not too bad. We did try another brand of tv before this on but sent it back as the sound was so bad. We are happy with the amount of apps available and the ability to play files direct from my computer..

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Always Sony for me

KD-43XH8196 2021.09.26. Rendezés elve: Toffeegirl (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Great picture. Lots of built in stuff. Only criticism is the program planner. Very disappointed hence the 4 stars

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2022.01.11.

Hi Toffeegirl,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV, and for more years to come.
Having read your feedback, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Hana @Sony UK

0

Good quality for the money

KD-49XH8196 2021.09.25. Rendezés elve: Spikeytop (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this TV as 2nd tv but impressed with the quality & build. Our main tv is also a Sony but now unbelievably 10 years old, but you would never guess it, it was top of the range at the time. Anyway, back to this model. Picture & colour quality good with nice motion control, better than similar priced models,you see this best during football matches, no juddering footballs on long passes. Sufficient HDMI points, wifi easy to connect & set up. Worth the money

Képminőség

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2021.09.28.

Hi Spikeytop,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to keep you in the Sony family, hopefully for many more years to come like your previous Sony TV!
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony Support UK

0

son : bruits de fond insupportables

KD-43XH8196 2021.09.25. Rendezés elve: corsen 2 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

je ne peux supporter les bruits de fond, parasites

Hangminőség

Gyenge

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.09.27.

Bonjour corsen 2,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Rania@Sony support FR

0

Realistisches, tolles Bild - klasse LED-TV

164 cm (65") 2021.09.24. Rendezés elve: fuchswolfgang2000 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Guter LED-TV der unteren Preiskategorie mit einem wichtigen Merkmal -> einfach tolle Bildqualität. Das allein ist der Grund, warum ich schon immer bei Fernsehgeräten zu SONY gehe. Ich habe schon viele SAMSUNG, LG oder sonstige TV-LED/LCD Geräte gesehen mit komischen Farben, zu starken Kontrasten, unwirklichen Bildern, etc. allerdings hatte ich bei SONY-Geräten niemals solche die Realität verzerrende oder übertriebende Effekte. Der XH81 macht einfach ein schönes und gutes Bild, auch am Tag, man hat perfekte Sichtbarkeit auch bei schrägem Blick auf das Panel, er reagiert allgemein schnell auf gedrückte Tasten ist auch sonst optisch sehr schön - mit einer Ausnahme: ich verstehe nicht, wie man auf die Idee für diese hässlichen und äußerst unpraktischen Stand-Füße kommt. Ein Unding. Allerdings der einzige negative Punkt (deswegen "nur" 4 Sterne), welcher sich außerdem durch viele VESA-Alternativen lösen läßt.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Guter Fernseher in dieser Preisklasse

139 cm (55") 2021.09.24. Rendezés elve: RobinZ (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Hatte vorher einen Telefunken (China) Fernseher welcher ein sehr blaues Bild hinterlassen hat. Jetzt der Sony wirft ein richtig klares und tolles Bild. Nicht bläulich sondern schneeweiß. Funktionen Super. Android TV 9 halt. Es gibt 3 kleine Mankos welche mir bis jetzt aufgefallen sind aber in der Preisklasse eigentlich fast schon OK sind: 1. Bluetooth kann leider keine Kopfhörer verbinden und dient nur für eine Maus etc. Wird einfach nicht unterstützt. Dies hätte ich gerne vorher gewusst und nervt jetzt am meisten. Hab ich nur durch Google erfahren. Ein Hinweis gab es in der Software soweit ich gesehen habe nicht. 2. Durch die Edge LED sind in den Ecken des Fernsehers dunklere Ecken aber das sieht man im Normalbetrieb nicht. 3. Klangqualität ist halt Flachbildfernseher Qualität also eher nicht gut Beim ersten dieser Art war eine Fliege hinterm Display. Dies kann im Werk aber immer Mal passieren aber ist auch kein Problem. Hab das gemeldet und schon kam der Kundenservice und hat ein Austauschauftrag erstellt. Eine Woche später wurde das Gerät getauscht und ich musste nichts weiter unternehmen.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Megfelelő

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Good crisp quality picture

KE-65XH8196 2021.09.24. Rendezés elve: FUcoof (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Early days but so far am happy with it good picture and sound easy to use what more do you need.

Képminőség

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2021.09.27.

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your TV, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sawy @ Sony Support UK

0

Happy with product

KD-49XH8196 2021.09.23. Rendezés elve: ScottyB272 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Sorry, I don't get too excited about TV or watching it. Bought Sony on experience of good, reliable products and this TV had good ratings at a reasonable price. It's fine for me and too early to tell how reliable it will prove to be.

Képminőség

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2021.09.27.

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your TV, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sawy @ Sony Support UK

0

Rubbish

139 cm (55") 2021.09.23. Rendezés elve: Ravimal (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this thinking Sony is a quality product- how wrong . 2 weeks in the picture has gone wierd giving double images. It’s rubbish.

Képminőség

Gyenge

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.09.27.

Hi Ravimal,

Thank you for leaving your feedback.

We appreciate that the failure of any product is both disappointing and inconvenient. As a manufacturer, Sony endeavours to ensure that all of our products meet our reputation for excellent quality and reliability.

We'd recommend updating the TV software by following the steps here:https://bit.ly/2WgpRuJ as an attempt of rectifying this issue, we'd also want to confirm that if the issue happens on external source that you check the HDMI cable, check different ports as well. If the issue persists, try to perform a factory data reset by following the steps mentioned here: https://bit.ly/3iWT0UC.

If the issue is still evident, we would like to be able to offer some assistance, please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Mennah @ Sony support UK

0

Best ever had

KE-55XH8196 2021.09.23. Rendezés elve: Gunhead (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Fantastic functionality and design. Amazing picture quality

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Good, but !!

KD-49XH8196 2021.09.23. Rendezés elve: Logunz (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Love the television Great picture and features but can't seem to sync my Sony wh-1000xm3 headphones via Bluetooth which is very annoying.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2021.09.27.

Hi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your TV, and sorry to learn that you're unable to pair your headphones with it.
We would just like to highlight that to connect a Bluetooth headphones to the TV, the TV needs to support a Bluetooth profile called ''A2DP'', which your TV doesn't support unfortunately https://bit.ly/2XTCk8h.
Alternatively, you can connect a headphones to the TV using the headphones port on the back of the TV using a 3.5mm jack, and you can always connect to it a headphones with a docking station, in case you still need the headphones to be wireless, and you can check this model for example: https://bit.ly/3zJWFtQ

If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sawy @ Sony Support UK

0

GREAT TV so far

KE-55XH8196 2021.09.23. Rendezés elve: KOI CARP (Egyesült Királyság)

I HAD A 49" ANDROID BUT ONLY LASTED 4 YRS GOT THIS AS A REPLACEMENT , I HOPE IT LASTS MORE THAN 5 YEARS THIS TIME ,SO I WNT TO RICHER SOUNDS AND GOT A 6 YEAR GUARANTEE JUST IN CASE

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Not bad

KD-43XH8196 2021.09.22. Rendezés elve: Tel53 (Egyesült Királyság)

Everytime I turn it on there is no sound....have to switch off at plug and restart

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Átlagos

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2021.09.24.

Hi,

Thank you for your review.

We're sorry to hear that you're facing difficulties with TV has no sound when it's switched on from standby.
We recommend making sure that the TV is running the latest software update: https://bit.ly/3CFzhj2
Also, make sure that ''Simple IP Control'' is on, you can find it by pressing ''Home - Settings - Network & Internet - Home network - IP control - Simple IP control''.
If the issue remains, we recommend performing a ''factory reset'' for the TV, and you can find it by pressing ''Home - Settings - Storage & Reset - Factory Data Reset.''

If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.

Sawy @ Sony Support UK

0

Très bon téléviseur

KD-49XH8196 2021.09.22. Rendezés elve: nkorrigan (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bon rendu d'images en visionnant un film récent en 4K, il faut bien sûr que le lecteur soit compatible... Que du plaisir donc.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sony BRAVIA XH8196

KE-65XH8196 2021.09.19. Rendezés elve: Haq786 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ok guys i tell you whats the downside about this XH8196 Android TV if you're a samsung galaxy holder then this tv is not for you here's why no screen mirroring no dex mode wireless connections that supports Samsung phones built-in airplay that supports iPhone

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony Support Team
2022.01.12.

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your TV, and sorry to learn that you're unable to use your phone with it.
We would like to highlight that the TV also support Chromecast built it that's fully compatible with android devices: https://bit.ly/3tpvlBx & https://bit.ly/3fignFi.

If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sawy @ Sony UK

0

Très bon produit

164 cm (65") 2021.09.18. Rendezés elve: Maxishultz (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Acheté il y a deux mois et je suis très satisfait de la qualité de cette TV.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Excellent tv

KE-55XH8196 2021.09.16. Rendezés elve: Sandhu (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Brought it few months ago very happy could not be more happy

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Beautiful clear bright picture

139 cm (55") 2021.09.15. Rendezés elve: Reeny (Egyesült Királyság)

I am very pleased with my purchase It is very easy to use and is giving me much enjoyment

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

sharp picture quality

KE-55XH8196 2021.09.14. Rendezés elve: khal (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this around three weeks ago, up to the standard of SONY. Picture quality is as sharp as SONY famous for, Remote Control in very good case not like previous TV which comes with the very cheap plastic, Voice control is a fun. Plastic casing behind the screen looks bit flimsy wish to buy bigger like 65 inch, as Samsung 65 inch my friend bought it, would be easy for me to compare

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sony TV

139 cm (55") 2021.09.09. Rendezés elve: chesleafc (Egyesült Királyság)

Excellent TV. very good quality for the prive that was paid

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2021.09.13.

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your TV, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sawy @ Sony Support UK

0

Wonderful Clarity

KE-65XH8196 2021.09.05. Rendezés elve: Marcus1966 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Such a beautiful picture, and so clear. The setup process is as easy as you could wish, (although the physical assembly diagrams could do with a bit more clarity.

Képminőség

Hangminőség

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Sony support team
2022.01.07.

Hi Marcus1966,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV, and for more years to come.
If you need any assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony UK

0

Great picture and sound.

KE-55XH8196 2021.09.04. Rendezés elve: Arissp1978 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought it 15 days ago. Overall experience very nice.

Képminőség

Kiváló

Hangminőség

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Great features

KD-49XH8196 2021.09.03. Rendezés elve: King123 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I am really happy with the TV I bought it because my old TV broke

Képminőség

Hangminőség

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

Válasz a következőtől: Customer Support
2021.09.06.

Hi King123,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your TV and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Usama @ Sony Support UK