Cikk azonosítója : 00227029 / Utoljára módosítva: : 27/06/2019Nyomtatás

Az ILCE-9 4.10 vagy korábbi verziószámú firmware-t frissítő felhasználók számára

  Ez a jelentős szoftverfrissítés tovább bővíti a modell már így is kiemelkedő autofókusz-teljesítményét, és számos új funkcióval támogatja a felvételkészítést, a fényképek megtekintését és a fényképezőgép személyre szabását.

  FONTOS: A frissítés végrehajtása előtt kérjük, tekintse meg az alábbi előnyöket és változásokat.


   Főbb megjegyzések

  FONTOS: Ne feledje, hogy miután telepítésre került a frissítés, nem tud visszatérni az előző verzióhoz.

  • A fényképezőgép beállításainak inicializálása

   A fényképezőgép összes beállítási értéke inicializálva van egy frissítésnek köszönhetően, amely funkciókat ad hozzá, és nagyobb mértékben módosítja a jellemzőket. Még ha regisztráltak is fényképezőgép-beállításokat a fényképezőgép 4.10 vagy korábbi verziószámú rendszerszoftvere (firmware) esetében a Memory (Camera Settings1 / Camera Settings2) (Memória (Fényképezőgép-beállítások1 / Fényképezőgép-beállítások2) beállítást használó memóriakártyához, azok a beállítások nem állíthatók vissza egy 5.00 vagy újabb verziószámú rendszerszoftvert (firmware) használó fényképezőgépen. Javasoljuk, hogy még a frissítés végrehajtása előtt írja le a gyakran használt fényképezőgép-beállításokat és egyéb fontos információkat.
  • A MENU konfigurációjának változásai

   Fényképezőgép-funkciók lettek hozzáadva és törölve, ezért a MENU gomb megnyomásakor megjelenő beállítási elemek ennek megfelelően módosultak. Javasoljuk, hogy még a felvételkészítés előtt ellenőrizze a MENU konfigurációját.
   A beállítási elemek részleteiért kattintson ide.
  • A jellemzőkhöz hozzáadott funkciók és módosítások

   A felvételkészítési környezethez optimalizált funkciók lettek hozzáadva. Ennek megfelelően módosultak a funkciónevek és működtetési módszerek. Továbbá néhány funkció törölve lett. Ne feledje ellenőrizni a módosított tartalom részleteit még a frissítés előtt.
   A frissítés által végrehajtott módosítások megtekintéséhez kattintson ide.