Cikk azonosítója : 00282997 / Utoljára módosítva: : 12/01/2023Nyomtatás

TV Channel Editor for BRAVIA mobilalkalmazás: szerkessze a tv-csatornák listáját az okostelefonjáról!

  Tekintse meg a jelen cikk jobb felső sarkában lévő, „A jelen cikk érintett termékei és kategóriái” című részt annak ellenőrzéséhez, hogy a mobilalkalmazás támogatja-e az Ön tv-modelljét.

  FONTOS: Ügyeljen rá, hogy a tv-je frissítve legyen a legújabb firmware-verzióra [English]. A 2021-es és 2020-as tévétípusok firmware-frissítése 2023 első negyedévében válik elérhetővé. A modellévet a tévéje specifikációi között találhatja meg.

  Országok, ahol elérhető a TV Channel Editor for BRAVIA mobilalkalmazás


  Mi az a TV Channel Editor for BRAVIA mobilalkalmazás, és honnan tölthetem le azt?

  A Sony TV Channel Editor for BRAVIA mobilalkalmazása lehetővé teszi, hogy a telefonja használatával szerkessze, rendezze és rendszerezze az összes műholdas vagy kábeles tv-csatornáját. Mostantól átrendezheti, átnevezheti vagy törölheti a tv-csatornákat, mindössze az okostelefonján végzett néhány érintéssel!

  A TV Channel Editor for BRAVIA az Android OS operációs rendszert futtató mobileszközökhöz érhető el, és hamarosan elérhetővé válik az iOS rendszerű eszközökhöz is.

  Kattintson a megfelelő gombra alább a TV Channel Editor for BRAVIA mobilalkalmazás Android vagy iOS rendszerhez készült verziójának letöltéséhez (az iOS gomb hamarosan elérhetővé válik).
  A TV Channel Editor for BRAVIA alkalmazás a Google Play áruházban

  A TV Channel Editor for BRAVIA mobilalkalmazás használata

  1. lépés: A mobilalkalmazás csatlakoztatása a tv-jéhez

  2. lépés: A mobilalkalmazás használata a tv-csatornák listájának szerkesztéséhez


  Gyakori kérdések (GyIK) a TV Channel Editor for BRAVIA mobilalkalmazással kapcsolatban

  Több csatornalistám is van. Mindegyiket szerkeszthetem?

  A telepített műsorsugárzási profiljai külön lapok alatt jelennek meg a mobilalkalmazásban. Például külön lapokkal rendelkezhet a Satellite (Műholdas) és a Cable/Terrestrial (Kábeles/földfelszíni) csatornáival kapcsolatban, az alábbi képernyőképen látható módon. Váltson a lapok között a különböző csatornalisták szerkesztéséhez. A rendszer minden módosítást elment, amikor kilép az alkalmazásból.

  Satellite (Műholdas) és Cable (Kábeles) lapok az alkalmazásban


  Csatlakoztatási problémák: “Channel editing suspended” (A csatornák szerkesztése felfüggesztve) vagy “Connection lost” (A kapcsolat megszakadt) üzenet az alkalmazásban

  Ha a képernyőn a következők jelennek meg: Ha a “Connection to TV name failed” (A tv-hez való csatlakozás sikertelen volt), “Channel editing suspended” (A csatornák szerkesztése felfüggesztve) vagy “Connection lost” (A kapcsolat megszakadt) üzenet jelenik meg az okostelefonon, kérjük, ellenőrizze a következőket:

  • A TV Channel Editor for BRAVIA alkalmazás támogatja az Ön által használt tv-modellt. A támogatott modellek listájával kapcsolatban tekintse meg a jelen cikk felső részén található, ‘A jelen cikk érintett termékei és kategóriái’ című részt.
  • Megnyitotta az alábbi beállítást a tv-n a [Settings] (Beállítások) à [Channels] (Csatornák) à [Channel list edit from mobile device] (Csatornalista szerkesztése mobileszközről) menüpontra lépve. Követte a képernyőn megjelenő, a tv és a mobilalkalmazás csatlakoztatására vonatkozó utasításokat, és megnyitva hagyta a „You are connected” (Megtörtént a csatlakoztatás) képernyőt a tv-n a mobilalkalmazás használata közben. Ha nem így tett, a mobilalkalmazás képernyőjén a “Channel Editing Suspended” (A csatornák szerkesztése felfüggesztve) üzenet jelenik meg.
  • A Bluetooth engedélyezve van az okostelefonján.
  • A helymeghatározás engedélyezve van az okostelefonján.
  • Az okostelefonja a tv 10 méteres körzetében van.

  Miért nem jelennek meg az alkalmazásban végzett csatornalista-módosítások a Műsorfüzetben/Elektronikus műsorkalauzban?

  A TV Channel Editor for BRAVIA alkalmazásban végzett módosításoknak a megerősítésük után normál esetben azonnal meg kell jelenniük a Műsorfüzetben/Elektronikus műsorkalauzban. Azonban időnként némi időt vehet igénybe, amíg a csatornalista frissül. Kérjük, várjon, és később ellenőrizze újra.


  Miért van szüksége a mobilalkalmazásnak helymeghatározási jogosultságokra?

  Az alkalmazás Bluetooth használatával csatlakozik a tv-hez, és a legtöbb elérhető operációsrendszer-verzió esetében a felhasználónak engedélyeznie kell a helymeghatározást a Bluetooth működése érdekében.