Távvezérlő csatlakoztatása az Action Cam kamerához

Ha távvezérlőt használ az Action Cam kamerához, az azt jelenti, hogy abban a másodpercben indíthatja a futás, kerékpározás, korcsolyázás felvételét, amikor azt elkezdi. A távvezérlőt a csuklóján hordhatja, így teljes mozgási szabadságot élvez, és a 4 órányi akkumulátor-idővel a távot is bírni fogja. A távoli képernyőt használhatja a felvétel megtekintéséhez a rögzítés közben. Akár 3 m-ig vízhatlan, így ideális hullámlovagláshoz és vízi sportokhoz is.


Készítse elő a távvezérlőt

 1. Nyissa meg a MENU (menü) képernyőt és válassza a Network Settings [Hálózati beállítások] > Connection Setting [Kapcsolat beállítása] lehetőséget
 2. Válassza a SINGLE [Egyszeres] kapcsolatot, ha csak egyetlen kamerája van.
  Válassza a MULTI [Többszörös] lehetőséget, ha a távvezérlőt több kamerával kívánja használni. A távvezérlőt egyidejűleg maximálisan öt kompatibilis kamerával használhatja.

Regisztrálja a kamerát a távvezérlőn

 1. A MENU [Menü] képernyőn válassza a kamerát és a távvezérlőt ábrázoló ikont
 2. A távvezérlő most már készen áll arra, hogy regisztrálja a kamerát. Ebben a módban marad 2 percen át, ezért regisztrálja a kameráját, mielőtt ez az idő letelik
 3. A kamerán válassza a [SETUP] [Beállítás], majd a [confg] [konfigurálás] > [Wi-Fi] > [multi] > new [új] pontot
 4. A kijelzőn ekkor a villogó [PREP] [Előkészítés] szó látható
 5. Várjon, amíg a távvezérlő képernyőjén megjelenik az [OK] felirat, majd erősítse meg a regisztrálást a [REC/ENTER] [Rögz./Enter] megnyomásával
 6. Amikor a regisztrálás megtörtént, a kijelzőn a [DONE] [Kész] felirat jelenik meg, majd 2 másodperc múlva a kamera készen áll a használatra

Ha több kamerát is regisztrál, ismételje meg ezeket a lépéseket.


Csatlakoztassa a távvezérlőt a kamerához
Amint regisztrálta a kameráját a távvezérlőn, a két eszköz automatikusan csatlakozik Wi-Fi hálózaton keresztül, amikor mindkettőt bekapcsolják. (A bekapcsolt távvezérlőn egy kék fényjelzés látható.)

A kamera és a távvezérlő csatlakoztatásáról további részletek a kamera használati kézikönyvében találhatók.


Távvezérlő képernyői és ikonjai
A távvezérlő képernyője megjeleníti, hogy milyen módban van a kamera és azt, hogy éppen felvételkészítés folyik-e rajta.

IkonJelentés
Képkészítési mód
Videorögzítési mód
Képkockázás mód
Csatlakoztatva
Feldolgozás vagy átvitel

Amikor a kamera képkockázással készít képeket, egy pont jelenik meg a vonatkozó ikon sarkában:
Ha több kamerát is csatlakoztatott, az UP/DOWN [Fel/Le] gombokkal válthat közöttük a távvezérlő képernyőjén. Az éppen kiválasztott kamera ikonja egy színes mezővel kiemelve látható.
A távvezérlő fő kijelzője (Élő nézet) a kiválasztott kamera LCD-képernyőjével van szinkronizálva.

Képek és videók készítése

 1. Nyomja meg a REC/ENTER [Rögz./Enter] gombot a távvezérlőn a felvétel elindításához vagy a kép elkészítéséhez. Ha több kamerát is csatlakoztatott, mindegyik egyszerre kapja meg a jelet, de némi időeltolódás léphet fel a kamerák beállításától és helyzetétől függően
 2. Amikor a kamera felvételt rögzít vagy képkockázással készít képeket, egy piros fényjelzés látható a távvezérlőn
 3. Nyomja meg ismét a REC/ENTER [Rögz./Enter] gombot a felvétel leállításához

Hibaelhárítás

Hibaüzenetek...

IkonJelentésKövetkező tennivaló
Kamera hibájaEllenőrizze a csatlakoztatott kamera és memóriakártya megfelelő működését
Sikertelen csatlakozásEllenőrizze, hogy a kamera be van-e kapcsolva és a megfelelő módban van-e. Ellenőrizze a Wi-Fi kapcsolatot és a jelerősséget.
Nem kompatibilis kamerához próbál kapcsolódniTekintse meg a távvezérlő kézikönyvét és ellenőrizze a kamera kompatibilitását a távvzérlővel.
SzámJelentésKövetkező tennivaló
03-03
03-04
Sikertelen csatlakozásEllenőrizze, hogy a kamera be van-e kapcsolva és a megfelelő módban van-e. Ellenőrizze a Wi-Fi kapcsolatot és a jelerősséget.
03-05Elérte a maximálisan csatlakoztatható kamerák számátTávolítson el egy vagy több csatlakoztatott kamerát a távvezérlőről.