Amikor erre a verzióra frissít, a fényképezőgép-beállítások alaphelyzetbe állnak. Ezért frissítés előtt ajánlott elmenteni az aktuális beállításokat. A Save/Load Settings (Beáll. ment./betölt.) funkció használatával elmentheti az aktuális beállításokat egy memóriakártyára, majd visszatöltheti azokat a frissítés után.

MEGJEGYZÉS: A beállítások mentésével és a menthető elemekkel kapcsolatos részletekért tekintse meg a Súgóútmutató Save/Load Settings (Beáll. ment./betölt.) funkcióra vonatkozó részét.

Windows

Mac