Cikk azonosítója : 00186962 / Utoljára módosítva: : 17/10/2017

Ingyenes javításra vonatkozó tájékoztatás: Planar T* FE 50mm F1.4 ZA cserélhető objektív – 2017. október 17.

  Egyes SEL50F14Z Planar T* FE 50mm F1.4 ZA (E-bajonettes) objektívek belső része homályos vagy nem átlátszó, ami hatással van a felvételek tisztaságára.

  Ha Ön rendelkezik az itt felsorolt termékek egy vagy több darabjával, amelyekre vonatkozik ez a ritka jelenség (a részleteket alább olvashatja), akkor jogosult az ingyenes javítási programunkra. 2019. október 31-ig ingyen megjavítjuk az érintett objektíveket.

  További információkért kérjük, olvassa el a részleteket, vagy lépjen velünk kapcsolatba.

  Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, és köszönjük megértését.


  Jelenség

  Egyes SEL50F14Z Planar T* FE 50mm F1.4 ZA objektívek (melyek azα E-bajonettes cserélhető objektíves digitális fényképezőgépünk alkatrészei) belső része homályos vagy nem átlátszó.

  Kövesse az alábbi műveletsort:

  • Csak az egységek töredékére vonatkozik ez a ritka jelenség. Kérjük, ellenőrizze a Sorozatszám-ellenőrzőnk segítségével, hogy az Ön egysége is érintett-e.
  • Ha az Ön terméke is érintett, a sorozatszám ellenőrzése után kérjük, látogasson el a legközelebbi hivatalos márkaszervizbe, hogy ingyen megjavíthassuk termékét (a sorozatszám ellenőrzése után átirányítjuk Önt egy hivatalos márkaszerviz-keresőbe). A terméket ezen kívül a szaküzletbe is visszaviheti.

   MEGJEGYZÉS: Feltétlenül vigye magával a vásárlást igazoló bizonylatot (például a blokkot), amikor ellátogat a hivatalos márkaszervizbe vagy visszamegy a szaküzletbe.

  Hol található a készülék sorozatszáma?

  A termék sorozatszáma az objektív oldalán lévő lemezen található.

  SEL50F14Z termékszám

  Az ingyenes javítási programra való jelentkezés időszaka

  • 2019. október 31-ig érvényes