Cikk azonosítója : 00232933 / Utoljára módosítva: : 18/03/2021Nyomtatás

Értesítés a Windows 7 operációs rendszert használó termékek támogatásának beszüntetéséről

  Közzétéve: 2019. 10. 16.

  Tisztelt Vásárlóink!

  A Microsoft® Corporation bejelentette, hogy 2020. január 14-én beszünteti a Windows® 7 operációs rendszer támogatását, mely dátumtól kezdve a Microsoft nem szolgáltat biztonsági frissítéseket, javításokat, illetve műszaki támogatást.

  Ennek következményeképp a Sony nem fog tudni segítséget nyújtani termékeink olyan új műszaki, minőségi vagy biztonsági problémái esetében, amelyek a Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatosak, és nem fogunk tudni biztonsági frissítéseket biztosítani, illetve módosításokat vagy ellenőrzéseket végrehajtani a Windows 7 operációs rendszert használó termékeinken. Ezért kérjük, vegyék figyelembe, hogy ezek a termékek nem biztos, hogy megfelelően vagy biztonságosan fognak működni, ha továbbra is Windows 7 operációs rendszerrel használják azokat.

  Bizonyos termékeink kompatibilisek a Windows operációs rendszer újabb verzióival. Kérjük, tekintsék meg az adott modell támogatási oldalait a frissítésekkel és a Windows operációs rendszerek kompatibilitásával kapcsolatos információkért.

  Megjegyzés: A Sony nem tud támogatást nyújtani termékeink olyan új műszaki, minőségi vagy biztonsági problémái esetében, amelyeket egy olyan régi Windows operációs rendszer, például Windows® 95, Windows® 98, Windows® Me, Windows® 2000, Windows® XP, Windows® Vista stb. használata okozott, melyhez a Microsoft már beszüntette a támogatást.