Érintett modellek

Ez az illesztőprogram a következő fejhallgató-erősítő típusokhoz megfelelő:
 • TA-ZH1ES

Információ a jelen letöltésről

 • Név: Illesztőprogram fejhallgató-erősítőhöz 1.0.0 verzió
 • Kibocsátás dátuma: 2016. október 12.
 • Le kell töltenem? A letöltés szükséges, amennyiben fejhallgató-erősítőjét Windows rendszert használó számítógéphez kívánja csatlakoztatni
 • Előnyök és fejlesztések: A hordozható, nagy felbontású DAC/fejhallgató-erősítőt Windows rendszert használó számítógéphez fogja tudni csatlakoztatni

Rendszerkövetelmények

A fejhallgató-erősítőhöz való illesztőprogram kompatibilis a Microsoft Windows legnépszerűbb verzióinak zömével.

 • Windows 11 Home/Pro
 • Windows 10 Home/Pro (32 bites/64 bites)
 • Windows 8.1 (32 bites/64 bites)
 • Windows 8 (32 bites/64 bites)
 • Windows 7 (Service Pack 1 vagy újabb, 32 bites/64 bites)
 • Windows Vista 32bit (Service Pack 2 vagy újabb, 32 bites/64 bites)

Ellenőrizze, hogy telepítette-e a legújabb Windows frissítéseket rendszeréhez. Megjegyzés: A szoftver minden számítógépen való működése nem garantált a fenti rendszerkövetelmények teljesülése esetén sem.

Minden operációs rendszernek gyárilag előretelepítettnek kell lennie. A továbbfejlesztett, egyénileg összeállított vagy több rendszer egyik részét képező („multi-boot” környezetbeli) operációs rendszerek esetén nem garantálható az illesztőprogram megfelelő működése.

Hardver
 • Elérhető USB-port (USB 2.0 kompatibilis)

Letöltés

A hordozható nagy felbontású DAC/fejhallgató-erősítőhöz való illesztőprogram telepítése előtt le kell töltenie magát az illesztőprogramfájlt. Ez mindent tartalmaz, ami az illesztőprogram telepítéséhez szükséges.

Az illesztőprogramfájl letöltése előtt győződjön meg róla, hogy számítógép-rendszergazdaként van-e bejelentkezve. A Windows rendszert használó számítógép kézikönyvéből tájékozódhat arról, hogyan jelentkezhet be rendszergazdaként.

 1. Győződjön meg róla, hogy csatlakozott-e az internethez
 2. Az alábbi hivatkozásra kattintva kezdje el a letöltést
 3. Olvassa el a szoftverletöltési licencszerződést, és ha elfogadja azt, kattintson az Accept Agreement (Szerződés elfogadása) gombra
 4. A megjelenő Fájl mentése párbeszédpanelen jelölje ki azt a mappát a merevlemezen, ahová az illesztőprogramot le szeretné tölteni
 5. A következő fájl lesz letöltve a kijelölt mappába: [Sony_Headphone_Amplifier_Driver_V1.0.0.zip] (Fájlméret: 58,1 MB (61 017 769 bájt)

Megjegyzés: A letöltés alatt ne tegye a rendszert felfüggesztett, alvó vagy hibernált állapotba.

Telepítés

A fájl letöltését követően telepítheti a fejhallgató-erősítő illesztőprogramját.

A szoftver telepítéséhez kövesse a használt operációs rendszerhez tartozó alábbi utasításokat.

A fájl telepítése közben győződjön meg róla, hogy rendszergazdaként van-e a számítógépre bejelentkezve. A Windows rendszert használó számítógép kézikönyvéből tájékozódhat arról, hogyan jelentkezhet be rendszergazdaként.

 1. Ne csatlakoztassa a fejhallgató-erősítőt az illesztőprogram telepítése előtt
 2. Mentse minden munkáját, és zárjon be minden egyéb programot
 3. A tömörített fájl kicsomagolását követően indítsa el a mappában található „Sony_Headphone_Amplifier_Driver_Setup.exe” fájlt
 4. Az illesztőprogram telepítéséhez kövesse a telepítővarázsló utasításait. Ha a User Account Control (Felhasználói fiók kezelése) képernyő megjelenik, kattintson a [Yes] (Igen) vagy a [Continue] (Folytatás) lehetőségre.
 5. A telepítés után a rendszer felismeri a fejhallgató-erősítőt
A Windows-illesztőprogram telepítését követően
 1. Csatlakoztassa az egységet közvetlenül a számítógéphez egy USB-kábel segítségével. Használja a fejhallgató-erősítő hátsó paneljén található USB-portot (type B)
 2. Kapcsolja be a fejhallgató-erősítőt
 3. Válassza ki a „PC (USB-B)” funkciót az egység INPUT gombjának megnyomásával vagy a távvezérlő használatával
 4. Ha a telepítés tökéletesen sikerült, a „TA-ZH1ES” elem hozzáadásra kerül az Eszközkezelő „Hang-, video- és játékvezérlők” elemei közé.
Hibaelhárítás: A hátsó USB-port használatakor elnémul a hang

Kérjük, ellenőrizze a következő elemeket, ha nem hall hangot a számítógépből.

 1. A fejhallgató-erősítő ellenőrzése
  1. Ellenőrizze, hogy az egység be van-e kapcsolva, és a hangerő megfelelő-e.
  2. Győződjön meg róla, hogy a bemenetválasztás beállítása PC (USB-B).
 2. Ellenőrzések a Windows rendszert használó számítógépen
  1. Győződjön meg róla, hogy az illesztőprogram telepítése megfelelően történt. Ha az illesztőprogram telepítése sikeres volt, a TA-ZH1ES elem megjelenik az Eszközkezelőben. Győződjön meg róla, hogy nincsenek kapcsolódó figyelmeztető üzenetek. Ha a TA-ZH1ES elem nem jelenik meg, gondoskodjon az illesztőprogram eltávolításáról majd ismételt telepítéséről.
   Note: A Device Manager (Eszközkezelő) megnyitása
   • Windows 10 és 11 operációs rendszer esetén: Jobb gombbal kattintson a StartEszközkezelő lehetőségre.
   • Windows 7, Windows 8 és 8.1 operációs rendszer esetén: Kattintson a VezérlőpultHardver és hangEszközkezelő lehetőségre.
   • Windows Vista operációs rendszer esetén: Kattintson a VezérlőpultRendszer és karbantartásEszközkezelő lehetőségre.
  2. Néhány lejátszóprogram lehetővé teszi a felhasználó számára a hangkimeneti eszköz kiválasztását. Ha ilyen programot használ, kérjük, ellenőrizze, hogy a Sony Headphone Amplifier Driver (Sony fejhallgató-erősítő illesztőprogram) van kiválasztva kimeneti hangeszközként.
  3. Ellenőrizze, hogy a TA-ZH1ES elem van-e kiválasztva lejátszóeszközként számítógépén (VezérlőpultHardver és hangHang). Továbbá ellenőrizze azt is, hogy a hangerő megfelelő-e, és nincs-e lenémítva a TA-ZH1ES Property (Tulajdonság) menüjében.
   Note: A Control Panel (Vezérlőpult) megnyitása
   • Windows 10 és 11 operációs rendszer esetén: Nyomja meg a Windows-logó és R billentyűkombinációt a Run (Futtatás) párbeszédpanel megnyitásához. Majd írja be azt, hogy „control”, majd kattintson az OK gombra.
   • Windows 8 és 8.1 operációs rendszer esetén: Nyomja meg a Windows-logó és X billentyűkombinációt a billentyűzeten, és a megjelenő listában kattintson a Control Panel (Vezérlőpult) lehetőségre.
   • Windows Vista és Windows 7 operációs rendszer esetén: Kattintson a Start gombra, majd kattintson a Control Panel (Vezérlőpult) lehetőségre.