Cikk azonosítója : 00190832 / Utoljára módosítva: : 28/03/2018

Firmware-frissítés a Sony 2016-os és 2017-es gyártmányú Android TV-készülékeihez (XD70, XD75, XD80, SD80, XD83, ZD9, XE80, XE83, XE85, XE90, XE93, XE94 és A1 sorozatok) – 2018. március 28.

Jelen cikk érintett termékei és kategóriái

Örömmel jelentjük be, hogy 2018. március 28-án kiadunk egy új, közvetlenül a tv-készülékére letölthető firmware-frissítést (6.285), amely április folyamán fokozatosan válik majd elérhetővé.

Ez az új firmware tovább javítja tévékészüléke teljesítményét a következő fejlesztéseknek köszönhetően:

 • Dolby Vision tartalomtámogatás a tv-készülékre telepített videostreamelő alkalmazások és szolgáltatások számára (pl. Amazon Prime Video és Netflix)*
  • Csak a ZD9, XE94, XE93 és A1 típusok esetében

További kiemelendő pontok/javítások:

 • Javítja a felhasználói élményt a Samba TV szolgáltatáskezelő megnyitása során
 • Kijavítja az Amazon Prime videólejátszási hibáját, amelyből kifolyólag a videók lefagynak, vagy csúszik a hangsáv
 • Kijavítja a hibát, amelyből kifolyólag az otthoni hangerősítő nem vált automatikusan Tv-bemenetre a „BRAVIA Sync vezérlés” funkció használatakor
 • És sok más…

A funkciók és előnyök teljes listájáért látogasson el tv-készüléke termékoldalára.

A frissítés elérésének javasolt módja, ha tv-jének Automatikus szoftverletöltés beállítását ON (bekapcsolt) állásba kapcsolja. A tv-készülék az elkövetkező hetekben így automatikusan letölti a frissítést.

A firmware-t az európai támogatási oldalról is letöltheti. Ezt követően frissítse a tv-t egy USB-flashmemória eszköz segítségével.
A Sony mindig figyelembe veszi vásárlóinak visszajelzését, és törekszik az innovációra és termékei minőségének javítására.

[Érintett tv-modell sorozatok]


Nem tudja, az Ön modellje melyik tv-sorozathoz tartozik? Íme néhány példa:

 • KD-55A1
 • KD-65ZD9
 • KD-55XE8096


*Egyes Sony tv-készülékek (a ZD9, XE94, XE93 és A1 sorozathoz tartozók) támogatni fogják a Dolby Vision funkciót, az Európa-szerte 2018 áprilisa folyamán elérhetővé váló szoftverfrissítésnek köszönhetően. Dolby Vision tartalmak lejátszásához szükséges, hogy a videostreamelő alkalmazás/szolgáltatás támogassa a Dolby Vision funkciót. További információért forduljon a szolgáltatás/alkalmazás szolgáltatójához. Továbbá, miután a szoftverfrissítés feltelepül a Sony tv-készülékre, a televízióhoz HDMI-kábellel csatlakozó, Dolby Vision lejátszást támogató készülékek (pl. streamelésre alkalmas médialejátszók és UHD Blu-ray lejátszók) szintén szoftverfrissítésre szorulnak majd, hogy támogatni tudják a készüléken keresztül történő Dolby Vision lejátszást. Amennyiben további információra van szüksége a frissítés egy bizonyos lejátszóra történő beütemezésével kapcsolatban, forduljon a lejátszó gyártójához.

 


Firmware-frissítés: A Dolby Vision elérhetősége a Sony 2016-os és 2017-es Android tv-ihez (ZD9, XE93, XE94 és A1 Series) – 2018. január 31.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a bejelentett firmware-frissítésre későbbi időpontban kerül sor. Mérnökeink még dolgoznak a firmware finomhangolásán annak érdekében, hogy az új kiadással a lehető legjobb élményt nyújtsák Önnek.

Ezt a cikket a frissítés új ütemezésével a lehető leghamarabb frissíteni fogjuk. A legújabb fejleményekről való könnyebb tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy tegye ezt a lapot könyvjelzői közé. Másik lehetőségként hozzáadhatja modelljét a Support by Sony mobilalkalmazáshoz, hogy így azonnali termékértesítést kapjon.

Köszönjük szíves megértését és türelmét.


Firmware-frissítés: Dolby Vision elérhetősége a Sony 2016-os és 2017-es Android tv-ihez (ZD9, XE93, XE94 és A1 sorozat) – 2017. december 18.

Örömmel jelentjük be, hogy az új firmware-frissítés 2018. január végétől kezdődően közvetlenül a televízióján jelenik meg.

Ez a frissítés támogatja a Dolby Vision funkciót, és február folyamán fokozatosan válik elérhetővé Európa-szerte.

A frissítés elérésének javasolt módja, ha tv-jének Automatikus szoftverletöltés beállítását ON (bekapcsolt) állásba kapcsolja. A tv a megadott időtartamban így automatikusan megkapja majd a frissítést.

Reméljük, élvezetét leli az új funkcióban.


Kellemes ünnepeket kíván a Sony Support!


Érintett modellek:

 2017-es Android tv-k: XE94, XE93 és A1 sorozat
 2016-os Android tv-k: ZD9 sorozat

 

Nem tudja, az Ön modellje melyik tv-sorozathoz tartozik? Íme néhány példa:

 • KD-55A1
 • KD-65ZD9
 • KD-75XE9405