Cikk azonosítója : 00250430 / Utoljára módosítva: : 07/12/2020

Műholdhangolási probléma az XH90 és az XH92 sorozat esetén

  A firmware-frissítések kiadásakor a Sony mindig szorosan nyomon követi az adott frissítés bevezetését annak biztosítására, hogy a folyamat zökkenőmentes legyen, valamint a vásárlók megelégedésére szolgáljon.

  A Sony 2020. augusztus 12-én kiadott egy firmware-csomagot az XH90 és az XH92 sorozathoz. A műszaki csapatunk sajnos észrevette, hogy a DVB-S műholdhangolásra kedvezőtlen hatással van, ha frissítette a televízióját, illetve gyári adat-visszaállítást végzett az augusztusi frissítés után. A Sony azóta kiadott egy újabb firmware-csomagot.

  Ha nehézségeket tapasztal a műholdhangolással kapcsolatban, kérjük, tekintse meg a műholdhangolási útmutatónkat, vagy tekintse meg a következő videót:

  Ha továbbra sem tud hangolni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.


  Frissített a 6.0384 verzióra, és nem végzett gyári adat-visszaállítást?

  A Sony azt tanácsolja, hogy ne végezzen gyári visszaállítást, amíg nem frissített a legújabb, 2020. november 26-án kiadott firmware-verzióra.

  A frissítés letöltésének biztosításához ajánlott a tv-készülék Automatikus szoftverletöltés beállítását [ON] (Be) állásba kapcsolni. A televízió a következő hetekben így automatikusan megkapja majd a frissítést.

  Addig is köszönjük a megértését, és elnézést kérünk az esetleges kényelmetlenségekért.

  Nem tudja, az Ön típusa melyik tv-sorozathoz tartozik? Íme néhány példa:

  • KD-65ZD9
  • KD-75XE9405
  • KD-43XF8096