Cikk azonosítója : 00206892 / Utoljára módosítva: : 20/02/2019

Az Android™ 8.0 Oreo™ rendszerre való automatikus frissítés átmeneti felfüggesztése – 2019. február 14.

Jelen cikk érintett termékei és kategóriái

A firmware-frissítések kiadásakor a Sony mindig szorosan nyomon követi az adott frissítés bevezetését annak biztosítására, hogy a folyamat zökkenőmentes legyen, valamint a vásárlók megelégedésére szolgáljon. 

Tudomásunkra jutott, hogy a legutóbbi frissítésünk (az Android 8.0 Oreo rendszerre való frissítés) esetenként hangkimaradási problémát okozhat bizonyos hangprojektoroknál, A/V vevőknél és házimozirendszereknél, ha a televízió hosszabb ideig volt készenléti állapotban. Sajnos e vélhetően csatlakozási hiba miatt – amely véleményünk szerint kellemetlenséget okozhat egyes vásárlóknak – úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk az Android 8.0 Oreo rendszerre való automatikus firmware-frissítést (v6.5830). 

Azon vásárlóinkat, akik letöltötték a frissítést, és jelenleg – az otthoni audioeszközükön – hangkimaradási problémát tapasztalnak, arra kérjük, hogy tekintsék meg a következő cikket, amely ismerteti az általunk javasolt áthidaló megoldásokat.

Azon vásárlók számára ugyanakkor, akik nem rendelkeznek hangprojektorral, A/V vevővel vagy házimozirendszerrel, és szeretnék kipróbálni a frissítés nyújtotta új funkciókat és funkcionalitást, a frissítés továbbra is elérhető a támogatási weboldalon, ahonnan manuálisan letölthető. 

Megjegyzés: Abban az esetben, ha Ön használja a fent említett otthoni audioeszközök valamelyikét, nyomatékosan javasoljuk, hogy várja meg a következő frissítést, amely kijavítja majd ezt a potenciális hibát.

Mérnökeink jelenleg is erőfeszítést nem kímélve vizsgálják a hiba okát, és a rendellenesség kijavítása érdekében a közeljövőben új firmware-t adunk ki. Annak érdekében, hogy értesülhessen az új információkról, kérjük, látogasson el rendszeresen erre az oldalra, vagy vegye fel a könyvjelzők közé.

Köszönjük megértését, és elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért!

 


Android™ 8.0 Oreo™ frissítés a Sony 2016–2018-as Android TV-ihez (XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94, A1, XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 és AF8 sorozat) – 2019. január 30-tól

Örömmel jelentjük be, hogy 2019. január 30-tól közvetlenül a tv-készülékére egy új firmware-frissítést (v6.5830) adunk ki, amely az Android™ 8.0 Oreo™ rendszert tartalmazza. A frissítés fokozatosan válik majd elérhetővé.

A firmware új funkciókat vezet be, javítva ezáltal a tv-készülék működését, valamint továbbfejlesztve a meglévő funkciókat:

 • Új kezdőképernyő-menü
 • Google Tours (ismertető)
 • Szoftverfrissítéssel kapcsolatos értesítések a kezdőképernyő menüjében
 • Új billentyűzet-elrendezés és funkcionalitás
 • Újratervezett Tartalomlista (másként: televíziós menüsáv)
 • Kisegítő lehetőségek gyorshivatkozása (Be/Ki kapcsoló)
 • Jobb felhasználói élmény a videó, a zenei és a fotóalkalmazások esetén
 • Több támogatott formátum USB, illetve otthoni hálózatok* esetén

MEGJEGYZÉS: A funkciók és előnyök teljes körű listájáért vagy a firmware letöltéséhez látogasson el az adott tv termékoldalára.

A frissítés elérésének javasolt módja, ha tv-jének Automatikus szoftverletöltés beállítását ON (bekapcsolt) állásba kapcsolja. A televízió a következő hetekben így automatikusan megkapja majd a frissítést.

A firmware-t az európai támogatási oldalról is letöltheti. Ezt követően frissítse a tv-t egy USB-flashmemória eszköz segítségével.
A Sony mindig figyelembe veszi vásárlóinak visszajelzését, és törekszik az innovációra és termékei minőségének javítására.


[Érintett tv-modell sorozatok]


Nem tudja, az Ön típusa melyik tv-sorozathoz tartozik? Íme néhány példa:

 • KD-65ZD9
 • KD-75XE9405
 • KD-43XF8096


*A lejátszási funkció függ az otthoni hálózat kiszolgálóinak jellemzőitől.