Információ a jelen letöltésről

A Walkman S sorozat tulajdonosainak ajánljuk az "NWZ-S638F/NWZ-S639F firmware-frissítő program" letöltési szolgáltatást.
Az NWZ-S638F/NWZ-S639F firmware legújabb, 1.11 verziójához kínáljuk a firmware-frissítést. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi útmutatásokat.

Céltermékek

Az alábbiak e szolgáltatás céltermékei, amelynek firmware-verziójának 1.10-esnek vagy régebbinek kell lennie.

Fejlesztések

A fenti termékekkel a felhasználók a következő jelenségeket tapasztalhatják. A jelenségeket a firmware frissítése megoldja.

 • Zenei fájlok lejátszása közben előfordul, hogy a készülékek nem működtethetők, majd maguktól ki- és bekapcsolódhatnak.

Hogyan erősíthető meg a modell és a firmware-verzió

Kérjük, erősítse meg a modellt és a firmware-verziót az alábbi lépésektől.

 1. Nyomja le és tartsa lenyomva a BACK/HOME [VISSZA/ELEJÉRE] gombot, amíg Home menü megjelenik.
 2. Nyomja meg /// gombot a (Settings) [Beállítások] kiválasztásához, majd nyomja meg a gombot.
 3. Nyomja meg a / // gombot a Common Settings [Általános beállítások] kiválasztásához, majd nyomja meg a gombot.
 4. Nyomja meg a / // gombot a Unit Information [Egységinformációk] kiválasztásához, majd nyomja meg a gombot.
  Erősítse meg a modellt és a firmware-verziót.

Cél PC-környezetek

Operációs rendszer

 • Windows Vista® Ultimate Service Pack 1 vagy újabb).
 • Windows Vista® Business (Service Pack 1 vagy újabb)
 • Windows Vista® Home Premium (Service Pack 1 vagy újabb)
 • Windows Vista® Home Basic (Service Pack 1 vagy újabb)
 • Windows® XP Professional (Service Pack 2 vagy újabb)
 • Windows® XP Home Edition (Service Pack 2 vagy újabb).
  (Az operációs rendszer 64 bites verziója nem támogatott.)

HardverkövetelményekCPU: Pentium 4.1.0 GHz vagy gyorsabb
Memória: 512 MB vagy több
Monitor: 800 x 600 pixel (1024 x 768 pixel vagy jobb ajánlott).
Színmegjelenítés: High Color (16 bit) vagy magasabb

A letöltést megelőzően

A program letöltése és a firmware frissítése során a számítógépbe a rendszergazda nevével vagy a rendszergazdához tartozó bármely más névvel jelentkezzen be. Ha ön Vista felhasználó, akkor a felhasználói fiókvezérlő párbeszédablakban a "Windows needs your permission to continue" [A Windowsnak a folytatáshoz szüksége van az ön engedélyére] ablak jelenik meg. A továbblépéshez kattintson a Continue [Folytatás] gombra és kövesse az útmutatásokat.

Telepítés

A program letöltéséhez a következők szerint járjon el.

 1. A számítógépének C meghajtóján hozzon létre egy "FWUP" nevű mappát a letöltött fájlnak a merevlemezre való elmentésére.
 2. Töltse le a következő fájlt, amely alkalmas a modellje számára az 1. lépésben létrehozott mappához.

  A modell neve:NWZ-S638F/NWZ-S639F
  A fájl neve:NWZ-S630F_V1_11.exe
  A fájl mérete: 28.553 KB

 3. Ezen útmutatás elolvasása és a lap alján lévő Letöltés gomb megnyomása után válasszon ki bármilyen frissítőprogramot az ön által használt termékhez, és fájl letöltése elindul. A fájl letöltéséhez kövesse a megjelenített párbeszédablakokat.

Frissítési eljárás

Ha a letöltés befejeződött, akkor az alábbiak szerint járjon el a program frissítéséhez.

Megjegyzés:

A frissítéshez a készüléknek mintegy 30 MB szabad helyre van szüksége. Ezenkívül előre vigye át az összes sávot és adatot az egységből, mivel a sávok és az adatok elveszhetnek a frissítés közben, ha a készülékben maradnak. Nem vállalhatunk garanciát, ha a sávok és az adatok ezen frissítés következtében megsérülnek vagy elvesznek.

Előkészítés (a "Walkman" készülék inicializálásának beállítása)

Megjegyzés:

Az inicializálás eredményeként minden tartalom, beleértve bizonyos beállító menüket és az ön által beállított FM rádióállomásokat az alapértelmezett gyári beállításba állítódnak vissza. A zenék, fényképek és filmek adatai nem törlődnek.

 1. Nyomja le és tartsa lenyomva a BACK/HOME [VISSZA/ELEJÉRE] gombot, amíg Home menű megjelenik.
 2. Nyomja meg /// gombot a (Settings) [Beállítások] kiválasztásához, majd a megerősítéshez nyomja meg a gombot.
 3. Nyomja meg /// gombot a "Common Settings" [Általános beállítások] kiválasztásához, majd a megerősítéshez nyomja meg a gombot.
 4. Nyomja meg /// gombot a "Reset all Settings" [Minden beállítás visszaállítása] kiválasztásához, majd a megerősítéshez nyomja meg a gombot. Megjelenik a gyári beállítások visszaállítását jelző megerősítő képernyő.
 5. Nyomja meg a / gombot a "Yes" [Igen] kiválasztásához, majd a megerősítéshez nyomja meg a gombot. A "Restored factory settings" [Visszaállított gyári beállítások] szöveg jelenik meg.
Kezdje meg a frissítést
 1. Az előkészítés után a készüléket csatlakoztassa a számítógéphez.
 2. Lépjen ki a Windows alatt futó minden szoftverből.
 3. Windows Vista felhasználók: Kattintson a Start gombra a számítógép tálcáján, majd kattintson "Run..."-ra [Futtatás], majd az All Programs-Accessory-ra [Minden program - Tartozék].
  Windows XP felhasználók: Kattintson a Start gombra a számítógép tálcáján, majd kattintson Run...-ra [Futtatás] Megnyílik a "Run..." [Futtatás] párbeszédablak.
 4. Vigye be a "C:\FWUP\NWZ-S630F_V1_11.exe" fájlt az "Open" [Megnyitás] szövegablakba, és kattintson az OK gombra. A program elindul.
 5. Kövesse az útmutatásokat.
  Megjegyzés:
  • Kérjük, a frissítés közben ne válassza le az egységet a számítógéptől.
  • A frissítés alatt az USB-kapcsolatot automatikusan ellenőrzik, és a "Connecting USB" [USB-kapcsolat] jelző ki állásban van. Ezenkívül egyes számítógépeknél USB-kapcsolat megszüntetve üzenet is megjelenhet.
 6. Ha megjelenik a frissítés lezárását mutató üzenet, akkor kattintson a Finish [Befejezés] gombra.
Frissítés közben fellépő hibák
 • Ha a PC-n a "The update data file cannot be transferred because there is not enough available disk space in the device" [A frissítő adatfájl nem vihető át, mert nincs elegendő lemezhely a készüléken] felirat olvasható, akkor töröljön néhány zeneszámot a készülékben, vagy vigye át őket a PC-be, hogy a rendelkezésre álló lemezhely meghaladja a 30 MB-t. Ezután kezdje el újból a frissítést.
 • Ha a PC képernyőjén a következő üzenet olvasható: "The software update of the NWZ-S638F (or NWZ-S639F) device to version 1.11 timed out." [Az NWZ-S638F (vagy az NWZ-S639F) készülék szoftverfrissítése az 1.11-es verzióra lejárt.]
  Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy a frissítés sikertelen. Kattintson a Finish [Befejezés] gombra. Kövesse az Update procedure-t [Frissítési eljárás], és próbálja újra a frissítést.
A frissítés után

A program sikeres telepítése után, kérjük, az oldal tetején lévő "How to confirm the Model and the Firmware version [Hogyan erősíthető meg a modell és a firmware-verzió] segítségével erősítse meg a verziót. A frissítőprogram telepítése sikeres volt, ha a képernyőn a "1.11" látható.

Fájlinfó

Fájlnév

 • NWZ-S630F_V1_11.exe

Fájlméret

 • 27.88 Mb