Cikk azonosítója : 00171995 / Utoljára módosítva: : 11/04/2017

Értesítés a Windows Vista operációs rendszert használó termékek támogatásának beszüntetéséről

Jelen cikk érintett termékei és kategóriái

Közzétéve: 2017. 03. 02.


Tisztelt Vásárlóink!

A Microsoft® Corporation bejelentette, hogy 2017. április 11-én beszünteti a Windows® Vista operációs rendszer támogatását, mely dátumtól kezdve a Microsoft nem szolgáltat biztonsági frissítéseket, javításokat, illetve műszaki támogatást.


Ennek következményeképp a Sony nem fog tudni segítséget nyújtani termékeink olyan új műszaki, minőségi vagy biztonsági problémái esetében, amelyek a Windows Vista operációs rendszerrel kapcsolatosak, és nem fogunk tudni biztonsági frissítéseket biztosítani, illetve módosításokat vagy ellenőrzéseket végrehajtani a Windows Vista operációs rendszert használó termékeinken.  Ezért kérjük, vegyék figyelembe, hogy ezek a termékek nem biztos, hogy megfelelően vagy biztonságosan fognak működni, ha továbbra is Windows Vista operációs rendszerrel használják azokat.


Bizonyos termékeink kompatibilisek a Windows operációs rendszer újabb verzióival.
Kérjük, tekintsék meg az adott modell támogatási oldalát a frissítésekkel és a Windows operációs rendszerek kompatibilitásával kapcsolatos információkért.


Megjegyzés: A Sony nem tud támogatást nyújtani termékeink olyan új műszaki, minőségi vagy biztonsági problémái esetében, amelyeket egy olyan régi Windows operációs rendszer, például Windows® 95, Windows® 98, Windows® Me, Windows® 2000, Windows® XP stb. használata okozott, melyhez a Microsoft már beszüntette a támogatást.