Információ a jelen letöltésről

A közelmúltban néhány termékünkben biztonsági kockázatot találtunk.
Ez a biztonsági probléma most első ízben jutott a tudomásunkra, és mostanáig nem kaptunk olyan jelentést, hogy az egyetlen vevőnket is érintette volna.
A biztonsági kérdésekkel azonban igen szigorúan foglalkozunk, és ezért az alábbi tájékoztató útján közöljük, hogy a felhasználók hogyan kezelhetik ezt a problémát.

Mire vonatkozik a probléma?

Egyes alább felsorolt Sony szoftvertermékekben használt Gracenote CDDB keresők ActiveX vezérlőjének egyes verzióiban biztonsági kockázatot találtunk. Ez a probléma a standard szoftverünk nem minden verziójában fordul elő, hanem csak az aktuális szoftverünk egyes verzióiban van jelen. Ez a "puffertúlcsordulási" sebezhetőség lehetővé teheti támadók számára, hogy kártékony kódot juttassanak egy felhasználó rendszerébe, majd végrehajtsák a kódot.

Ez a probléma csak az alább felsorolt Sony szoftvertermékeket érinti. A Gracenote CDDB funkcióit alkalmazó egyéb Sony szoftvertermékek más szoftvereket használnak, és ez a biztonsági probléma nem érinti őket.

Érintett termékek

  • Sony CONNECT lejátszó
  • Sony SonicStage 3.3/3.4 verzió
  • Sony SonicStage Mastering Studio 2.1.00/2.2.01 verzió

Telepítés

A telepítő neve GracenoteUpdateForSony.exe, és 2,9 MB méretű.

Ha a böngészője FUTTATÁS vagy MEGNYITÁS opciót kínál fel, akkor kiválaszthatja, amennyiben a letöltés linkre kattint, egyébként vegye figyelembe a számítógépén lévő letöltési helyet, például C:/Download [C:/Letöltés].

A letöltés befejezése után kérjük, futtassa a telepítőt, hogy megkezdje Sony szoftverének frissítését.

Amikor a telepítés befejeződött, egy figyelmeztetés a gép újraindítását kéri. Kattintson a Finish [Befejezés] gombra. A számítógépe újraindul, és a frissítési folyamat befejeződik.

Fájlinfó

Fájlnév

  • GracenoteUpdateForSony.exe

Fájlméret

  • 2.9 Mb