Cikk azonosítója : 00242603 / Utoljára módosítva: : 05/03/2020

Nem tudom feloldani a képernyő zárolását

  Ha elfelejti a képernyőzárolási PIN-kódot, jelszót vagy mintát, a Google Készülékkereső alkalmazását vagy az Xperia Companion számítógépes alkalmazást használva alaphelyzetbe állíthatja a készülékét. Alább olvashat az egyes lehetőségek követelményeiről és eredményéről, és kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő módszert.

  • Készülék alaphelyzetbe állítása a Készülékkereső alkalmazással.
   • Követelmények: Ehhez az alaphelyzetbe állítási módszerhez be kell kapcsolnia a készüléket, internet-hozzáféréssel kell rendelkeznie, és előzőleg be kell kapcsolnia a Készülékkeresőt. Regisztrált Google-fiókkal kell rendelkeznie a készüléken, és ismernie kell a fiók felhasználónevét és jelszavát. Emellett hozzá kell férnie egy internetkapcsolattal rendelkező számítógéphez vagy mobileszközhöz.
   • Eredmény: A készülék belső memóriájában tárolt minden felhasználói adat törlődik (beleértve a letöltött alkalmazásokat, fényképeket és készülékbeállításokat). A kártyán tárolt felhasználói adatok a legtöbb esetben törlődnek, kivéve ha a készülék alaphelyzetbe állítása előtt kiveszi belőle az SD-kártyát.

   A készüléknek a Készülékkereső alkalmazással történő alaphelyzetbe állítása 

  • Készülék alaphelyzetbe állítása az Xperia Companion számítógépes alkalmazás szoftverjavító funkciójának segítségével.
   • Követelmények: E módszer használatához aktív internetkapcsolattal hozzá kell férnie egy számítógéphez. A készülék számítógéphez csatlakoztatásához USB-kábel szükséges, és a készülék töltöttségének legalább 80%-osnak kell lennie.
   • Eredmény: A készülék belső memóriájában tárolt minden felhasználói adat törlődik (beleértve a letöltött alkalmazásokat, fényképeket és készülékbeállításokat). Az SD-kártyán lévő tartalom nem törlődik.

   A készülék szoftverének javítása az Xperia Companion segítségével