Cikk azonosítója : 00198944 / Utoljára módosítva: : 24/05/2018

Firmware-frissítés a Sony 2018-as gyártmányú Android TV-készülékeihez (XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 és AF8 sorozat) – 2018. május 24.

Jelen cikk érintett termékei és kategóriái

Örömmel jelentjük be, hogy 2018. május 23-án kiadunk egy új, közvetlenül a tv-készülékére letölthető firmware-frissítést (6.560), amely június folyamán fokozatosan válik majd elérhetővé.

Ez az új firmware tovább javítja tévékészüléke teljesítményét a következő fejlesztéseknek köszönhetően:

  • Dolby Vision támogatás a tv-készülékre telepített videostreamelő alkalmazások és szolgáltatások számára (pl. Amazon Prime Video és Netflix).*
  • A frissítés magába foglal egy új funkciót, amely segítségével új alkalmazásokat lehet hozzáadni a tv-készülék menüsávján található „Alkalmazásaim” menühöz.


További kiemelendő pontok/javítások:

  • Feljavítja az X-Motion Clarity funkció vezérlését


A frissítés elérésének javasolt módja, ha tv-jének Automatikus szoftverletöltés beállítását ON (bekapcsolt) állásba kapcsolja. A tv-készülék az elkövetkező hetekben így automatikusan letölti a frissítést.

A firmware-t az európai támogatási oldalról is letöltheti. Ezt követően frissítse a tv-t egy USB-flashmemória eszköz segítségével.

A Sony mindig figyelembe veszi vásárlóinak visszajelzését, és törekszik az innovációra és termékei minőségének javítására.
 

[Érintett tv-modell sorozatok]

  • A Sony 2018-as gyártmányú Android tv-készülékei: XF75, XF80, XF83, XF85, XF87, XF90 és AF8 sorozat

 

Nem tudja, az Ön modellje melyik tv-sorozathoz tartozik? Íme néhány példa:

  • KD-43XF8096

  • KD-55XF9005

  • KD-65AF8
     

*Egyes Sony tv-készülékek (XF90 és AF8 sorozat) támogatni fogják a Dolby Vision funkciót, az Európa-szerte 2018 júniusa folyamán elérhetővé váló szoftverfrissítésnek köszönhetően. Dolby Vision tartalmak lejátszásához szükséges, hogy a videostreamelő alkalmazás/szolgáltatás támogassa a Dolby Vision funkciót. További információért forduljon a szolgáltatás/alkalmazás szolgáltatójához. Továbbá, miután a szoftverfrissítés feltelepül a Sony tv-készülékre, a televízióhoz HDMI-kábellel csatlakozó, Dolby Vision lejátszást támogató készülékek (pl. streamelésre alkalmas médialejátszók és UHD Blu-ray lejátszók) szintén szoftverfrissítésre szorulnak majd, hogy támogatni tudják a készüléken keresztül történő Dolby Vision lejátszást. Amennyiben további információra van szüksége a frissítés egy bizonyos lejátszóra történő beütemezésével kapcsolatban, forduljon a lejátszó gyártójához.