Érintett modell

Ez az információ a következő típusokra vonatkozik:

 • HT-S400
 • HT-SD40

Információ a jelen letöltésről

Előnyök és fejlesztések

 • Javítja a mélysugárzó vezeték nélküli kapcsolatát

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszerek

 • Windows 11
 • Windows 10
 • Windows 8.1
 • Mac OS X

Megjegyzések:

 • A működés nem minden számítógép esetén garantált.
 • Az operációs rendszert a számítógép gyárból való leszállítása után kell telepíteni. A megfelelő működés nem garantálható a frissített vagy többféle rendszerrel indítható („multi-boot”) környezetek esetén.
 • Az ajánlott környezet működése nem minden számítógép esetében biztosított. A működés továbbá nem garantálható a saját számítógépére telepített termékek, a frissített termékek, a többféle rendszerrel indítható („multi-boot”) környezetek és a többmonitoros környezetek esetén.

Mire lesz szükség?

 • USB-tárolóeszköz: Készítsen elő egy FAT32 formátumú USB-tárolóeszközt.
  Megjegyzés: Ne használjon FAT32-től eltérő fájlformátumú USB-tárolóeszközt.
 • USB típusa: USB2.0
 • Tárolókapacitás: több mint 256 MB és kevesebb mint 32 GB

Megjegyzés: A működés nem minden USB-tárolóeszköz, USB-tárolóeszközökhöz készült átalakító adapter és USB-elosztó esetében garantálható.

Fájlinformáció

Zip fájlnév

 • S400_SD40_1201.zip

Fájlverzió

 • 1.201

Fájlméret

 • 3.68 MB (3 867 764 byte)

Kibocsátás dátuma

 • 24-05-2022

Előkészületek

Ellenőrizze a firmware verziószámát

Lehetséges, hogy az Ön készülékének firmware-verziója már naprakész, különösen akkor, ha új hangsugárzópanellel rendelkezik. Amennyiben a verziószám 1.201 vagy magasabb, nincs szükség frissítésre.
Amennyiben nem biztos benne, egyszerűen ellenőrizheti, hogy milyen verziószámú firmware-rel rendelkezik:

 1. Kapcsolja be a készüléket, és ellenőrizze, hogy normál indítási állapotban van-e.
 2. Csatlakoztassa a mélysugárzót. Szükség esetén tekintse meg a Kezelési útmutatót a mélysugárzó csatlakoztatásával kapcsolatban.
  Megjegyzés: Eltérő szoftververzió jelenik meg attól függően, hogy a mélysugárzó csatlakoztatva van-e vagy sem.
 3. Nyomja meg a távvezérlő SOUND FIELD gombját, amíg a képernyőn megjelennek a Stream information (Adatfolyam-információk) adatok, majd tartsa nyomva a (hangerő) - gombot (A rendszer a Stream information (Adatfolyam-információk) → Sound field (Hangzáskép) → Voice mode (Hangmód) → Night mode (Éjszakai üzemmód) → Software version (Szoftververzió) menüpontra lép).
 4. Görgessen a Version (Verzió) információk megtekintéséhez.
 5. Ha a szoftververzió nem a legújabb (1.201), frissítésre van szükség. Ha a verziószám 1.201 vagy magasabb, akkor Ön már a legújabb firmware-verzióval rendelkezik.

Fontos tudnivaló

 • Figyelmesen olvassa el az utasításokat.
 • Ne kapcsolja ki a hangsugárzópanelt, illetve ne válassza le azt a tápforrásról frissítés közben.
 • Ne nyomjon meg más gombot az utasításokban szereplőkön kívül.
 • Ne húzza ki a tápkábelt a frissítés során. Ha ezt mégis megteszi, az javítást igénylő károsodásokat okozhat.
 • A frissítés befejeződéséig semmilyen műveletet ne végezzen.

Letöltés és telepítés

Ha a számítógépe csatlakoztatható az internethez, illetve csatlakoztatható hozzá USB-tárolóeszköz, a számítógép segítségével elvégezheti a frissítést, az alábbi lépések követésével.

1. lépés: A frissített szoftverfájl átvitele az USB-tárolóeszközre a számítógéppel

 1. Kattintson a Download (Letöltés) gombra, olvassa el és fogadja el a felhasználási feltételeket, majd kattintson a Download (Letöltés) gombra. Megkezdődik a letöltés.
 2. Mentse a fájlt a számítógép asztalára vagy bármelyik mappájába anélkül, hogy módosítaná a fájlnevet.
 3. Keresse meg a fájlt a számítógépen, kattintson rá jobb gombbal, majd válassza a Properties (Tulajdonságok) lehetőséget. Ha a méret 3.68 MB (3 867 764 byte), akkor a letöltés sikeres volt.
  Megjegyzés: Ha a fájlméret nem 3.68 MB (3 867 764 byte), akkor előfordulhat, hogy a letöltés sikertelen volt. Törölje a fájlt az USB-meghajtóról, és töltse le újra.
 4. Kattintson duplán a letöltött fájlra, és válassza az Extract all (Összes kibontása), majd az Extract Kibontás) lehetőséget, és ne módosítsa a mappa nevét.
 5. A kibontás befejeződése után létrejön egy S400_SD40_1201.zip nevű mappa. Ügyeljen rá, hogy a mappa tartalmazza a következő fájlt: 22CD1_A.BIN, 22CD1_M.BIN, 22CD1_R.BIN and 22CD1_T.BIN.
 6. Csatlakoztassa az USB-tárolóeszközt a számítógépe USB-aljzatához.
 7. Húzza át a letöltött 22CD1_A.BIN, 22CD1_M.BIN, 22CD1_R.BIN and 22CD1_T.BIN fájlt közvetlenül az USB-tárolóeszköz gyökérkönyvtárába.
  Megjegyzés: Ha a 22CD1_A.BIN, 22CD1_M.BIN, 22CD1_R.BIN and 22CD1_T.BIN fájlt nem az USB-tárolóeszköz gyökérkönyvtárába menti, vagy egyéb fájlok is találhatók ott, előfordulhat, hogy a frissítés sikertelen lesz.
 8. Győződjön meg róla, hogy a 22CD1_A.BIN, 22CD1_M.BIN, 22CD1_R.BIN and 22CD1_T.BIN fájl látható az USB-tárolóeszköz gyökérkönyvtárában. Ha meggyőződött a frissítőfájl sikeres átviteléről, továbblépjen a 2. lépés: A készülékszoftver frissítése lépésre.

2. lépés: A készülékszoftver frissítése

 1. Csatlakoztassa a hangsugárzópanel tápkábelét.
 2. A hangsugárzópanel távvezérlőjén nyomja meg a (Be-/kikapcsolás) gombot, és várjon, amíg a kijelzőn megjelenik az előző bevitel.
 3. Ellenőrizze, hogy a mélysugárzó csatlakoztatva van-e.
  Megjegyzés: Ha a mélysugárzó nincs csatlakoztatva, csatlakoztassa azt. Szükség esetén tekintse meg a Kezelési útmutatót a mélysugárzó csatlakoztatásával kapcsolatban.
 4. Helyezze be a szoftverfrissítést tartalmazó USB-tárolóeszközt a hangsugárzópanelzóba.
 5. Nyomja meg a (Be-/kikapcsolás), a (BLUETOOTH) és a + (hangerő) gombokat, amíg megkezdődik a frissítési folyamat, és a kijelzőn a következő kijelzés jelenik meg:

  Megjegyzések:
  • Ne húzza ki a tápkábelt a frissítés során. Ha ezt mégis megteszi, az javítást igénylő károsodásokat okozhat.
  • A frissítés befejeződéséig semmilyen műveletet ne végezzen.
  • Ha az ERROR (Hiba) üzenet jelenik meg, ellenőrizze ismét az ország-/régiónév helyességét, és töltse le újra a fájlt.
 6. Ha a DONE (Kész) üzenet jelenik meg, a hangsugárzópanel automatikusan újraindul, és a frissítési folyamat befejeződik.
  Megjegyzés: A frissítés elvégzése körülbelül 10–15 percet vesz igénybe.
 7. Az Ellenőrizze a firmware verziószámát eljárást követve ellenőrizze, hogy a szoftver a legfrissebb verzióra frissült-e. Ha nem a helyes verziószám jelenik meg, kérjük, ellenőrizze ismét a verziószámot az Initialize (Inicializálás) művelet egyszeri elvégzése után. Az Initialize (Inicializálás) elvégzése esetén a Bluetooth-párosítási információk is törlődnek, ezért kérjük, végezze el ismét a párosítást. A csatlakoztatott eszköztől függően előfordulhat, hogy az újbóli párosítás előtt a csatlakoztatott eszközön törölni kell a Bluetooth-készülékinformációkat. Emellett a mélysugárzóval való kapcsolat is megszakadhat. Ebben az esetben tekintse meg a használati útmutató A mélysugárzó manuális csatlakoztatása című részét, majd végezze el a csatlakoztatási eljárást.

Az inicializálás módja

 1. Tartsa nyomva a (Be-/kikapcsolás) és a - (hangerő) gombot legalább 5 másodpercig.
  Megjegyzés: A részletekért kérjük, tekintse meg a használati útmutatót.

A frissítési művelettel kapcsolatos megjegyzések

Ha nem megfelelően végzi el a (Be-/kikapcsolás), a (BLUETOOTH) és a + (hangerő) gombok egyidejű megnyomására vonatkozó lépést, akkor a gombok megnyomásától függően a kapcsolódó funkciók némelyike aktiválódhat. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miként kezelheti az ilyen helyzeteket

 • A BLUETOOTH funkció ON (Be) vagy OFF (Ki) beállításra állhat a (Be-/kikapcsolás) és a (BLUETOOTH) gomb megnyomása esetén. A BT POWER (BT be-/kikapcsolás) kijelzőablakban való megjelenése után az OFF (Ki) vagy az ON (Be) állapot jelenik meg. Ilyen esetben a beállítás módosul, ezért nyomja meg ismét a gombot az eredeti beállítás visszaállításához. Másik megoldásként a BLUETOOTH funkció az inicializálási eljárás elvégzésével is bekapcsolható.
 • A (BLUETOOTH) és a + (hangerő) gombok egyidejű, a (Be-/kikapcsolás) gomb kihagyásával történő megnyomása előhívhatja a mélysugárzó manuális csatlakoztatási műveletét, amely esetben a SECURE LINK üzenet jelenik meg a kijelzőablakban, a LINK visszajelző pedig villog. Ilyen esetben nyomja meg ismét egyszerre a (BLUETOOTH) és a + (hangerő) gombokat a csatlakoztatási eljárás visszavonásához.