Önmagát filmező férfi az Xperia PRO-I-hez való Vlog Monitor használata közben
Xperia PRO-I-hez való Vlog Monitor, külső mikrofonnal és markolattal
A Vlog Monitor alkatrészei, többek között a monitor, a fém tartódoboz és az USB-C kábel
Vlog Monitor kijelző, amelyen lenyűgöző helyszínen önmagát filmező férfi látható
1/4-20 UNC típusú rögzítőpont a Vlog Monitor hátulján
Fém tartódoboz a Vlog Monitor számára

Jellemzők

Önmagát filmező férfi az Xperia PRO-I-hez való Vlog Monitor használata közben

Filmezd magad kivételes képminőségben

Akár vlogger vagy, akár YouTuber, vagy csak a barátaiddal osztod meg a tartalmaidat, kompatibilis Xperia-készüléked fő kamerájával kiváló képminőséggel filmezheted magadat. A Vlog Monitor csatlakoztatásával pedig pontosan láthatod, hogy mit veszel fel, és igazán emlékezetes tartalmakat készíthetsz.

Kézben tartott Bluetooth-markolat

Egyszerű vlogolás

Ha a Vlog Monitorral és egy kompatibilis okostelefonnal készítesz felvételeket, csatlakoztathatod a GP-VPT2BT Bluetooth-fényképezőmarkolatot. Ez lehetővé teszi a felvétel indítását/leállítását anélkül, hogy meg kellene érintened az okostelefon gombjait. 

Fedezd fel a GP-VPT2BT fényképezőmarkolatot

Vlog Monitor kijelző, amelyen lenyűgöző helyszínen önmagát filmező férfi látható

Egyszerű, intuitív felhasználói felület

Filmezés közben a Vlog Monitor felhasználóbarát felületén ellenőrizheted többek között a felvétel összetételét, állapotát és idejét. 

A Vlog Monitor alkatrészei, többek között a monitor, a fém tartódoboz és az USB-C kábel

Könnyű üzembe helyezés

Egyszerűen illeszd a fémtartót a kompatibilis okostelefonodhoz, és a beépített mágnes segítségével rögzítsd a monitorhoz. Ezután csatlakoztasd a két eszközt az USB-C kábellel, és már forgathatsz is. Csatlakoztatott állapotban a Vlog Monitor az okostelefonról kapja az áramot, de rendelkezik külső tápcsatlakozóval is. Így, ha hosszú felvételt készítesz, az USB-C töltőkábelen keresztül mindkét készüléket egyszerre táplálhatod árammal .

Okostelefonhoz csatlakoztatott Vlog Monitor, fényképező Bluetooth-markolattal és külső mikrofonnal felszerelve

Készíts saját tartalmat a te elképzeléseid szerint

A Vlog Monitor 3,5 mm-es, 3 pólusú mikrofoncsatlakozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy saját külső mikrofonodat csatlakoztasd, és még jobb hangot rögzíts. Egyszerűen erősítsd a mikrofont a tartó tetején található kiegészítő tartozékaljzatra. Rendelkezik továbbá 1/4-20 UNC típusú rögzítési pontokkal, eggyel a tartó alján, egy másikkal pedig a monitor hátulján, amelyek lehetővé teszik egyéb tartozékok, például állványok, markolatok vagy szelfibotok rögzítését.

A Road to Zero logója

Környezetbarát csomagolás

A Vlog Monitor csomagolása műanyagmentes, tükrözve a Sony azon elkötelezettségét, hogy csökkenti környezeti hatásait a termékeiben és gyakorlataiban.

Fedezd fel a Sony Road to Zero nevű programját

Műszaki adatok

A Vlog Monitor könnyen beállítható és intuitívan használható, ami megkönnyíti önmagad filmezését, és kimagasló képminőséget nyújt kompatibilis Xperia-készüléked fő kamerájával. A fényképezés élményének személyre szabásához más felszereléseket, például külső mikrofont vagy Bluetooth-fényképezőmarkolatot is alkalmazhatsz.
  • Filmezd magad könnyedén a kompatibilis Xperia-készüléked fő kamerájával

  • Egyszerű beállítani és használni

  • Beépített mikrofonos jack dugó, kiegészítő tartozékaljzat és 1/4-20 UNC típusú rögzítési pontok

  • Megjeleníti a felvételi állapotot

  • Strapabíró fémtartó

Tudjon meg többet az energiatakarékos funkciókról és a környezet iránti, a fenntarthatóbb jövőt szolgáló elkötelezettségünkről Környezetbarát weboldalunk