MINDEN TELEVÍZIÓ

A85 / A87 / A89 | OLED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostv (Android TV)

A85 / A87 / A89 Series
Kép a(z) A85 / A87 / A89 | OLED | 4K Ultra HD | Nagy dinamikatartományú kép (HDR) | Okostv (Android TV) termékről

139 cm (55")

KD-55A85

Ár nem áll rendelkezésre

139 cm (55")

KD-55A87

Ár nem áll rendelkezésre

139 cm (55")

KD-55A89

Ár nem áll rendelkezésre

164 cm (65")

KD-65A85

Ár nem áll rendelkezésre

164 cm (65")

KD-65A87

Ár nem áll rendelkezésre

164 cm (65")

KD-65A89

Ár nem áll rendelkezésre

A85/87/89 BRAVIA televízió szemből
A85/87/89 BRAVIA televízió félig oldalról
A85/87/89 BRAVIA televízió oldalsó hátulnézete
A85/87/89 BRAVIA televízió pereme
A85/87/89 BRAVIA televízió állványa
A85/87/89 BRAVIA televízió oldalról
A85/87/89 BRAVIA televízió felülről
A85/87/89 BRAVIA televízió hátulnézetben
A85/87/89 BRAVIA televízió, falra szerelve

Jellemzők

A TRILUMINOS színtechnológia bemutatása színes lufikkal

Szélesebb, pontosabb színpalettát képes megjeleníteni

A színspektrum kiszélesítésével az X1 processzorok által meghajtott TRILUMINOS kijelző több színt képes visszaadni, mint a hagyományos televíziók. A processzor minden egyes kép adatait elemzi és feldolgozza, hogy még természetesebb és pontosabb színeket jelenítsen meg az élethű hatás eléréséért.

Az X1 Ultimate processzor előnyeit bemutató, különféle felbontású képek

Kiváló felbontás bármilyen tartalomhoz

A Sony egyedülálló funkcióival bármilyen tartalom felkonvertálható életszerű 4K-felbontásra. Az X1™ Ultimate kétszer gyorsabb, mint az X1™ Extreme, precízen elemzi és feldolgozza az adatokat, valószerű részletekkel és textúrával dúsítva a 4K-képeket. A 4K X-Reality™ PRO még a 2K és Full HD felbontással rögzített felvételeket is felskálázza közel 4K-ra egyedi 4K-adatbázis használatával, az objektum alapú szuper felbontás pedig optimalizálja a textúrákat.

Élénk színű papagáj

Élénkebb színek, mélyebb árnyalatok és megnövelt kontraszt az élethűbb élményért

Láss valódi színeket, fedezd fel a részleteket a mély árnyékos és az igazán fényes részeken. A Pixel Contrast Booster segítségével a fényes területeken is erőteljesebbek a színek és a kontraszt, így igazán élethű színárnyalatokat, nagyobb színmélységet, finom textúrákat és olyan tiszta fekete kontrasztot élvezhetsz, amilyet csak az OLED nyújthat. 

Különböző szögekből televíziót néző emberek diagramja

Gyönyörű színek, bárhonnan is nézzük

A tévézés mostantól oldalról is ugyanolyan kiváló élmény, mint középről nézve. Az önálló megvilágítású OLED-panel megbízhatóan biztosítja a valósághű színeket, bárhonnan is nézed a képernyőt.

Ezüst autó sima felületen halad

A gyorsan mozgó jelenetek fényesek és tiszták

Az OLED-tévék milliónyi külön szabályozott pixelből összeállított képein minden éles és tiszta. Az X-Motion Clarity™ technológiánkkal pedig még a gyors cselekmények is tisztán, zökkenőmentesen jelennek meg. A precízen szabályozott mozgóképeknél elsődleges az elmosódás minimálisra csökkentése, így a nagy sebességű mozgásokat magukba foglaló jeleneteknél is valósághű és fényes marad a kép.

Futó sziluettje a tengerparton naplementekor

Super Bit Mapping HDR

A fény több ezernyi tónusa, árnyalata és átmenete van jelen a naplementében. A Super Bit Mapping HDR feltárja mindezeket. Lágy és természetes 4K TV képminőséget ad megtekintéskor, a más tévéken előforduló „sávosodás” nélkül.

A Object-based HDR remaster előnyeit bemutató képek

Objektumalapú HDR-feljavítás

Az objektumalapú HDR-feljavítás során a televízió egyenként elemzi a képernyőn látható objektumok színét, és ennek megfelelően szabályozza a kontrasztot, ellentétben a legtöbb tévével, amely csak egy feketétől fehérig terjedő kontrasztgörbe alapján módosítja a kontraszt mértékét. Az objektumok külön-külön történő feljavításával ez a tévékészülék nagyobb mélységű, textúrában gazdagabb és valósághűbb képvisszaadásra képes.

Dual database processing

Dual database processing

Az egyik adatbázis a kép tisztítására, a képernyőn megjelenő zaj csökkentésére szolgál, a másik pedig a felbontás növelésére, a jól láthatóság fokozására. Ez a két nagy kapacitású képjavító adatbázis egyesült erővel, dinamikusan, valós időben javítja a képpontokat. Mindegyik adatbázis több tízezer, az évek során tévés és filmes tartalmak készítése során szerzett tapasztalatunk részeként felhalmozott referenciát tartalmaz.

Első hangsugárzó helye

Hihetetlenül magával ragadó hang egyenesen a kijelzőből

A hagyományos tévéken, amelyeknél a hangszóró a képernyő alatt van, gyakran nincs szinkronban a hang és a kép. Az Acoustic Surface Audio technológiánknak köszönhetően a képernyő maga a hangsugárzó. Egy innovatív mozgatóegység diszkréten vibrálva hozza létre a hangot, így a hang az oldalt elhelyezkedő hangsugárzók helyett a képernyőnek arról a részéről érkezik, amelyen az esemény – autó motorzaja, szereplők párbeszéde – zajlik.

Televíziót néző nő egy nappaliban, hanghullám-illusztrációkkal

Élvezd a többdimenziós hangzást az S-Force Front Surrounddal

Halld úgy a hangokat, mintha csak egy multi 3D-s hangsugárzót hallgatnál. Az input felkonvertálásával az S-Force Front Surround valóban egy többdimenziós térhatású hangsugárzórendszer teljesítményét nyújtja, hogy még magával ragadóbb élményt kaphass.

Hírbemondók

Tisztán hallható beszédhangok

A voice zoom segítségével a hangerő megnövelése nélkül is tisztán hallható az emberi beszéd – ideális a hírműsorokhoz és dokumentumfilmekhez.

Televízió mélynyomójának illusztrációja

Dobd fel a zenéidet

A tévé hátuljába épített mélynyomó még dinamikusabb, még erőteljesebb basszust ad – ideális az akciófilmekhez és zenehallgatáshoz.

Naplemente képe televízión

Csodálatos kép és hang, bármilyen környezetben

Dőlj hátra, és élvezd a létező legjobb képet. A Sony egyedülálló környezeti optimalizáló technológiája automatikusan hozzáigazítja a képet és a hangot a környezethez.

Keskeny peremű televízióról készült közelkép

Keskeny fém előlap 

A képen van a hangsúly, nem magán a televízión. 

Hangvezérlés logója

Mondd meg, hogy mit szeretnél nézni

Hangvezérléssel minden eddiginél hamarabb megtalálhatod kedvenc tartalmad. A hangalapú keresés révén nincs több bonyolult navigálás, sem fárasztó gépelés – elég, ha kimondod, amit szeretnél.

Egy család tagjai hangvezérléssel navigálnak a televízió menüiben

Csak beszélj, és egy új világot fedezhetsz fel

Minden szórakozási lehetőséget megtalálsz, csak egy szavadba kerül. A továbbfejlesztett hangvezérléses Android okostelevízió egy szemvillanás alatt megjeleníti a filmeket és tévéműsorokat az alkalmazásokból és tv-csatornákról.

Netflix, YouTube, Prime Video és Google Play logók

Több, mint 5000 alkalmazás, több, mint bármely más okostelevízión

A Sony Android okostelevízió páratlan mennyiségű alkalmazással rendelkezik. Válaszd azokat, amelyek szórakoztatóbbá varázsolják a mindennapjaid.

Netflix logók

Nincs több várakozás

Az alkalmazások gyorsan indulnak el, és nincs többé várakozási idő az alkalmazások közti váltáskor sem – a Netflix háromszor gyorsabban indul el, mint korábban.

Google Segéd logó

Elég beszélned a TV és az internetes eszközök vezérléséhez

A Google Assistant segítségével utasíthatod a tévédet, hogy létesítsen kapcsolatot és kommunikáljon az okoseszközeiddel, például a biztonsági kamerákkal és más berendezésekkel. Valóban egyszerű, az élmény pedig páratlan. Vezéreld Sony 4K okostelevíziódat és a csatlakoztatott eszközöket hangutasításokkal – ennél nincs kényelmesebb.

Alexa logó

Kapcsolat az Alexa szolgáltatással

Csatlakoztasd Alexa funkciót kínáló eszközeidet a Sony televízió hangutasításos vezérlése érdekében. Alexa segítségével például bekapcsolhatod a tévét, csatornát válthatsz és szabályozhatod a hangerőt is.

Használatban lévő Google Home egy nappaliban

Kompatibilis a Google Home szolgáltatással

Csatlakozz a Google Home alkalmazáshoz, és problémamentesen, hangutasítással vezérelheted Sony televíziódat. A Google Home segítségével megkeresheted és megtekintheted kedvenc videóidat Sony televíziódon anélkül, hogy a kisujjadat mozdítanád.

Az Apple AirPlay segítségével össze lehet kapcsolni egy telefont a televízióval

Apple AirPlay / Apple HomeKit-kompatibilis

Az Apple AirPlay segítségével streamelhetsz videót és hangot a televíziódra közvetlenül iPhone, iPad vagy Mac eszközödről. Nézhetsz filmeket és műsorokat az Apple TV alkalmazásból, láthatod a kedvenc alkalmazásaidat, de akár a Safari böngészőt is. A fényképeidet megmutathatod mindenkinek a szobában.

Chromecast logó

Továbbítsd egy nagyobb, jobb képernyőre a Chromecast segítségével

A Chromecast segítségével csorbítatlan minőségben jelenítheted meg a tévéden a kedvenc videóidat, játékaidat és alkalmazásaidat a mobilkészülékedről. Elég a Cast gombra koppintanod az Android- vagy iOS-eszközöd képernyőjén, és máris szupernagyításban láthatod a kívánt dolgokat. Továbbítsd a tartalmat, és nyugodtan böngéssz tovább a telefonodon vagy táblagépeden.

Televízió távvezérlője

Gyönyörű kialakítás

Formatervezett, hajszálcsíkos mintázatú, szálcsiszolt alumínium távvezérlőnk belesimul a kezedbe, és harmonizál a nappali berendezésével. Bluetooth-kapcsolaton keresztül vezérelheted a tévédet akkor is, ha tárgyak takarják, és külön gombbal vezérelheted a legfontosabb funkciókat.

Tévé távvezérlője háttérvilágításos gombokkal, sötét szobában

Sötétben is látható háttérvilágításos távirányító 

Ha sötétben tévézel, egyszerűen tartsd fel a beépített háttérfénnyel rendelkező távvezérlőt a csatornák váltásához és a hangerő módosításához. Ez a funkció az A87/A89 sorozat készülékeinél érhető el.

Az okostávvezérlő csatlakozik a

Könnyű vezérlés az okostávirányítóval

Csatlakoztasd a beltéri egységeket és más eszközöket a tévéhez HDMI-kábellel, a vezérléshez pedig használd az intelligens távvezérlőt. Karcsú forma, hangvezérléshez beépített mikrofon és jobb gombelrendezés biztosítja a könnyű kezelhetőséget.

Google Play logó

Google Play™: a tartalmak és alkalmazások világa

Fedezd fel a Google Play™ által kínált filmek, tévéműsorok, játékok és számtalan egyéb tartalom világát. Élvezd az alkalmazások hatalmas, folyamatosan bővülő kínálatát a tévéden – teljesen új módon.

Clear Phase logó

Clear Phase funkció az egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb frekvenciákért

A BRAVIA™ egy nagy teljesítményű számítógépes modell segítségével elemzi és kompenzálja a hangsugárzók hangvisszaadásában fellépő pontatlanságokat. Ezt a hangsugárzó frekvenciájának nagy pontosságú „mintavételezésével” éri el. Ezt az információt ezután a rendszer visszatölti, kiegyenlítve a csúcsokat vagy mélységeket a hangsugárzó természetes válaszában – tiszta, természetes hanghatást eredményezve az összes frekvencia sima, egyenletes reprodukciójával.

Bluetooth® logó

Bluetooth-csatlakozás

Csatlakoztasd BLUETOOTH®-kompatibilis eszközeid a tévéhez a vezeték nélküli szórakozáshoz. Párosítsd Bluetooth-fejhallgatódat, illetve fülhallgatódat a BRAVIA rendszerével, és a tv-műsorokat, valamint a zenét a kedvenc helyeden is élvezheted – zavaró tényezők és megszakítás nélkül.

YouView logó

YouView: a catch-up és az on-demand TV legjava

A beépített YouView szolgáltatással akár hét napra visszamenőleg is megnézheted a BBC iPlayer, az ITV Hub, az All 4, a Channel 5 és a Pop Fun műsorait. Továbbá kérésre megtekinthető tartalmak hatalmas könyvtárából is válogathatsz. Csak csatlakoztasd BRAVIA™ eszközöd egy antennához és egy szélessávú internetkapcsolathoz, és használhatod is a YouView-t.

Netflix Calibrated Mode logó

A Netflix Calibrated Mode révén biztosított stúdióminőség

Ezt az üzemmódot kifejezetten a Netflix-tartalmakhoz fejlesztették ki, és a TV-n ugyanolyan képminőséget eredményez, mint a stúdióban használt muszteren. A Netflix Calibrated Mode üzemmód hűen megőrzi az alkotó vízióját és szándékát.

Tévét néző család a kanapén

IMAX-funkciókkal ellátott

Ez a Sony 4K okostelevízió „IMAX Enhanced” termék, mely kiváló minőségű színeket, kontrasztot, képtisztaságot és hangot kínál. Biztos lehetsz abban, hogy teljesen magával ragadó otthoni szórakozási élményt nyújt az „IMAX Enhanced” tartalom maradéktalan kiaknázásával.

Dolby Vision és Dolby Atmos logó

Éld át a moziélmény minden izgalmát!

A mozizás élménye otthon. A Dolby Vision™ életre kelti a jeleneteket az autentikus tévézési élményért, a Dolby Atmos™ pedig lenyűgöző surround hangzással tölti be a helyiséget.

Calman-kompatibilitási logó

Az alkotók szenvedélyét megőrizve

A gyártási folyamat színvariációihoz igazodva ez a tévé képes a Portrait Displays nagy teljesítményű Calman önkalibrációs szoftverének használatára. Ez példátlan mértékű kalibrációt tesz lehetővé, és olyan finombeállításokat, melyek a hagyományos képbeállításokban eddig elérhetetlenek voltak. Élethű, az eredeti tévéjelnek megfelelő színreprodukciót tesz lehetővé, és az idővel megjelenő finom színváltozásokhoz is alkalmazkodik. A televízió fel van készítve a Calman szoftverre, így a vásárlók élvezhetik azoknak a szoftvereknek az előnyeit, melyeket az alkotók az utómunkálatok során használnak. Ezzel is képviseljük meggyőződésünket, hogy az otthonokban is helye van a professzionális szintű színkalibrációs pontosságnak.

Műszaki adatok

A környezetre figyelemmel tervezve

TUDJON MEG TÖBBET A SONYRÓL ÉS A KÖRNYEZETRŐL

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra.

Olvasson tovább

A TERMÉK KÖRNYEZETKÍMÉLŐ JELLEMZŐI

  • A dinamikus háttérfény-szabályozás, vagy pixelszintű megvilágításvezérlés, azáltal fokozza az energiatakarékosságot, hogy a kép tartalmának változását követve módosítja a kijelző fényerejét

  • Az energiatakarékos üzemmód a kijelző fényerejének beállításával energiát takarít meg

  • A Kikapcsolt kijelző üzemmód energiát takarít meg a kijelző kikapcsolásával anélkül, hogy teljesen készenléti üzemmódba helyezné a tévét, így a hangot továbbra is élvezheti

Értékelések

A felhasználók véleménye