TELEVÍZIÓK

XH81 | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostelevízió (Android TV)

XH8196 Series
Kép a(z) XH81 | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostelevízió (Android TV) termékről

139 cm (55")

KD-55XH8196

351 024 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

164 cm (65")

KD-65XH8196

440 500 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
XH81 BRAVIA televízió elölnézetben
XH81 BRAVIA televízió félig elölről
XH81 BRAVIA televízió félig hátulról
XH81 BRAVIA televízió pereme
XH81 BRAVIA televízió állványa
XH81 BRAVIA televízió kábelekkel, hátulnézetből

Jellemzők

TRILUMINOS színtechnológia

Szélesebb, pontosabb színpalettát képes megjeleníteni

A színspektrum kiszélesítésével az X1 processzorok által meghajtott TRILUMINOS kijelző több színt képes visszaadni, mint a hagyományos televíziók. A processzor minden egyes kép adatait elemzi és feldolgozza, hogy még természetesebb és pontosabb színeket jelenítsen meg az élethű hatás eléréséért.

4K HDR Processor X1

Kiváló felbontás, bármit is nézz

Nézz csodálatos, a valóságoshoz hasonló részletességű és textúrájú 4K-minőségű képeket a 4K HDR processzor X1™ technológiának köszönhetően. A 2K és Full HD minőségű képek is közel 4K minőségűvé javíthatók a 4K X-Reality™ PRO-val egy egyedi 4K adatbázist használva.  

Motionflow technológia

Kevesebb elmosódás még a gyors jeleneteknél is

Vannak képernyők, amelyeken a sportok és a gyors jelenetek elmosódnak. Motionflow technológiánk zökkenőmentesen és tisztán jeleníti meg a mozgásokat azáltal, hogy további képeket illeszt a képek közé, valamint fekete szegmenseket a jelenetek közé. Az eredmény? Kevesebb elmosódottság és utókép, folytonos mozgás. 

Objektumalapú HDR-feljavítás

Objektumalapú HDR-feljavítás

Az objektumalapú HDR-feljavítás során a televízió egyenként elemzi a képernyőn látható objektumok színét, és ennek megfelelően szabályozza a kontrasztot, ellentétben a legtöbb tévével, amely csak egy feketétől fehérig terjedő kontrasztgörbe alapján módosítja a kontraszt mértékét. Az objektumok külön-külön történő feljavításával ez a tévékészülék nagyobb mélységű, textúrában gazdagabb és valósághűbb képvisszaadásra képes.

X-Balanced Speaker

Kiváló hangminőség 

A tévé hangminőségét és karcsú kialakítását kiegészíteni hivatott X-Balanced Speaker tiszta hangzást biztosít zenehallgatás és filmnézés közben. Ez a funkció az 55"-osnál nagyobb TV-ken érhető el.

Naplemente előtt úszó hajó képét megjelenítő televízió a falon

Csodálatos kép és hang, bármilyen környezetben

Dőlj hátra, és élvezd a létező legjobb képet. A Sony egyedülálló környezeti optimalizáló technológiája automatikusan hozzáigazítja a képet és a hangot a környezethez.

Keskeny peremű formaterv

Gyönyörű kialakítás

Keskeny előlapja kifinomult luxusmegjelenést kölcsönöz a TV-nek. A képre irányítja a figyelmet és nem a televízióra.

Hangvezérlés ikon

Mondd meg, hogy mit szeretnél nézni

Még gyorsabban megtalálhatod kedvenc tartalmaid a hangod segítségével. A hangalapú keresés véget vet a bonyolult navigálásnak és a fárasztó gépelésnek – csak kérned kell.

Android okostelevízió

Csak beszélj, és egy új világot fedezhetsz fel

Minden szórakozási lehetőséget megtalálsz, amiről álmodtál, csak egy szavadba kerül. A továbbfejlesztett hangvezérléses Android okostelevízió egy szemvillanás alatt megjeleníti a filmeket és tv-műsorokat az alkalmazásokból és tv-csatornákról.

Netflix, YouTube, Prime Video és Google Play logók

Több, mint 5000 alkalmazás, több, mint bármely más okostelevízión

A Sony Smart Android TV alkalmazásainak száma verhetetlen. Válaszd ki azokat, amelyek vidámabbá és szórakoztatóbbá teszik az életedet.

Netflix logó

Nincs több várakozás

Az alkalmazások gyorsan indulnak el, és nincs többé várakozási idő az alkalmazások közti váltáskor sem – a Netflix háromszor gyorsabban indul el, mint korábban.

Netflix logó

Az Android TV-inket a Netflix ajánlja

A Netflix megkönnyítette azon TV-k kiválasztását, amelyek jobb teljesítményt, könnyebb alkalmazáselérést és jobb okostévé-funkciókat nyújtanak. A Netflix Recommended TV-ken egy külön gombbal és hangvezérlővel élvezheted a népszerű műsorokat és filmeket.

Google Segéd logó

Vezéreld hanggal a TV-t és okoseszközeidet

A Google Assistant segítségével utasíthatod a tévédet, hogy létesítsen kapcsolatot és kommunikáljon az okoseszközeiddel, például a biztonsági kamerákkal és más berendezésekkel. Igazán egyszerű, és páratlan élményt nyújt.

Alexa logó

Kapcsolat az Alexa szolgáltatással

Csatlakoztasd Alexa-kompatibilis eszközeid, és hangutasítással kezelheted a Sony televíziót. Alexa segítségével például bekapcsolhatod a tévét, csatornát válthatsz és szabályozhatod a hangerőt.

Google Home

Kompatibilis a Google Home szolgáltatással

Csatlakoztasd a Google Home-ot, és hangutasítással kezelheted a Sony televíziót. A Google Home segítségével megkeresheted és átküldheted kedvenc videóid a Sony televízióra anélkül, hogy egy ujjad is megmozdítanád.

A televízióhoz Apple Play segítségével csatlakozó telefon

Apple AirPlay / Apple HomeKit-kompatibilis

Az Apple AirPlay képes videót és hangot továbbítani televízióra iPhone, iPad vagy Mac eszközről. Filmeket és műsorokat nézhetsz az Apple TV alkalmazásból, a kedvenc alkalmazásaiból vagy akár a Safariból, és a fényképeidet is megoszthatod a közelben tartózkodókkal.

Chromecast logó

Továbbítsd egy nagyobb, jobb képernyőre a Chromecast segítségével

A Chromecast segítségével csorbítatlan minőségben jelenítheted meg a kedvenc videóidat, játékaidat és alkalmazásaidat a mobilkészülékedről a Chromecast built-in funkcióval rendelkező tévéken. Elég a Cast gombra koppintanod az Android- vagy iOS-eszközöd képernyőjén, és máris szupernagyításban láthatod a kívánt dolgokat. Továbbítsd a tartalmat, és nyugodtan böngéssz tovább a telefonodon vagy táblagépeden.

Televízió távvezérlője

Gyönyörű kialakítás

Elegáns, hajszálcsíkos mintázatú, szálcsiszolt alumínium kivitelű távvezérlőnk belesimul a kezedbe és harmonizál a nappaliddal. Bluetooth funkcióval akkor is vezérelhető a tévé, ha tárgyak vannak az útban. Egyszerű nyomógombokkal, könnyen kezelhetők a legfontosabb funkciók.

Több készülékhez csatlakozó okostávvezérlő

Könnyű vezérlés az okostávirányítóval

Csatlakoztasd a beltéri egységeket és más eszközöket a tévéhez HDMI-n, a vezérléshez pedig használd az intelligens távvezérlőt. Karcsú forma, hangvezérléshez beépített mikrofon és jobb gombelrendezés biztosítja a könnyű kezelhetőséget.

Google Play logó

Google Play™: a tartalmak és alkalmazások világa

Filmek, tv-műsorok, játékok és sok egyéb a Google Play™ áruházból. Teljesen új módon élvezheted az alkalmazások egyre bővülő választékát a tévéden.

Clear Phase logó

Clear Phase funkció az egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb frekvenciákért

A BRAVIA™ egy nagy teljesítményű számítógépes modell segítségével elemzi és kompenzálja a hangsugárzók hangvisszaadásában fellépő pontatlanságokat. Ezt a hangsugárzó frekvenciájának nagy pontosságú „mintavételezésével” éri el. Ezt az információt ezután a rendszer visszatölti, kiegyenlítve a csúcsokat vagy mélységeket a hangsugárzó természetes válaszában – tiszta, természetes hanghatást eredményezve az összes frekvencia sima, egyenletes reprodukciójával.

YouView logó

YouView: a catch-up és az on-demand TV legjava

A beépített YouView szolgáltatással akár hét napra visszamenőleg is megnézheted a BBC iPlayer, az ITV Hub, az All 4, a Channel 5 és a Pop Fun műsorait. Továbbá kérésre megtekinthető tartalmak hatalmas könyvtárából is válogathatsz. Csak csatlakoztasd BRAVIA™ eszközöd egy antennához és egy szélessávú internetkapcsolathoz, és használhatod is a YouView-t.

Dolby Vision és Dolby Atmos logó

Éld át a moziélmény minden izgalmát!

A mozizás élménye otthon. A Dolby Vision™ életre kelti a jeleneteket az autentikus tévézési élményért, a Dolby Atmos™ pedig lenyűgöző surround hangzással tölti be a helyiséget.

Calman-kompatibilitási logó

Az alkotók szenvedélyét megőrizve

A gyártási folyamatból eredő színeltérések kezelése érdekében ez a tévé alkalmas a Portrait Displays-féle nagy teljesítményű Calman automatikus kalibrációs szoftver használatára. Ez olyan mértékű kalibrációt és finomhangolást tesz lehetővé, amely egyszerűen lehetetlen a hagyományos képbeállítások használatával. Csúcsminőségű színreprodukciót eredményez, amely hű az eredeti tévéjelhez, és képes igazodni az idővel jelentkező, legcsekélyebb színkezelési változásokhoz is. Ez a készülék „Calman Ready”, így a használói élhetnek a filmes alkotók által utómunkák és minőség-ellenőrzési munkafolyamatok során használt szoftver tudásával – ez is mutatja elkötelezettségünket amellett, hogy professzionális minőségben kalibrált színhelyességet vigyünk az otthonokba.

Műszaki adatok

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

  • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

  • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

  • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések

A felhasználók véleménye