Cikk azonosítója : 00194577 / Utoljára módosítva: : 16/01/2018

Értesítés egyes α9 (ILCE-9) fényképezőgépek térítésmentes javításáról az érintett sorozatszámmal rendelkező készülékek esetében

Jelen cikk érintett termékei és kategóriái

2018. január 16.

Köszönjük érdeklődését a Sony termékei iránt.

Megállapítottuk, hogy bizonyos körülmények között, egyes α9 (ILCE-9) típusú fényképezőgépeknél meglazulhat a multifunkciós aljzat, amikor külön megvásárolható, nagy méretű vakuegységet csatlakoztatnak a készülékhez, és arra nagy nyomást fejtenek ki.

Amennyiben az Ön fényképezőgépe is az említett készülékek között van, tehát az érintett sorozatszámok egyikével rendelkezik, és Ön is szembesült ezzel a jelenséggel a fényképezőgép használata közben, térítésmentesen megjavítjuk készülékét. A jelenségről és fényképezőgépe sorozatszámának ellenőrzéséről alább talál további információt.

Elnézést kérünk az esetlegesen okozott kellemetlenségért, szíves megértését és együttműködését pedig köszönjük.

Érintett modell

α9 (ILCE-9) típusú digitális fényképezőgép cserélhető objektívvel

Érintett sorozatszámok

A jelenség csak egy korlátozott számú ILCE-9 típusú fényképezőgépet érint. Kérjük, hogy amennyiben Ön is tapasztalta a problémát, a sorozatszám-ellenőrző eszköz segítségével erősítse meg, hogy jogosult az ingyenes javítási programban való részvételre.

Hogyan lehet ellenőrizni a sorozatszámot?

A termék sorozatszáma a fényképezőgép alján lévő lemezen található.

Sorozatszám elhelyezkedése

A sorozatszám egy 7 számjegyű szám.

Jelenség

Ritka esetekben meglazulhat a multifunkciós aljzat külön megvásárolható, nagy méretű vakuegység csatlakoztatása során, amikor arra nagy nyomást fejtenek ki.

Mozgás iránya (hátra és előre, vagy oldalirányban)

Vaku mozgása

Multifunkciós aljzat

A Sony ingyenes javítási programjának részletei

Amennyiben azzal a jelenséggel szembesül, hogy a multifunkciós aljzat meglazul a kamera használata közben, és Ön a sorozatszám ellenőrzésére szolgáló eszköz segítségével megerősítette, hogy jogosult az ingyenes javítási programunkban való részvételre, kérjük, látogasson el egy hitelesített szervizközpontba, hogy megjavíthassuk készülékét. A hivatalos szervizközpont térítésmentesen megjavítja termékét.

A támogatható termék javítása körülbelül egy hetet vesz igénybe a beérkezést követően.

Az ingyenes javítási programra való jelentkezés időszaka

Az ingyenes javítási program 2020. március 31-ig érvényes.