Cikk azonosítója : 00254029 / Utoljára módosítva: : 19/11/2020

Értesítés az érintett sorozatszámú WI-SP510 headsetek ingyenes cseréjéről – 2020. november 19.

  Tisztelt Sony-vásárló!

  Köszönjük folyamatos érdeklődését a Sony termékei iránt.

  A tudomásunkra jutott, hogy bizonyos WI-SP510 készülékekkel kapcsolatban előfordulhat, hogy víz általi korrózió miatt a headset nem kapcsol be.

  A probléma megoldása érdekében a Sony úgy döntött, hogy 2021. november 30-ig meghosszabbítja az érintett WI-SP510 készülékek garanciáját. Amennyiben a headsete az érintett készülékek között van, tehát az érintett sorozatszámok egyikével rendelkezik, és Ön szembesült az említett problémával, kicseréltetheti érintett WI-SP510 készülékét. Kérjük, ellenőrizze, hogy készüléke megfelel-e az alább felsorolt feltételeknek.

  Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért, és köszönjük megértését!

  Cserére való jogosultság

  Érintett típus neve

  WI-SP510 

  Érintett sorozatszámok 

  Ez a jelenség csak korlátozott számú WI-SP510 headsettel kapcsolatban jelentkezhet, melyeket ingyenesen kicserélünk. Ha tapasztalja a problémát, kérjük, adja meg készüléke sorozatszámát az alábbi sorozatszám-hitelesítő eszközünkben annak ellenőrzéséhez, hogy készüléke kicserélhető-e. 

  Ha WI-SP510 készüléke az érintett típusok között van, kicseréltetheti azt abban az üzletben, ahol vásárolta. Amennyiben ez nem lehetséges, a hitelesítő eszköz alatt megjelenik egy, az üzleteink elhelyezkedéséről tájékoztató oldalra mutató hivatkozás, ahol útmutatást kap az Önhöz legközelebb eső olyan üzlethez, ahol kicseréltetheti készülékét.  

  A headset típusnevének és sorozatszámának ellenőrzése

  A típusnév a beépített újratölthető akkumulátoron található.

  A sorozatszám a headset jobb oldali (R) egységére van nyomtatva, és a fülhallgatóbetét, valamint az íves támaszték eltávolítása után válik láthatóvá.

   

  Az ingyenes csereprogramra való jelentkezés időszaka

  Az ingyenes csereprogram 2021. november 30-ig érvényes.