Cikk azonosítója : 00235213 / Utoljára módosítva: : 13/12/2019

Ingyenes javításra vonatkozó tájékoztatás: FE 16-35mm F2.8 GM „SEL1635GM” cserélhető objektívek – 2019. november 14.

  Megállapítottuk, hogy az E-bajonettes FE 16-35mm F2.8 GM „SEL1635GM” objektívek kis százalékánál előfordulhat, hogy a fényképezőgép nem működik megfelelően, ha az SEL1635GM objektív csatlakoztatva van.

  Ha Ön rendelkezik az itt felsorolt termékek egy vagy több darabjával, amelyekre vonatkozik ez a ritka jelenség (a részleteket alább olvashatja), akkor jogosult az ingyenes átvizsgálási és javítási programunkra*. 2023. március 31-ig térítésmentesen vállaljuk az érintett objektívek megjavítását.

  További információkért kérjük, olvassa el az alábbi részleteket.


  Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, és köszönjük megértését.

   

  * Az ingyenes javítási program csak arra az adott elektromos nyomtatott áramköri lapra vonatkozik, mely ezt a jelenséget okozza. Ha más alkatrész okozza az objektív helytelen működését, szolgáltatási díj merülhet fel


  Jelenség:

  • Előfordulhat, hogy a fényképezőgép nem működik megfelelően, ha az FE 16-35mm F2.8 GM objektív csatlakoztatva van.
  • Előfordulhat, hogy a fényképezőgép hátsó kijelzője nem működik megfelelően, ha az FE 16-35mm F2.8 GM objektív csatlakoztatva van.

  Kövesse az alábbi műveletsort:

  • Csak az egységek töredékére vonatkozik ez a ritka jelenség. Kérjük, ellenőrizze a sorozatszám-ellenőrzőnk segítségével, hogy az Ön egysége is érintett-e.
  • Ha az Ön terméke is érintett, a sorozatszám ellenőrzése után kérjük, látogasson el a legközelebbi hivatalos márkaszervizbe, hogy ingyen megjavíthassuk termékét (a sorozatszám ellenőrzése után átirányítjuk Önt egy hivatalos márkaszerviz-keresőbe).

  .

   

    Sorozatszám-ellenőrzőlista

   

  Hol található a készülék sorozatszáma?

  A termék sorozatszáma az objektív oldalán lévő lemezen található.

   

  Az ingyenes javítási programra való jelentkezés időszaka

  • 2023. március 31-ig érvényes