Sony Global – Support by Sony – NYÍLT FORRÁSKÓDÚ ÖSSZETEVŐK a „Support by Sony” alkalmazásban

  A Support by Sony segítségével többé egyetlen frissítésről sem marad le

  A Support by Sony alkalmazás segítségével különböző támogatási információkhoz férhet hozzá a Sony termékeire vonatkozóan. Hozza ki a legtöbbet termékéből a firmware-frissítésekre vonatkozó értesítésekkel, valamint különböző támogatási anyagok (többek között használati útmutatók és kérdés-válasz részek) megtekintésével. Adja hozzá könyvjelzőként Sony termékét a Support by Sony alkalmazáshoz, hogy többé ne maradjon le egyetlen frissítésről sem.  A Support by Sony letöltése
  Lásson hozzá másodpercek alatt
  Keresse meg Sony termékét és adja hozzá az alkalmazáshoz
  • 1Keresse meg termékét.
  • 2Koppintson az [Add] (Hozzáadás) gombra a könyvjelző hozzáadásához.
  • 3Jusson gyorsan támogatási információkhoz.

  Jusson hozzá azonnal különböző támogatási információkhoz

  Adja hozzá könyvjelzőként Sony termékét az alkalmazáshoz, és jusson gyorsan támogatási információkhoz a termék hibaelhárítása érdekében. A termékre koppintva megjelenik az információkat (beleértve a kérdés-válasz részt, használati útmutatókat és sok mást) tartalmazó támogatási oldal.

  Jusson frissítési értesítésekhez

  Miután könyvjelzőként hozzáadja Sony termékét, fontos információkat, valamint a legújabb firmware-frissítésekre vonatkozó információkat fog kapni.

  Adja hozzá könyvjelzőként Sony termékét NFC technológiával

  Csak Android okostelefonok esetén

  Amennyiben Sony terméke és okostelefonja rendelkezik NFC funkcióval, először indítsa el a „Support by Sony” alkalmazást, majd érintse okostelefonját a Sony terméken található NFC szimbólumhoz. Ezt követően megjelenik a támogatási oldal, ahol keresés nélkül, mindössze egyetlen koppintással hozzáadhatja termékét az alkalmazáshoz.