Információ a jelen letöltésről

A Memory Stick Voice Editor 2.03 verzió felhasználói számára egy programot ajánlunk, amely a Memory Stick Voice Editort a 2.04 verzióra frissíti.

Jellemzők

 • A 44,1 kHz-es MP3 fájlok lejátszásleállási problémáját manuális DPC beállítás alatt kijavítottuk.
 • Memory Stick behelyezése / Kibontás észlelése. A Memory Stick Voice Editor 2.04 verzió észleli, ha egy Memory Sticket helyeznek be a Memory Stick adapterbe vagy onnan kiadják.

Céltermékek

 • Memory Stick Voice Editor 2.03 verzió, összekapcsolva a Memory Stick IC Recorder ICD-MS515-tel.
 • A Memory Stick Voice Editor 2.03 verzió, amelyet letöltésként ajánlanak fel erről a weboldalról a Memory Stick Voice Editor 1.x verzió frissítésére (a Memory Stick IC Recorder ICD-MS1-gyel összekapcsolva).

A letöltést megelőzően

Ez a javítóprogram kizárólagosan a Memory Stick Voice Editor 2.03 verzióhoz tartozik. 2.03. Ellenőrizze a PC-jére telepített Memory Stick Voice Editor verzióját, mielőtt letölti a frissítő fájlt (a verziószám megtalálható a Súgó menüben -> A Memory Stick Voice Editor 2.03 verzió névjegye. 2.03)

 • Ha az ön Memory Stick Voice Editor verziója a 2.03 verzió, akkor frissítse Memory Stick Voice Editor 2.04 verzióra. 2.04.
 • Ha a Memory Stick Voice Editorja 2.03 verziója a 2.03 verziónál alacsonyabb, akkor telepítse a Memory Stick Voice Editor 2.03 verziót erről a weboldalról. Frissítsen Memory Stick Voice Editor 2.04 verzióra 2.04.

Telepítés

A Memory Stick Voice Editor 2.04 verzió letöltéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

 1. Hozzon létre egy mappát a letöltött fájl elmentésére a merevlemezén. Ebben a példában tegye fel, hogy a mappa neve MSVE_Up, és a C:\ drive meghajtón hozta létre.
 2. Töltse le az alábbi fájlt a 2MSVE_Up mappába. MSVE204.zip
 3. Bontsa ki az Update_OMG2210.zip fájlt a C:\MSVE_UP-ba, és figyelmesen olvassa el a mellékelt Word dokumentumokban lévő telepítési útmutatásokat.

Fontos megjegyzés:

A letöltés előtt el kell fogadnia a lenti végfelhasználói licencszerződés feltételeit. After reading this agreement, click on "Letöltés" to begin the download.

Fájlinfó

Fájlnév

 • MSVE_204.exe

Fájlméret

 • 540 Kb