Információ a jelen letöltésről

A jelen frissítés ismertetése:

Ez a segédprogram a BDV-IT1000-es firmware 010-es verzióra történő frissítésre szolgál, és a következő előnyökkel jár:

Fejlesztéseket valósít meg a 006 verziójú firmware-hez képest:

 • Javítja a BD-Java kompatibilitást azért, hogy bizonyos BD-ROM-okkal jobb legyen az interaktivitás.
 • Javítja a BD-Live teljesítményt az interaktivitás erősítése érdekében.

Figyelmeztetés:

 • Ez a segédprogram kizárólag a BDV-IT1000-rel történő használatra alkalmas az európai értékesítésnek megfelelően. Nem kapható minden modell minden országban.
 • Gondosan tartsa be a UPDATE_BDV1000_VER010.EXE frissítés menetére vonatkozó útmutatásokat. Az utasítások be nem tartása megszakíthatja az UPDATE_BDV1000_VER010.EXE folyamatot, és előfordulhat, hogy a házimozirendszer nem reagál, vagy javítani kell.
 • Ne kapcsolja ki a házimozirendszert, és ne szakítsa a készülék áramellátását. Ha az UPDATE_BDV1000_VER010.EXE firmware-frissítés telepítése során áramkimaradás jelentkezik, előfordulhat, hogy a házimozirendszer nem reagál, vagy javítani kell.

Fájlinfó

Fájlnév

 • UPDATE_BDV1000_VER010.EXE

Fájlméret

 • -

Előkészületek

A BDV-IT1000-es firmware kétféle módon frissíthető:

 • Hálózaton keresztül végzett frissítés:
  • A hálózaton keresztül végzett frissítés egyszerű, ezért erősen ajánljuk a hálózati frissítési módszer alkalmazását.
  • A BDV-IT1000 firmware-t Ethernet-kábellel kell csatlakoztatnia az internetes forrásához.
 • A BDV-IT1000-be behelyezhető frissítőlemez létrehozása.
  • Használjon teljesen új, írható CD-R lemezt a firmware-frissítés írásához. Előfordulhat, hogy a házimozirendszer nem tudja megfelelően leolvasni a szennyezett vagy karcolt lemezt.
  • CD-íróval és ehhez szükséges szoftverrel rendelkező számítógépre van szüksége.
  • A letöltött fájl ISO-képet fog létrehozni. Az ISO-kép (.iso) vagy egy lemezkép vagy egy ISO 9660 fájlrendszer.
  • A legtöbb CD-író segédprogram tud lemezre ISO-fájlokat írni. További információt a CD-író szoftverjének súgóállományában talál.
   NE HASZNÁLJON CD-RW-T. A CD-R lemezt erősen ajánljuk.

Ellenőrizze a házimozirendszeren található firmware verziószámát:

 • Kapcsolja be a televíziót, és ellenőrizze, hogy a készülék rá van-e hangolva arra a bevitelre, amelyre a BDV-IT1000 házimozirendszer van csatlakoztatva.
 • Kapcsolja be a BDV-IT1000 házimozirendszert.
 • Ha a házimozirendszer elkezdi lejátszani a lemezt, nyomja meg a "STOP" gombot, és mielőtt bármit tenne, várjon addig, amíg a kék Sony Blu-ray Disc™ képernyő meg nem jelenik a televízión.
 • Az "xross media bar™" (XMB™)-nél használja a távirányítón található nyilakat a "Setup" > "System Settings" [Beállítás > Rendszerbeállítások] kijelöléséhez, majd nyomja meg az ENTER gombot.
 • Használja a távirányítón található nyilakat a "System Information" [Rendszerinformációk] kijelöléséhez, majd nyomja meg az ENTER gombot.
 • Használja a távirányítón található nyilakat a "System Information" [Rendszerinformációk] kiválasztásához, majd nyomja meg az ENTER gombot.
 • Jelenleg a BDV-IT1000-re telepített firmware verzió az alábbihoz hasonló módon meg fog jelenni a televízió képernyőjén.

  SZOFTVERVERZIÓ XX.X.006

  Amennyiben a verziója 010 vagy újabb, nincs szükség a firmware-frissítés telepítésére.

A hálózaton keresztül végzett frissítés egyszerű, ezért erősen ajánljuk a hálózati frissítési módszert a BDV-IT1000 firmware-frissítés elvégzéséhez.

Ha a BDV-IT1000-et nem tudja az internetforrásához kapcsolni, az alábbi részben alkalmazza az "Update Disc" [Lemez frissítése] módszert.

 • Kérjük, hogy fájlok letöltése és telepítése előtt az összes információt figyelmesen és alaposan olvassa el. Az útmutatások be nem tartása esetén előfordulhat, hogy BD/DVD-házimozi nem reagál vagy javítására lesz szükség.
 • E frissítési módszer alkalmazásához szükséges, hogy a házimozirendszer helyesen csatlakozzon egy aktív internetes kapcsolathoz.
 • A firmware-frissítés elvégzéséhez szükséges, hogy a házimozirendszer helyesen csatlakozzon egy kompatibilis televízióhoz.

A firmware-frissítési folyamat általában 15-30 percig tart, a rendszerkonfigurációtól és a hálózati kapcsolattól függően.

 1. Kapcsolja be a televíziót, és ellenőrizze, hogy a készülék rá van-e hangolva arra a bevitelre, amelyre a BD/DVD házimozirendszer van csatlakoztatva.
 2. Ethernet-kábel segítségével csatlakoztassa a házimozirendszeren lévő LAN-terminált az internetes forrásához.
 3. Kapcsolja be a BD/DVD házimozirendszert.
 4. Ha a rendszerben lemez van, akkor vegye ki.
 5. Az "xross media bar™" (XMB™)-nél használja a távirányítón található nyilakat a Setup - Network Update [Beállítás - Hálózatfrissítés], majd nyomja meg az ENTER gombot.
 6. Perform version update? [Verziófrissítést végez?] üzenet jelenik meg. 7. Válassza ki az OK-t, majd nyomja meg az ENTER gombot.
 8. A letöltési folyamat megkezdődik, és a letöltési képernyő megjelenik.
  DOWNLOAD */9 [LETÖLTÉS */9] (a "*" "0"-ról "9"-re változik) a haladást jelezve, jelenik meg a TV-képernyőn és a rendszer előlapi kijelzőjén. 9. A letöltési folyamat után megkezdődik a frissítés, és a házimozirendszer előlapi kijelzőjén az UPDATE [FRISSÍTÉS] jelenik meg.
 10. Frissítés esetén:
  UPDATE */9 [FRISSÍTÉS */9] "*" "0"-ról "9"-re változik) a haladást jelezve, jelenik meg az előlapi kijelzőn.
 11. Ha a házimozirendszer előlapi kijelzőjén a COMPLETE! [BEFEJEZÉS] látható, akkor a firmware-frissítés befejeződött.
  Ne működtesse és ne kapcsolja ki a rendszert, amíg ez az üzenet látható. Ennek be nem tartása esetén előfordulhat, hogy a BD/DVD házimozirendszer nem reagál vagy a javítására lesz szükség.
 12. A BD/DVD házimozirendszer automatikusan kikapcsolódik.
 13. Kapcsolja be a BD/DVD házimozirendszert.
 14. Ellenőrizze a firmware-verziót:A hálózaton keresztüli frissítéssel kapcsolatos esetleges problémák

A házimozirendszer előlapi kijelzőjén "SYSTEM ERR" [RENDSZERHIBA] vagy "UPDATE NG" [FRISSÍTÉS NG] üzenet jelenik meg.

 1. Húzza ki, majd dugja vissza a tápkábelt.
 2. Kapcsolja be a BD/DVD házimozirendszert.
 3. Kérjük, végezze el újra a hálózaton keresztüli frissítési eljárást.
 4. Ha a jelenség az újbóli frissítés után sem javul, akkor forduljon a Sonyhoz.

A hálózaton keresztüli frissítés során a televízió képernyőjén a "Connection status cannot be confirmed" [A bekapcsolási állapot nem erősíthető meg] üzenet látható, és a firmware nem frissíthető.

A probléma a hálózati kapcsolatnál lehet. Ellenőrizze, hogy a házimozirendszer hálózati beállításai megfelelők-e.

 1. Ellenőrizze, hogy LAN-kábel be van-e dugva a csatlakozóba.
 2. Ellenőrizze a hálózati beállítást, és vizsgálja meg, hogy BD/DVD házimozi rendelkezik-e saját IP-címmel. Ha Proxy kiszolgálót alkalmaz, írja be az ön által használt proxy IP-címét a "Proxy Server" [Proxy kiszolgáló] beviteli mezőjében lévő proxy gazdanév helyett.
 3. Ezután végezze el újra a hálózaton keresztüli frissítési eljárást.

A frissítés közben lekapcsolták az áramot.

Kapcsolja be újra a BD/DVD házimozirendszert. Kérjük, ezután végezze el újra a hálózaton keresztüli frissítési eljárást.

A hálózati frissítési folyamat két részből áll, az első a letöltés, majd a frissítés. Ha a letöltési rész befejezése után a firmware-frissítési folyamat több mint 30 perc után nem fejeződik be.
Kérjük forduljon a Sonyhoz.

Ha a BDV-IT1000 házimozirendszert nem tudja az internetes forrásához csatlakoztatni, akkor, kérjük alkalmazza a lemezes frissítési módszert.
Ha a fenti részben leírt "Network Update" [Hálózaton keresztüli frissítés] alkalmazásával sikeresen frissítette BDV-IT1000 házimozirendszert, akkor nem kell alkalmaznia ezt az eljárást.

 • Gondosan tartsa be a frissítés menetére vonatkozó útmutatásokat. Az utasítások be nem tartása megszakíthatja a frissítési folyamatot, és előfordulhat, hogy a házimozirendszer nem reagál, vagy javítani kell.
 • Ne kapcsolja ki a házimozirendszert, és ne szakítsa a készülék áramellátását. Ha a firmware telepítése során áramkimaradás jelentkezik, előfordulhat, hogy a házimozirendszer nem reagál, vagy javítani kell.
 • Használjon teljesen új, írható CD-R lemezt a firmware-frissítés írásához. Előfordulhat, hogy a házimozirendszer nem tudja megfelelően leolvasni a szennyezett vagy karcolt lemezt.
 • Ajánlott operációs rendszer a számítógéphez, amely letölti a firmware-frissítést:
  • Microsoft® Windows® 98SE vagy újabb szükséges.
  • Windows® Vista®, Windows® XP vagy Windows® 2000 (Service Pack 4) ajánlott.
 • CD-íróval és ehhez szükséges szoftverrel rendelkező számítógépre van szüksége.
 • A legtöbb CD-író segédprogram tud lemezre ISO-fájlokat írni. További információt a CD-író szoftverjének súgóállományában talál.

A letöltés menete:

 1. Töltse le az UPDATE_BDV1000_VER010.EXE fájlt egy ideiglenes vagy letöltési könyvtárba (kérjük, jegyezze meg e könyvtár helyét).
 2. Lépjen be abba a könyvtárba, ahová a fájlt letöltötte, és ellenőrizze, hogy az UPDATE_BDV1000_VER010.EXE fájl mérete 51.284.992 byte-e.
 3. A jobb gombbal kattintson UPDATE_BDV1000_VER010.EXE fájlra, és jelölje ki a "Properties" [Tulajdonságok] menüpontot.
 4. Az "UPDATE_BDV1000_VER010.EXE Properties" [UPDATE_BDV1000_VER010.EXE tulajdonságok] képernyőn ellenőrizze, hogy a listában szereplő "Size" [Méret]: "49,4 MB-e (51.284.992 byte)". 5. A firmware-frissítés kibontásához kattintson kétszer az UPDATE_BDV1000_VER010.EXE fájlra.
 6. Az UPDATE_BDV1000_VER010.EXE párbeszédablakban írjon be egy helyet vagy kattintson a "Browse" [Tallózás] gombra, és keresse meg a tömörítetlen frissítés helyét, majd kattintson az OK gombra. Az UPDATE_BDV1000_VER010.ISO fájlt a meghatározott helyre bontja ki.
 7. A frissítőlemeznek az UPDATE_BDV1000_VER010.ISO fájlból való létrehozásához alkalmazza CD-író szoftverének "Burn Image" [Kép írása] opcióját.

  Fontos megjegyzések:
  • Ellenőrizze, hogy a lemez le van-e zárva.
  • Ellenőrizze, hogy a lemez létrehozása megfelelően, hiba nélkül történt. Ha kétsége van, készítsen új frissítőlemezt.
  • A frissítőlemez írásához a csomagíró szoftver nem támogatott. (A csomagírás optikai lemezíró technológia, mely az írható CD lemezek flopilemezhez hasonló felhasználását teszi lehetővé.)
  • A frissítőlemezt kizárólag a fenti utasításoknak megfelelően hozza létre.

Firmware-frissítési eljárás:

 • Ne kapcsolja ki a házimozirendszert, és ne szakítsa meg a házimozirendszer áramellátását a frissítési folyamat során. E figyelmeztetés elmulasztása károsíthatja és használhatatlanná teheti a házimozirendszert, és az javításra szorulhat.
 • A frissítés befejezéséig ne nyomjon meg más gombot, kivéve az utasításban szereplőket. E figyelmeztetés elmulasztása károsíthatja és használhatatlanná teheti a házimozirendszert, és az javításra szorulhat.
 1. Kapcsolja be a televíziót, és ellenőrizze, hogy a készülék rá van-e hangolva arra a bevitelre, amelyre a BD/DVD házimozirendszer van csatlakoztatva.
 2. Kapcsolja be a BD/DVD házimozirendszert.
 3. Helyezze a frissítőlemezt a rendszerbe, és csukja be a lemeztálcát
 4. A lemez betöltése után a Perform version update? [Végezzen verziófrissítést?] üzenet jelenik meg. 5. Válassza ki az OK-t, majd nyomja meg az ENTER gombot.
 6. A letöltési folyamat megkezdődik, és az előlap kijelzőjén "UPDATE" [FRISSÍTÉS] felirat jelenik meg.
 7. Frissítés esetén:
  UPDATE */9 [FRISSÍTÉS */9] "*" "0"-ról "9"-re változik) a haladást jelezve, jelenik meg az előlapi kijelzőn. 8. Ha a házimozirendszer előlapi kijelzőjén a COMPLETE! [BEFEJEZÉS] látható, akkor a firmware-frissítés befejeződött.
  Ne működtesse és ne kapcsolja ki a rendszert, amíg ez az üzenet látható. Ennek be nem tartása esetén előfordulhat, hogy a BD/DVD házimozirendszer nem reagál, vagy a javítására lesz szükség.
 9. Távolítsa el a frissítőlemezt a házimozi-rendszerből.
 10. Kapcsolja be a BD/DVD házimozirendszert.
 11. Ellenőrizze a firmware-verziót:A frissítőlemez módszerrel kapcsolatos lehetséges problémák

A házimozirendszer előlapi kijelzőjén "SYS ERR" [RENDSZERHIBA] vagy "UPDATE NG" [FRISSÍTÉSI NG] kijelzés jelenik meg.

 1. Húzza ki, majd dugja vissza a tápkábelt.
 2. Kapcsolja be a BD/DVD házimozirendszert.
 3. Ismét kövesse a frissítőlemezzel kapcsolatos útmutatásokat.
 4. Ha probléma továbbra is fennáll, kérjük forduljon a Sonyhoz.

Az "UPDATE" [FRISSÍTÉS] rendszerüzenet nem jelenik meg a házimozirendszer előlapi kijelzőjén, ha a frissítőlemez a készülékben van.

Vegye ki a frissítőlemezt a házimozirendszerből, és törölje a frissítőfájlokat a számítógépéből. Ismét töltse le a frissítést, és kövesse a fenti eljárást új frissítőlemez létrehozásához, és a firmware-frissítés telepítéséhez.

Hogyan ellenőrizhetem, hogy a frissítőlemezt megírtam-e
A frissítőlemez létrehozása után ellenőrizze, hogy a "BV10-00010" lemeznév a számítógépében van-e.

Frissítés közben a készülék kikapcsolódott.
Kapcsolja be a BD/DVD házimozirendszert, majd újra kövesse a lemezfrissítési útmutatásokat.

Amikor kétszer kattintok az UPDATE_BDV1000_VER010.EXE fájlra, amelyet a frissítés weboldaláról töltöttem le, az UPDATE_BDV1000_VER010.ISO fájl nem jön létre, és a következő hibaüzenet jelenik meg: "Win32 Cabinet Self-Extraction" [Win32 kabinet önkibontás].
Előfordulhat, hogy a letöltés sikertelen volt. Törölje a letöltött fájlt, és töltse le újból a frissítőfájlt.

A firmware-frissítés több mint 30 perc után sem fejeződik be.
Kérjük forduljon a Sonyhoz.