Cikk azonosítója : 00206142 / Utoljára módosítva: : 27/06/2019

A WH-1000XM3 fejhallgatók működése hideg környezetben – 2018. december 27.

  Nemrég tudomásunkra jutott, hogy a WH-1000XM3 fejhallgatók időnként véletlenszerű működést mutathatnak, ha hirtelen és jelentős mértékű hőmérséklet-változásnak vannak kitéve. Ennek következtében Ön is azt tapasztalhatta, hogy a hangerő hirtelen megváltozik, vagy a készülék egyes zeneszámokat átugrik.

  Habár a WH-1000XM3 fejhallgatók az összes szükséges minőségi szabványnak megfelelnek, tisztában vagyunk azzal, hogy ez a fajta működés kellemetlenséggel járhat. Még folyik az alapos vizsgálat, nagyra becsült vásárlónkként ugyanakkor biztosítani kívánjuk Önnek, hogy az említett működési jelenségek csökkentésére rendelkezzen áthidaló megoldással, továbbá szeretnénk felhívni figyelmét a termék jellemzőire.
   

  Kivitelezési jellemzők

  A WH-1000XM3 modellt úgy terveztük meg, hogy 0 °C és 40 °C közötti hőmérsékleten optimálisan működjön. Jóllehet a termék a fenti hőmérsékleti tartományon kívül is működik, a teljesítménye azonban romolhat. Ez többek között abban nyilvánul meg, hogy a termék kiszámíthatatlan módon reagálhat a hőmérséklet hirtelen és jelentős mértékű változására, például meleg környezetből (pl. fűtött szoba) nagyon hideg környezetbe (pl. 0 °C alatti, téli idő a szabadban) való átvitelkor. 
   

  Ez azt jelenti, hogy nem tudom használni a WH-1000XM3 fejhallgatómat, amikor odakint fagy? 

  Amennyiben Ön is tapasztalja a fent leírt jelenséget, amikor téli időben egymás után jelentősen eltérő hőmérsékletű környezetekben használja a terméket, kérjük, ne feledkezzen meg az alábbi áthidaló megoldásról: kapcsolja KI, majd BE a fejhallgatót – ily módon egyszerűen visszaállíthatók a készülék bizonyos paraméterei, és megoldhatók a véletlenszerű működési jelenségek.

  Köszönjük szíves megértését! Kérjük, fontolja meg, hogy ezt az oldalt a könyvjelzők közé tegye, illetve vegye fontolóra a Support by Sony mobilalkalmazás telepítését, hogy értesüljön e cikk esetleges frissítéseiről.