Cikk azonosítója : 00204967 / Utoljára módosítva: : 27/06/2019

Értesítés szoftverfrissítésekről az α7R III (ILCE-7RM3) és α7 III (ILCE-7M3) fényképezőgépekhez – 2018. december 7.

  2018. december 7.

  Sony Corporation
  Sony Imaging Products & Solutions Inc.

   

  Értesítés szoftverfrissítésekről az α7R III (ILCE-7RM3) és α7 III (ILCE-7M3) modellszámú, cserélhető objektívvel rendelkező digitális fényképezőgépek vásárlói számára

   

  Köszönjük, hogy a Sony termékeit választotta!

   

  Tudomásunkra jutott, hogy a következő problémák fordulhatnak elő az α7R III és α7 III modellszámú, cserélhető objektívvel rendelkező digitális fényképezőgépeinknél:

  1. Ritkán előfordulhat, hogy az α7R III és α7 III modellszámú termékek leállnak, amikor RAW-adatokat írnak egy már többször is használt SD-kártyára.

   Megjegyzések:
   • Ez a probléma ezenkívül rendellenességeket okozhat a képeket kezelő fájloknál, ami miatt a képeket nem lehet megjeleníteni a fényképezőgépen.
   • A memóriakártyán lévő egyetlen képadat sem fog sérülni vagy törlődni, leszámítva azokat az adatokat, amelyek írása a leállás időpontjában folyamatban volt.
   • Ha a fényképezőgépen nem jelennek meg a képek, kövesse az alábbi lépéseket a „Recover Image DB” (Képek adatbázisfájljainak helyreállítása) funkció használatához:
    • Válassza a MENU (Menü) → (Setup) (Beállítás) → [Recover Image DB] (Képek adatbázisfájljainak helyreállítása) lehetőséget, majd → a kívánt memóriakártya-nyílást, végül az → [Enter] elemet.
     Ezután készítsen egy képet, és végezze el adatai biztonsági mentését egy számítógépre vagy más eszközre, majd formázza le a fényképezőgép memóriakártyáját.

      
  2. Az α7R III modell esetén az automatikus megjelenítő funkció használata közben történő képkészítéskor a fényképezőgép működése időnként leállhat.

   

  A fenti problémák megoldása érdekében december közepén frissített rendszerszoftvert teszünk majd közzé. Addig is kérjük, hogy ügyeljen a következőkre.
  Megjegyzés: mivel az új rendszerszoftver elkészítésén dolgozunk, ezért a jelenlegi rendszerszoftvert már nem ajánljuk fel frissítésként.

  1. Új képek készítése előtt végezze el az adatai biztonsági mentését, majd formázza le a fényképezőgép két nyílásában lévő memóriakártyákat, vagy használjon új memóriakártyát.
  2. Ügyeljen rá, hogy az automatikus megjelenítő funkció a képek készítésekor kikapcsolt állapotban legyen.

   

  Az érintett termékek használata közben fellépő kellemetlenségekért elnézését kérjük, és köszönjük megértését!