Információ a jelen letöltésről

Kérjük a frissítőprogram helyes telepítése érdekében figyelmesen olvassa el az alábbi útmutatásokat:

Érintett modellek

SonicStage Simple Burner 1.1 verzió amely összekapcsolódik az ATRAC CD Walkmannel [D-NE10/NE800/NE900/NE300/NE300CK/NE700/NE400]

Rendszerkövetelmények

Windows XP Professional / Windows XP Home Edition, amelybe a SonicStage Simple Burner 1.1 telepítve van.

Javítások

Megoldott problémák

Rendszerkörnyezet Windows XP Professional Service Pack2-vel meghiúsulhat.

Telepítés

A letöltést megelőzően

Ez a frissítőprogram csak a SonicStage Simple Burner "1.1.00.09050" verzióval használható. A frissítőprogram fájl letöltése előtt ellenőrizze a számítógépére telepített SonicStage Simple Burner verzióját.

 1. A SonicStage 1.1 verzió megkezdése.
 2. Kattintson a CONFIG gombra, és válassza ki a Version [Verzió] fület - Ellenőrizze a SonicStage Simple Burner verzióját.
 3. Ha a SonicStage Simple Burner 1.1.01.07070 verzió látható a verzió ablakban, akkor nem szükséges letölteni és telepíteni ezt a frissítőprogramot.
 4. Ha a SonicStage Simple Burner 1.1.00.09050 verzió látható a verzió ablakban, akkor kérjük, töltse le és telepítse ezt a frissítőprogramot.

MEGJEGYZÉS: A Windows XP Home Edition / Windows XP Professional felhasználók a rendszergazdai csoportos fiókkal jelentkezzenek be, ha ezt a frissítőprogramot telepítik.

SonicStage Simple Burner 1.1 verzió frissítőprogram letöltési eljárások

A fájl letöltéséhez a következők szerint járjon el.

 1. Hozza létre az SSSB_Up mappát a C meghajtón
 2. Töltse le a következő fájlt Update_SSSB1101.exe (1.716 KB) az 1. lépésben létrehozott mappába.
 3. A letöltés befejezése után ellenőrizze a fájl méretét a következők szerint: a View [Nézet] menüben kattintson a Details [Adatok] fülre a Windows Explorerben.
 4. Ha a fájlméret azonos, akkor a letöltés sikeresen befejeződött. Máskülönben törölje a letöltött fájlokat, és végezze el ismét a letöltést.
Frissítési eljárás

Ha a letöltés befejeződött, akkor az alábbiak szerint járjon el a frissítőprogramnak a számítógépére való telepítéséhez.

 1. Zárja be az összes futó alkalmazást.
 2. Kattintson a Start gombra, majd válassza ki a Run [Futtatás] parancsot.
 3. Gépelje be C:\SSSB_Up\Update_SS1101.exe, majd kattintson az OK gombra - Az InstallShield ablak megjelenik.
 4. Kövesse a képernyőn megjelenő útmutatásokat.
 5. A frissítés befejezésekor a Setup befejezte a SonicStage Simple Burner 1.1.01 frissítőprogram telepítését a számítógépére üzenet jelenik meg.
 6. Kattintson a Finish [Befejezés] gombra.
Frissítés után
 1. Annak ellenőrzéséhez, hogy a frissítőprogram telepítése sikeres volt-e, kövesse a Before Download [Letöltés előtt] részben bemutatott eljárást.
 2. Ha a SonicStage Simple Burner 1.1.01.07070 verzió látható a CONFIG ablak verzióján, akkor a frissítőprogram telepítése sikeresen befejeződött.
Fontos megjegyzés:

A letöltés előtt el kell fogadnia a lenti végfelhasználói licencszerződés feltételeit. AMiután elolvasta e megállapodást, kattintson az Download [Letöltés] gombra a letöltés megkezdéséhez.

Fájlinfó

Fájlnév

 • Update_SSSB1101.exe

Fájlméret

 • 1.68 Mb