Információ a jelen letöltésről

Ez a biztonsági frissítő program egy potenciális puffer túlcsordulást javít ki, ha bizonyos rosszindulatú lejátszási lista (m3u) fájlok importálása következtében a SonicStage® alább felsorolt verziói összeomolhatnak, és egy önkényes kódot hajthatnak végre.

 • 4.0 / 4.1 /4.2 /4.3

Telepítés

A biztonsági frissítő program letöltése előtt.

Ellenőrizze, hogy a számítógépén telepített SonicStage az alábbi verziók valamelyike-e: 4.0 / 4.1 / 4.2 vagy 4.3.

 1. SonicStage elindítása
 2. A fő programképernyőn kattintson a "Help" [Súgó] opcióra a menüben, majd kattintson a "About SonicStage" [A SonicStage névjegye] menüpontra.
 3. Az "About SonicStage" [A SonicStage névjegye] ablakban ellenőrizze, hogy a verziószám a következők egyikével kezdődik-e 4.0 / 4.1 / 4.2 vagy 4.3.
  Megjegyzés: ha az Ön SonicStage verziója eltérő, akkor ez a frissítés nem alkalmazható.

Letöltés

 1. Annak biztosítására, hogy más programok ne ütközzenek a telepítéssel, mentse el az összes munkáját, és zárjon be minden egyéb programot. A folytatás előtt nem lehet a Tálcán más alkalmazás.
 2. Töltse le SonicStageSecurityUpdateProgram-1.0.00.11020.exe fájlt egy ideiglenes vagy letöltési könyvtárba (kérjük, jegyezze meg e könyvtár helyét).

Telepítés

 1. Lépjen be abba a könyvtárba, ahová a fájlt letöltötte, és duplán kattintson a SonicStageSecurityUpdateProgram-1.0.00.11020.exe fájlra a telepítés megkezdéséhez.
 2. A telepítés befejezéséhez figyelmesen kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

A telepítés megerősítése

 1. A SonicStage megkezdése.
 2. A fő program képernyőn kattintson a "Help" [Súgó] opcióra a menüben, majd kattintson az "About SonicStage" [A SonicStage névjegye] menüpontra.
 3. Az "About SonicStage" [A SonicStage névjegyes] ablakban a "Module Version" [Modul verzió] alatt ellenőrizze, hogy a "SonicStage® Biztonsági frissítő program 1.0.00.11020" szerepel-e a felsorolásban.

Fájlinfó

Fájlnév

 • SonicStageSecurityUpdateProgram-1.0.00.11020.exe

Fájlméret

 • 3.11 Mb