Érintett modell

Ez az információ a következő típusokra vonatkozik:

 • ZV-E1
 • ZV-E1L

Információ a jelen letöltésről

Megjegyzés: A Creators' App az App Store és a Google Play alkalmazás-áruházból tölthető le.

Előnyök és fejlesztések

 • Kijavítja azt a problémát, amely miatt a rendszer bizonyos felvételkészítési körülmények között nem rögzítette a filmfelvételeket
 • Kijavítja azt a problémát, amely miatt a fényképezőgép újraindulhatott, ha egyszerre sok arcot ismert fel filmek rögzítésekor
 • Kijavítja azt a problémát, amely miatt a rendszer nem mindig őrizte meg az időkódot a tápellátás újraindítása után
 • Javítja az exponálási stabilitást az Extended ISO (Kibővített ISO) funkció filmfelvételkor való használatakor
 • Javítja a fényképezőgép működési stabilitását

Korábbi előnyök és fejlesztések

Korábbi előnyök és fejlesztések megtekintése

Fájlinformáció

 • Név: BODYDATA.DAT
 • Verzió: 1.03
 • Méret: 1 013 576 120 byte
 • Kibocsátás dátuma: 26-03-2024

Előkészületek

A Sony fényképezőgép frissítése memóriakártya (SD vagy CFexpress) használatával

Ellenőrizze a rendszerszoftver verzióját

A rendszerszoftver verziójának ellenőrzéséhez kövesse az alábbi utasításokat. Amennyiben a rendszerszoftver-verzió 1.03, a frissítés nem szükséges.

Megjegyzés: Ha a fényképezőgép bekapcsolásakor megjelenik a Date/Time (Dátum/idő) beállítási képernyő, ügyeljen rá, hogy helyesen állítsa be a dátum és az idő értékét.

 1. A fényképezőgépen válassza ki a Menu (Menü) → Setup (Beállítás) → Setup Option (Beállítási opciók) → Version (Verzió) menüpontot.
 2. Megjelenik a rendszerszoftver verziószáma.

A rendszerszoftveradatok memóriakártyára mentése

FIGYELEM! Ügyeljen rá, hogy csak egy BODYDATA.DAT fájl legyen a memóriakártyán.

Megjegyzés: Ha formázza a memóriakártyát, a memóriakártyán rögzített minden adat törlődik, és nem lesz visszaállítható. Formázás előtt másolja át az adatokat egy számítógépre vagy más eszközre. A kompatibilis memóriakártyákkal kapcsolatban kérjük, tekintse meg a fényképezőgép használati útmutatóját.

 1. Kattintson a Download (Letöltés) gombra.
 2. A jogi nyilatkozat elolvasását követően kattintson a Download (Letöltés) elemre.
 3. Mentse a fájlt a számítógépére.
 4. Helyezze be a formázott memóriakártyát egy számítógépbe.
 5. Mentse a(z) BODYDATA.DAT fájlt a memóriakártya gyökérkönyvtárába.
  Megjegyzés: Ne módosítsa a fájlnevet.

Egyéb hardver

A fényképezőgép tápforrása: Teljesen feltöltött NP-FZ100 akkumulátorkészletet használjon.
Megjegyzés: A frissítés csak akkor végezhető el, ha az akkumulátor töltöttségi szintje 51% fölött van. Javasoljuk, hogy teljesen feltöltött akkumulátort használjon.

A rendszerszoftver-verzió frissítése

Fontos tudnivaló

 • Teljesen feltöltött akkumulátorkészletet (NP-FZ100) használjon.
 • A frissítés során ne távolítsa el az akkumulátort, mert a tápellátás hirtelen megszűnése miatt a fényképezőgép használhatatlanná válhat.
 • Előfordulhat, hogy nem lehet elvégezni a frissítést, ha a fényképezőgép hőmérséklete magas. Kérjük, próbálkozzon meg a frissítéssel, ha a hőmérséklet lecsökkent.

1. lépés: A frissítő letöltése

 1. Helyezze be a rendszerszoftveradatokat tartalmazó memóriakártyát.
 2. Válassza a MenüSetup (Beállítás) → Setup Option (Beállítási opciók) → Version (Verzió) menüpontot, majd válassza ki a Software Update (Szoftverfrissítés) lehetőséget.
 3. Válassza az Execute (Végrehajt) lehetőséget a rendszerszoftver-frissítés megerősítési képernyőjén a frissítés elindításához.

  Megjegyzések:
  • Megjelenik a Version Update X.XX → Y.YY (Verziófrissítés, X.XX → Y.YY) üzenet (X.XX = a meglévő verziószám, Y.YY = a legújabb verziószám).
  • Ne távolítsa el az akkumulátort vagy a memóriakártyát a frissítés során.
  A megjegyzések végigolvasása után rákattinthat az Execute (Végrehajt) lehetőségre. Kérjük, szükség szerint görgessen a képernyőn a teljes szöveg megtekintéséhez.
 4. Amikor megkezdődik a rendszerszoftver-frissítés, fekete képernyő jelenik meg és a hozzáférési lámpa villog. A hozzáférési lámpa 1 alkalommal → 3 alkalommal → 5 alkalommal villan fel a frissítés állapotától függően. A frissítés körülbelül 6 percet vesz igénybe.
  A hozzáférési lámpa a fényképezőgép bal oldala alatt található, amikor a fényképezőgép hátsó része néz Ön felé.
  Megjegyzések:
  • Ha a rendszerszoftveradatok adott példánya helytelen, a The update file version is incorrect (A frissítőfájl verziója helytelen) üzenet jelenik meg a fényképezőgép monitorán.
  • Ha a hozzáférési lámpa 5 alkalommal hosszan (0,5 mp-es ciklusok) és 6 alkalommal lassan (0,25 mp-es ciklusok) villog, előfordulhat, hogy a rendszerszoftver nem megfelelően lett átmásolva a memóriakártyára Ebben az esetben távolítsa el az akkumulátort és a memóriakártyát a fényképezőgépből, és kezdje újra az eljárást A rendszerszoftveradatok memóriakártyára mentése lépéstől.
 5. A frissítés befejezése után a fényképezőgép automatikusan újraindul. Az újraindítás után megjelenik a Body update complete (Fő frissítés elkészült) képernyő. Nyomja meg az OK gombot.

2. lépés: Ellenőrizze az eszköze rendszerszoftver-verzióját

 1. A fényképezőgépen válassza ki a Menu (Menü) → Setup (Beállítás) → Setup Option (Beállítási opciók) → Version (Verzió) menüpontot.
 2. Megjelenik a rendszerszoftver verziószáma.