Cikk azonosítója : 00282487 / Utoljára módosítva: : 24/08/2022Nyomtatás

Értesítés a Sony VAIO-frissítések és -letöltések fokozatos megszüntetésével kapcsolatban

    A Sony VAIO vállalat üzleti tevékenységének 2014-es befejeződését követően a Sony rendkívül fontosnak tartotta, hogy továbbra is támogatást nyújtson a Sony VAIO ügyfeleinek. A Microsoft által közzétett, a különféle Windows operációsrendszer-verziók támogatásának befejezésével kapcsolatos irányelveket és időterveket követve megszüntetjük a VAIO készülékekkel kapcsolatos letöltések és frissítések biztosítását, amint a régebbi Windows-verziók Microsoft általi támogatása megszűnik.

    A Microsoft bejelentette, hogy a Windows 8.1 – az utolsó Windows-verzió, amellyel még készültek VAIO számítógépek – támogatása 2023. január 10-én megszűnik. Ezen bejelentésnek megfelelően a Sony 2023. március 31-étől nem fog további VAIO-javítócsomagokat, -frissítéseket és -letöltéseket biztosítani a támogatási oldalán és a VAIO Update szolgáltatáson keresztül. Ha szeretne letölteni a Sony VAIO számítógépekkel kapcsolatos fájlokat azonnali vagy később felhasználás céljából, kérjük, ezt 2023. március 31. előtt tegye meg.

    Reméljük, hogy Sony VAIO készüléke jó szolgálatot tett az eddigiekben, és a közeljövőben is hasznos társa lesz. Köszönjük megértését.