OKOSTELEFONOK

SB 2 utas, stílusos USB-audio és Bluetooth®-headset

SBH90C
Kép a(z) SB 2 utas, stílusos USB-audio és Bluetooth®-headset termékről

creamblack

Képek a(z) SB 2 utas, stílusos USB-audio és Bluetooth®-headset termékről
Képek a(z) SB 2 utas, stílusos USB-audio és Bluetooth®-headset termékről
Képek a(z) SB 2 utas, stílusos USB-audio és Bluetooth®-headset termékről

Jellemzők

Bárhol, bármikor

Íme az SBH90C, a 2 utas, stílusos USB-audio és Bluetooth®-headset, a rugalmas audioheadset, amelyet kábellel csatlakoztatva Hi-Res felvételeket hallgathatsz akár otthon, akár a munkahelyeden, majd vezeték nélküli zenehallgatásra válthatsz, ha úton vagy. A 2 utas, stílusos SBH90C USB-audio és Bluetooth®-headset közvetlenül is tölthető Xperia® készülékedről.

Vezetéknélküli

Merülj el a zenében az SBH90C 2 utas, stílusos USB-audio és Bluetooth®-headsettel, amely kényelmesen veszi körbe a nyakat. Amikor pedig végeztél, a mágneses fülbetétek segítségével elkerülhető, hogy összegabalyodjon a kábel.

Csatlakoztatott

Közvetlen USB Type-C™ kábeles kapcsolattal lebilincselő, nagy felbontású hangminőségben hallgathatsz zenét.

Töltés hallgatás közben

Az SBH90C 2 utas, stílusos USB-audio és Bluetooth®-headset et töltheted Xperia® okostelefonodról, miközben a kedvenc zenédet hallgatod a mellékelt USB Type-C™ kábelen keresztül.

Kifinomult fejhallgató-technológia

A kiváló minőségű USB DAC technológia zajszigetelt, tiszta hangzást biztosít, míg a Beat Response Control technológia pontos, mély basszusvisszaadást nyújt. A 4 eres, külön bal és jobb vezetékes földkábellel pedig javult a hangcsatornák szétválasztása, így jobb a hangzás.

Nagy felbontású hang

A közvetlen digitális USB-kimenettel Hi-Res hangzással hallgathatsz zenét. A High Resolution Audio hangzást támogató, dinamikus hangszórókban a kompakt, könnyű dizájn széles frekvenciatartományban nagy érzékenységgel párosul.

Műszaki adatok
  • Hallgass zenét kétféleképpen – vezeték nélkül vagy kábelen csatlakoztatva a Hi-Res érdekében

  • USB Type-C™ kábel – amely kifejezetten az Xperiáról való zenehallgatáshoz és töltéshez készült – található a dobozban

  • Közvetlenül Xperia készülékről tölthető

  • Tartozék hordtáska

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről