Cikk azonosítója : 00229600 / Utoljára módosítva: : 03/07/2019

A dátumbeállítás helytelenül jelenik meg – 2019. július 4.

  Köszönjük folyamatos érdeklődését a Sony termékei iránt.

  Azonosítottunk egy hibát, mely miatt bizonyos termékeknél a GPS-pozícióhoz tartozó dátum helytelenül jelenik meg. Ezt a „GPS-hetek számlálójának átfordulása” okozza: a GPS-műhold által küldött dátumban a hetek számlálója 1024 hetenként visszaáll 0-ra. A legutóbbi ilyen jelenség 2019. április 7-én fordult elő (japán idő szerint), ami miatt a GPS-dátumadatok nem voltak felismerhetők, és ez a megjelenített dátum módosulását okozta. Emellett az Auto Time Correct (Automatikus időjavítás) funkció működése is leállt.

  A jelenség minden 2010 és 2013 között forgalomba került Handycam® digitális videokamerát, felvételkészítésre alkalmas digitális látcsövet, cserélhető α™ (Alpha™) objektíves egyobjektíves digitális fényképezőgépet és Cyber-shot® digitális fényképezőgépet érint. Az érintett modellekkel kapcsolatban tekintse meg az [Applicable Products and Categories of This Article] (Jelen cikk érintett termékei és kategóriái) című részt.

  A probléma elkerülése érdekében kapcsolja KI az Auto Time Correct (Automatikus időjavítás) funkciót, és állítsa be ismét az időt a termék használata előtt. Az egyéb termékek felhasználóit biztosítjuk, hogy náluk nem lesznek problémák a GPS-pozícióadatokkal vagy az automatikus területi korrekciós funkciókkal kapcsolatban.

  Szeretnénk elnézést kérni ügyfeleinktől a késői bejelentés miatt.

  Emellett elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért is. Reméljük, hogy továbbra is bizalommal használják majd a Sony-termékeket.