MINDEN TELEVÍZIÓ

XH80 | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostelevízió (Android TV)

XH8077 / XH8096 Series
Kép a(z) XH80 | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostelevízió (Android TV) termékről

silverblack

Legalacsonyabb árak:

317 373 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

139 cm (55")

KD-55XH8077

317 373 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

139 cm (55")

KD-55XH8096

317 373 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

164 cm (65")

KD-65XH8077

406 400 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

164 cm (65")

KD-65XH8096

406 400 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

189 cm (75”)

KD-75XH8096

566 400 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

215 cm (85'')

KD-85XH8096

906 466 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
XH80 BRAVIA televízió szemből
XH80 BRAVIA televízió félig szemből
XH80 BRAVIA televízió hátoldala
XH80 BRAVIA televízió pereme
XH80 BRAVIA televízió állványa
XH80 BRAVIA televízió ezüst színű peremmel
Ezüstperemes XH80 BRAVIA televízió félig oldalról
Ezüstperemes XH80 BRAVIA televízió közelről
Ezüstperemes XH80 BRAVIA televízió állványa
XH80 BRAVIA televízió elölről, keskeny állványon
XH80 BRAVIA televízió ezüst peremmel
XH80 BRAVIA televízió elölről, széles állványon

Jellemzők

TRILUMINOS színes léggömbök

Szélesebb, pontosabb színpalettát képes megjeleníteni

A színspektrum kiszélesítésével az X1 processzorok által meghajtott TRILUMINOS kijelző több színt képes visszaadni, mint a hagyományos televíziók. A processzor minden egyes kép adatait elemzi és feldolgozza, hogy még természetesebb és pontosabb színeket jelenítsen meg az élethű hatás eléréséért.

4K HDR processzor X1

Kiváló felbontás, bármit is nézz

Nézz csodálatos, a valóságoshoz hasonló részletességű és textúrájú 4K-minőségű képeket a 4K HDR processzor X1™ technológiának köszönhetően. A 2K és Full HD minőségű képek is közel 4K minőségűvé javíthatók a 4K X-Reality™ PRO-val egy egyedi 4K adatbázist használva.  

Elmosódott sívideó összehasonlítása bekapcsolt Motionflow-val és anélkül

Kevesebb elmosódás még a gyors jeleneteknél is

Vannak képernyők, amelyeken a sportok és a gyors jelenetek elmosódnak. Motionflow technológiánk zökkenőmentesen és tisztán jeleníti meg a mozgásokat azáltal, hogy további képeket illeszt a képek közé, valamint fekete szegmenseket a jelenetek közé. Az eredmény? Kevesebb elmosódottság és utókép, folytonos mozgás. 

Objektumalapú HDR-feljavítás

Objektumalapú HDR-feljavítás

Az objektumalapú HDR-feljavítás során a televízió egyenként elemzi a képernyőn látható objektumok színét, és ennek megfelelően szabályozza a kontrasztot, ellentétben a legtöbb tévével, amely csak egy feketétől fehérig terjedő kontrasztgörbe alapján módosítja a kontraszt mértékét. Az objektumok külön-külön történő feljavításával ez a tévékészülék nagyobb mélységű, textúrában gazdagabb és valósághűbb képvisszaadásra képes.

X-Balanced Speaker

Kiváló hangminőség 

A TV hangminőségét és karcsú kialakítását kiegészíteni hivatott X-Balanced Speaker tiszta hangzást biztosít zenehallgatás és filmnézés közben is. Ez a funkció az 55"-osnál nagyobb TV-ken érhető el. 

Naplemente előtt úszó hajó képét megjelenítő televízió a falon

Csodálatos kép és hang, bármilyen környezetben

Dőlj hátra és élvezd a lehető legjobb látványt. A Sony egyedi környezeti optimalizációs technológiája automatikusan a környezetedhez igazítja a képet és a hangot.

Lapos kivitelű

Gyönyörű kialakítás

Keskeny előlapja kifinomult luxusmegjelenést kölcsönöz a TV-nek. A képre irányítja a figyelmet és nem a televízióra.

Androidos okostévék

Csak beszélj, és egy új világot fedezhetsz fel

Minden szórakozási lehetőséget megtalálsz, amiről álmodtál, csak egy szavadba kerül. A továbbfejlesztett hangvezérléses Android okostelevízió egy szemvillanás alatt megjeleníti a filmeket és tv-műsorokat az alkalmazásokból és tv-csatornákról.

Netflix, YouTube, Prime Video és Google Play logók

Több, mint 5000 alkalmazás, több, mint bármely más okostelevízión

A Sony Smart Android TV alkalmazásainak száma verhetetlen. Válaszd ki azokat, amelyek vidámabbá és szórakoztatóbbá teszik az életedet.

Netflix logó

Nincs több várakozás

Az alkalmazások gyorsan indulnak el, és nincs többé várakozási idő az alkalmazások közti váltáskor sem – a Netflix háromszor gyorsabban indul el, mint korábban.

Netflix logó

Az Android TV-inket a Netflix ajánlja

A Netflix megkönnyítette azon TV-k kiválasztását, amelyek jobb teljesítményt, könnyebb alkalmazáselérést és jobb okostévé-funkciókat nyújtanak. A Netflix Recommended TV-ken egy külön gombbal és hangvezérlővel élvezheted a népszerű műsorokat és filmeket.

Google Segéd logó

Vezéreld hanggal a TV-t és okoseszközeidet

A Google Assistant segítségével utasíthatod a tévédet, hogy létesítsen kapcsolatot és kommunikáljon az okoseszközeiddel, például a biztonsági kamerákkal és más berendezésekkel. Igazán egyszerű, és páratlan élményt nyújt.

Alexa logó

Kapcsolat az Alexa szolgáltatással

Csatlakoztasd Alexa-kompatibilis eszközeid, és hangutasítással kezelheted a Sony televíziót. Alexa segítségével például bekapcsolhatod a tévét, csatornát válthatsz és szabályozhatod a hangerőt.

Google Home

Kompatibilis a Google Home szolgáltatással

Csatlakoztasd a Google Home-ot, és hangutasítással kezelheted a Sony televíziót. A Google Home segítségével megkeresheted és átküldheted kedvenc videóid a Sony televízióra anélkül, hogy egy ujjad is megmozdítanád.

Telefon és televízió összekapcsolva Apple AirPlay-en keresztül

Együttműködik az Apple AirPlay / Apple HomeKit termékkel

Az Apple AirPlay képes videót és hangot továbbítani televízióra iPhone, iPad vagy Mac eszközről. Filmeket és műsorokat nézhetsz az Apple TV alkalmazásból, a kedvenc alkalmazásaiból vagy akár a Safariból, és a fényképeidet is megoszthatod a közelben tartózkodókkal.

Chromecast logó

Továbbítsd egy nagyobb, jobb képernyőre a Chromecast segítségével

A Chromecast segítségével csorbítatlan minőségben jelenítheted meg a kedvenc videóidat, játékaidat és alkalmazásaidat a mobilkészülékedről a Chromecast built-in funkcióval rendelkező tévéken. Elég a Cast gombra koppintanod az Android- vagy iOS-eszközöd képernyőjén, és máris szupernagyításban láthatod a kívánt dolgokat. Továbbítsd a tartalmat, és nyugodtan böngéssz tovább a telefonodon vagy táblagépeden.

Több készülékhez csatlakozó okostávvezérlő

Könnyű vezérlés az okostávirányítóval

Csatlakoztasd a beltéri egységeket és más eszközöket a tévéhez HDMI-n, a vezérléshez pedig használd az intelligens távvezérlőt. Karcsú forma, hangvezérléshez beépített mikrofon és jobb gombelrendezés biztosítja a könnyű kezelhetőséget.

Google Play logó

Google Play™: a tartalmak és alkalmazások világa

Filmek, tv-műsorok, játékok és sok egyéb a Google Play™ áruházból. Teljesen új módon élvezheted az alkalmazások egyre bővülő választékát a tévéden.

Clear Phase logó

Clear Phase funkció az egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb frekvenciákért

A BRAVIA™ egy nagy teljesítményű számítógépes modell segítségével elemzi és kompenzálja a hangsugárzók hangvisszaadásában fellépő pontatlanságokat. Ezt a hangsugárzó frekvenciájának nagy pontosságú „mintavételezésével” éri el. Ezt az információt ezután a rendszer visszatölti, kiegyenlítve a csúcsokat vagy mélységeket a hangsugárzó természetes válaszában – tiszta, természetes hanghatást eredményezve az összes frekvencia sima, egyenletes reprodukciójával.

YouView logó

YouView: a catch-up és az on-demand TV legjava

A beépített YouView szolgáltatással akár hét napra visszamenőleg is megnézheted a BBC iPlayer, az ITV Hub, az All 4, a Channel 5 és a Pop Fun műsorait. Továbbá kérésre megtekinthető tartalmak hatalmas könyvtárából is válogathatsz. Csak csatlakoztasd BRAVIA™ eszközöd egy antennához és egy szélessávú internetkapcsolathoz, és használhatod is a YouView-t.

Dolby Atmos és Dolby Vision logó

Éld át a moziélmény minden izgalmát!

A mozizás élménye otthon. A Dolby Vision™ életre kelti a jeleneteket az autentikus tévézési élményért, a Dolby Atmos™ pedig lenyűgöző surround hangzással tölti be a helyiséget.

Calman-kompatibilitási logó

Az alkotók szenvedélyét megőrizve

A gyártási folyamatból eredő színeltérések kezelése érdekében ez a tévé alkalmas a Portrait Displays-féle nagy teljesítményű Calman automatikus kalibrációs szoftver használatára. Ez olyan mértékű kalibrációt és finomhangolást tesz lehetővé, amely egyszerűen lehetetlen a hagyományos képbeállítások használatával. Csúcsminőségű színreprodukciót eredményez, amely hű az eredeti tévéjelhez, és képes igazodni az idővel jelentkező, legcsekélyebb színkezelési változásokhoz is. Ez a készülék „Calman Ready”, így a használói élhetnek a filmes alkotók által utómunkák és minőség-ellenőrzési munkafolyamatok során használt szoftver tudásával – ez is mutatja elkötelezettségünket amellett, hogy professzionális minőségben kalibrált színhelyességet vigyünk az otthonokba.

Műszaki adatok

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

  • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

  • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

  • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések

A felhasználók véleménye