Cikk azonosítója : 00254200 / Utoljára módosítva: : 04/12/2020

A tv-készülék nem ad hangot vagy képet, amikor PS5-höz van csatlakoztatva HDMI-kábellel

  Egy hiba található a tv-szoftverben, amely miatt a tv-készülék egy ideig (körülbelül egy percig) nem ad hangot vagy képet, amikor a tv csatlakoztatva van a PS5™ játékkonzolhoz. Ezt a hibát egy jövőbeli szoftverfrissítésben tervezzük megoldani. Kérjük, mentse el a könyvjelzők közé ezt az oldalt, és időnként térjen vissza a legfrissebb információkért.

  Ez idő alatt használhatja ezt az áthidaló megoldást a probléma ideiglenes kiküszöböléséhez:

  Ez a beállítás-módosítás a 4K120hz-jelet 4K60hz-jellé konvertálja, így mindenképpen telepítse a tv-készülék szoftverfrissítését, amint az elérhetővé válik.

  1. Módosítsa a HDMI®-jelformátum beállítást Szabványos formátum vagy Javított formátum (Dolby Vision) értékre annál a HDMI-bemenetnél, melyhez a PS5 csatlakoztatva van.
   1. Válassza ki a BeállításokTelevíziózásKülső bemenetekHDMI-jelformátum menüpontot 
   2. Válassza ki azt a HDMI-bemenetet, amelyhez a PS5 csatlakoztatva van (HDMI 3 vagy HDMI 4), majd módosítsa a beállítást Szabványos formátum vagy Javított formátum (Dolby Vision) értékre.
  2. A távvezérlőn tartsa nyomva a Tápellátás gombot, amíg az Újraindítás lehetőség megjelenik a tv-képernyőn, majd nyomja meg a Bevitel gombot az újraindításhoz.