Cikk azonosítója : S700024193 / Utoljára módosítva: : 06/04/2010

nVidia Graphics (web announcement)


  2009. Augusztus 4.


  Az NVIDIA cég 2008 júliusában néhány grafikus processzorával (GPU) kapcsolatban az érintett grafikus chipek anyagának gyártási hibájára visszavezethető hiányosságokat tett hivatalosan közzé. Az NVIDIA és a Sony egyidejűleg közösen megvizsgálták, hogy az ugyanezzel a grafikus processzorral felszerelt VAIO-modellek szintén érintettek-e. Ez a vizsgálat azonban kimutatta, hogy ezeknél a VAIO-modelleknél nem léptek fel hibák.
  Egy átfogó felülvizsgálat után Sony ezzel szemben megállapította, hogy az érintett NVIDIA grafikus chippel felszerelt VAIO számítógépek egy csekély százaléka mégis érintett lehet.
  Előfordulhat, hogy ezek a számítógépek a hibás NVIDIA grafikus chip miatt csak torzultan játsszák le a videókat és véletlenszerűen betűket vagy üres képernyőt jelenítenek meg.

  A hiba elhárítása

  Átfogó minőségbiztosításunk keretén belül az érintett modellek (lásd a lenti listán) vásárlását követő négy éven belül minden olyan Vevő esetében ellenszolgáltatás nélkül vállaljuk a javítási költségeket (pótalkatrészek és munkaidő), akiknek VAIO számítógépét az NVIDIA grafikus processzorral adódó problémák miatt kell megjavítani.
  Ha az Ön modellje szerepel a lenti listán, szeretnénk megkérni Önt, hogy számítógépe karbantartása érdekében a VAIO Support keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot.

  Az érintett modellek

  •    VGN-FZ11x, VGN-FZ18x, VGN-FZ21x, VGN-FZ31x, VGN-FZ38x
  •    VGN-AR11x, VGN-AR21x, VGN-AR31x
  •    VGN-C1Zx, VGN-C2Zx
  •    VGC-LM1xx, VGC-LM2xx
  •    VGC-LT1xx, VGC-LT2xx