Információ a jelen letöltésről

Ez a WAV átalakító eszköz OpenMG audio formátum fájlokat WAV (PCM) fájlokká alakítja át. Ez a szoftver csak olyan OpenMG Audio formátumú fájlokkal használható, amelyeket MIC vagy analóg (LINE IN) input útján vettek fel egy Hi-MD eszközből, és SonicStage szoftverre töltöttek fel. Ezek a Hi-MD útján felvett átalakítható sávok a WAV átalakító eszköz segítségével WAV formátumúvá alakíthatók át.

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi útmutatásokat.

Érintett modellek

A WAV átalakító eszköz az alábbi terméket támogatja:
 • MZ-NH1 / NH900/ NHF800/ NH700 és NH600

Telepítés

Fontos:
 • A SonicStage 2.1 verziót vagy újabbat a WAV átalakító eszközt letöltése előtt telepítenie kell a PC-jére. Ha nincs SonicStage 2.1 verziója vagy újabb, akkor a WAV átalakító eszközt letöltése előtt le kell töltenie a SonicStage frissítőprogramot. A SonicStage verziója ellenőrzésére:
  1. Indítsa el a SonicStage-et
  2. Kattintson a [Help]-[About SonicStage] [Súgó]-[A SonicStage névjegye] menüpontra a SonicStage ablak menüjében.
  3. Az About SonicStage [A SonicStage névjegye] ablakban keresse meg a SonicStage verzióját. Ha "SonicStage Version 2.0.xx.xxxxx" vagy korábbi látható, akkor e szoftver letöltése előtt telepítse a SonicStage 2.1 verziót vagy újabbat.
 • A Windows XP és a Windows 2000 felhasználóknak rendszergazdai fiókkal kell bejelentkeznie e szoftver telepítéséhez. A SonicStage szoftver és a WAV átalakító eszköz alkalmazásához "Rendszergazda" vagy "Kiemelt felhasználó" fiók alatt jelentkezzen be.
 • A WAV átalakító eszköz felhasználó felülete és súgó fájljai angol nyelvűek.

A WAV átalakító eszköz letöltéséhez és telepítéséhez a következők szerint járjon el:

 1. A felelősséget kizáró feltétel elfogadásához kattintson az "Download [Letöltés]" gombra, és töltse le az alábbi fájlt:
  • WAVConversionToolSetup.exe (2.190 KB)
 2. Lépjen ki minden alkalmazásból, beleértve a SonicStage-et és az MD Simple Burnert.
 3. Ha a Hi-MD terméke csatlakoztatva van a PC-jéhez, válassza le.
 4. A telepítés megkezdéséhez kétszer kattintson a WAVConversionToolSetup.exe fájlra, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha a telepítés befejeződött, kattintson a "Finish" [Befejezés] gombra.
Megjegyzések:
 • A SonicStage 2.1 verziót vagy újabbat a WAV átalakító eszközt letöltése előtt telepítenie kell.
 • A letöltés alatt ne tegye a rendszert felfüggesztés, alvás vagy hibernált állapotba.
 • Ez a program kizárólag PC-n használható CSAK gyárilag telepített Windows XP Media Center Edition 2004, Windows XP Media Center Edition, Windows XP Professional, Windows XP Home Edition, Windows 2000 Professional, Windows Millennium Edition és Windows 98 Second Edition operációs rendszerrel. NE használja ezt a letöltési szolgáltatást Macintosh, Windows 98 / 95, Windows NT vagy más operációs rendszerekhez.
 • Ezt a programot szerzői jog védi. Ezt a programot nem adhatja át és nem másolhatja le.

Fájlinfó

Fájlnév

 • WAVConversionToolSetup.exe

Fájlméret

 • 2.14 Mb