Cikk azonosítója : S700024194 / Utoljára módosítva: : 06/11/2012Nyomtatás

Információk a VAIO-letöltésekről

  Ez a cikk a weboldalunkról letölthető anyagokról ad áttekintést.

  A VAIO-modelljéhez rendelkezésre álló valamennyi illesztőprogram és frissítés az Ön modelljéhez tartozó Letöltés részben mindig megtalálható.
  Az Ön VAIO-modelljétől és az előre telepített operációs rendszertől függően több alrész kerülhet megjelenítésre.  Az alábbiak rövid áttekintést adnak.

  Legújabb Letöltések

  Ez a rész az előre telepített operációs rendszeréhez tartozó valamennyi rendelkezésre álló frissítést tartalmazza.  A frissítések lehetnek alkalmazások, illesztőprogramok, firmware- és BIOS-frissítések.
  Ezek rendelkezésre állástól függően érhetőek el, segítségükkel problémákat oldhat meg, vagy új funkciókat adhat hozzá.

  Ezeknek a illesztőprogramoknak a többsége az előre telepített VAIO Update vagy VAIO Care segédprogramok útján is elérhető.  Javasoljuk, hogy mindig telepítse a VAIO Update/VAIO Care által biztosított frissítéseket.
  Megjegyzés: A VAIO Update/VAIO Care csak az előre telepített operációs rendszerhez áll rendelkezésre, és a VAIO-ra telepített más operációs rendszer nem támogatja. 

  Előtelepített illesztőprogramok és segédprogramok

  Ez a rész minden olyan illesztőprogramot és alap segédprogramot tartalmaz, amelyet előre telepítenek a VAIO-ra.  Ezek felhasználhatók egy meghibásodott illesztőprogram újratelepítéséhez, vagy ha saját operációs rendszert akar telepíteni.
  Arra törekszünk, hogy ezeket valamennyi VAIO-modellhez rendelkezésre bocsássuk.  

  Megjegyezzük, hogy az eredeti meghajtók gépének merevlemezén is megtalálhatók, jellemzően a C:\Windows\Drivers vagy a C:\Drivers mappában.  A régebbi modelleknél a helyreállító lemezeken találhatók.

  1. megjegyzés:  ezekhez az illesztőprogramokhoz nem áll rendelkezésre támogatás.
  2. megjegyzés:  nem engedélyezett 3. féltől származó alkalmazásokhoz eredeti telepítőprogramokat közzétenni ebben a részben.  Az általunk közzétett illesztőprogramok és segédprogramok az Ön VAIO-modelljének helyes működését szolgálják, nem az eredeti, előre telepített környezet ismételt létrehozását. 

  Operációs rendszer visszaléptetése/frissítése

  Csak egyes modellekhez áll rendelkezésre operációsrendszer-visszaléptetési és illesztőprogram-frissítési útmutató.    Ahhoz, hogy megtudja, milyen opciók érhetők el, kérjük, látogasson el a Letöltések részhez, és tekintse meg, hogy mely operációs rendszerek szerepelnek ott:.

  Valamennyi jelenleg elérhető illesztőprogram fel van tüntetve a VAIO-modelljéhez tartozó letöltések részben.  Ha egy operációs rendszer nincsen feltüntetve, az azt jelenti, hogy ahhoz az operációs rendszerhez tartozó illesztőprogramok nem érhetők el.
  Olyan modellek esetében, amelyekre a Windows 8 van előre telepítve, nem érhetők el visszaléptető illesztőprogramok.

  Linux

  Sajnos a Linux és a hozzá tartozó illesztőprogramok nem támogatottak.  Ezzel kapcsolatos segítséget találhat a felhasználói VAIO-fórumokon.