Cikk azonosítója : 00232544 / Utoljára módosítva: : 26/09/2019Nyomtatás

A VAIO Care Premium Tools szolgáltatás 2020. szeptember 30-án véget ér

  2020. szeptember 30-án 23:59 órától(1) a VAIO Care Premium Tools támogatása megszűnik a Sony VAIO számítógépes rendszereken.

  Ebből kifolyólag a VAIO felhasználók nem vásárolhatnak új licencet és nem újíthatják meg meglévő VAIO Care Premium Tools licenceiket 2019. szeptember 30. 23:59 óra(1) után. Azok a VAIO felhasználók, akik jelenleg aktív licenccel rendelkeznek, a licenc lejáratának dátumáig továbbra is használhatják a VAIO Care Premium Tools szolgáltatást.

  A Sony partneri szerződést kötött a iolo Technologies® vállalattal, hogy a VAIO felhasználóknak szolgáltathassa a iolo System Mechanic® szoftvereszközöket. Kattintson ide további információkért vagy a System Mechanic® közvetlen megvásárlásához október 1. előtt.

  2019. október 1-től(1) a VAIO felhasználók a System Mechanic® eszközöket a számítógépükre telepített VAIO Care alkalmazáson keresztül is megvásárolhatják, az alábbi lépéseket követve:

  1. Indítsa el a VAIO Care alkalmazást
  2. Kattintson a [[SDLENTITYREF[quot]]]Advanced Tools[[SDLENTITYREF[quot]]] (Speciális eszközök) lehetőségre
  3. Kattintson a [[SDLENTITYREF[quot]]]Premium Tools[[SDLENTITYREF[quot]]] (Prémium eszközök) lehetőségre
  4. Megnyílik a System Mechanic megvásárlására szolgáló oldal

  MEGJEGYZÉS: 2019. október 1-től(1) a VAIO Care 7.3 vagy újabb verziója esetén a System Mechanic megvásárlására van szükség a VAIO Care alkalmazáson keresztül.

  Elnézést kérünk az ebből adódó kellemetlenségekért, és köszönjük megértését.

  (1) Minden dátum [[SDLENTITYREF[amp]]] és időpont a csendes-óceáni időzóna alapján van feltüntetve, ezért azok az Ön országától vagy régiójától függően eltérőek lehetnek.