Fontos információk az aktuális Windows 8.1 frissítéssel kapcsolatban

Windows 8.1 VAIO illesztőprogram-frissítés elérhetőség

Annak a biztosítására, hogy optimális legyen a Windows 8.1 élmény VAIO számítógépén, a Windows 8.1 frissítést követően frissíteni kell néhány illesztőprogramot és segédprogramot.

Mérnökeink jelenleg tesztelik ezeket az illesztőprogramokat, hogy zökkenőmentesen lehessen használni őket a VAIO számítógépeken. Fontos ellenőrizni, hogy elérhetőek-e a Windows 8.1. kompatibilis illesztőprogramok. Azt javasoljuk, ellenőrizze webhelyünk LETÖLTÉS részét vagy futtassa a VAIO Update segédprogramot, hogy biztosítható legyen a lehető legmegfelelőbb működés. Ellenőrizze az adott korlátozásokat, amik a Windows 8.1 frissítés után derültek ki.

A perifériák USB-töltése nem működik a Windows 8.1 számítógépen

Nemrég kiderült, hogy a Windows 8.1 operációs rendszert futtató számítógépek USB-portjára csatlakoztatva néhány termék nem töltődik megfelelően. A Windows 8.1 új operációs rendszer, amit 2013. október 18-án adott ki a Microsoft® Corporation.

Érintett Sony termékek(modellek adatainak megtekintése)

  • Cyber-shot® kamerák
  • Handycam® videokamerák
  • Akciókamera (a Live-view távvezérlő is)
  • Fejhallgatók
  • Multimédiás szemüveg
  • Hordozható fejhallgató-erősítő
  • Hordozható akkumulátor

A hiba oka

Úgy tűnik, a hibát az USB-illesztőfelület specifikációinak Windows 8.1 operációs rendszerben történő módosítása okozta. A Windows 8-at vagy a Windows operációs rendszer korábbi változatait futtató számítógépeken nem fordul elő.

Megoldás

A Microsoft a hiba kijavítására kiadott egy illesztőprogram-frissítést a Windows Update lehetőségen keresztül. Ha a számítógépe úgy van beállítva, hogy automatikusan végezze el a frissítéseket a Windows Update funkcióval, nincs teendője. Ugyanakkor, ha a számítógépe nem telepíti automatikusan a Windows frissítéseket, vagy továbbra is tapasztalja ezt a hibát, lehetősége van az illesztőprogram-frissítés kézi telepítésére.