Cikk azonosítója : 00161824 / Utoljára módosítva: : 30/01/2018

Hordozható, ultra rövid vetítési távolságú projektor alkalmazás adatvédelmi irányelvei

  Hordozható, ultra rövid vetítési távolságú projektor alkalmazás adatvédelmi irányelvei

  A jelen Adatvédelmi irányelvek dokumentum a következőket ismerteti:

  i. A Sony Corporation ("Sony", "mi", "mienk" vagy "minket") hogyan olvashat, gyűjthet, használhat és/vagy tárolhat információkat a "Hordozható, ultra rövid vetítési távolságú projektor alkalmazás" alkalmazás használata közben.

  ii. Hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot.

  Kérjük, olvassa el a jelen Adatvédelmi irányelveket, és jelezze, hogy egyet ért-e ezen feltételekkel azáltal, hogy a beleegyezését vagy elutasítását jelentő gombot vagy jelölőnégyzetet kiválasztja. A jelen Adatvédelmi irányelvek kiegészítik a Sony kapcsolt vállalataival, leányvállalataival, termékeivel, szoftvereivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatosan esetlegesen alkalmazandó egyéb adatvédelmi irányelveket.

  1. Információk a Hordozható, ultra rövid vetítési távolságú projektor alkalmazás

  A rendkívül kis vetítési távolságú, hordozható kivetítő alkalmazás szükséges a rendkívül kis vetítési távolságú, hordozható kivetítő használatához.

  2.:A Hordozható, ultra rövid vetítési távolságú projektor alkalmazás (az "Alkalmazás") által gyűjtött információk

  Automatikusan összegyűjtött információk

  A Sony automatikusan is megkaphat bizonyos információkat, amikor Ön az Alkalmazást használja:

  § Eszközadatok, melyeket a felhasználó regisztrál az Alkalmazásban
  (pl. eszközazonosító, modellnév, a gyártó neve)

  § Alkalmazásadatok (pl. alkalmazásazonosító vagy alkalmazásverzió)

  § Az Alkalmazás használatával kapcsolatos információk

  A fentebb ismertetett, automatikusan összegyűjtött információk az alkalmazást használó eszközökhöz rendelt egyedi számokkal kerülnek feltöltésre, ezáltal meg tudjuk különböztetni az ezen eszközről kapott adatokat a többi eszközről kapottól.

  A fentebb ismertetett, automatikusan összegyűjtött információk felhasználása kizárólag statisztikai céllal történik. A Sony nem küld Önnek semmilyen kéretlen marketingközleményt.

  Ha szeretné megállítani az automatikus adatgyűjtést, ne használja az Alkalmazást, vagy távolítsa el azt.

  3. Még mire használja a Sony az adatait?

  Jövőbeni termékek és szolgáltatások fejlesztésére

  A Sony a 2. részben ismertetett információkat összegyűjtheti és/vagy elemezheti a termékeink és szolgáltatásaink javítása, illetve új termékek és szolgáltatások fejlesztése érdekében.

  A Sony és felhasználói védelmére

  A Sony a 2. részben ismertetett információkat összegyűjtheti és/vagy elemezheti a lehetséges biztonsági fenyegetések azonosítása, illetve a Sony, felhasználói és kapcsolt vállalatai védelme érdekében.

  4. Ki férhet hozzá még az adataihoz?

  Nem osztjuk meg másokkal az adatait.

  5. Adatmegőrzés, az adatai kezelése

  Megőrizzük a 2. részben ismertetett adatokat, ameddig Ön az alkalmazásokat használja, illetve 6 hónapot azt követően. Ha azt szeretné, hogy felhasználó által megadott adatokat töröljünk, vegye fel velünk a kapcsolatot a Sony helyi vállalatánál:http://www.sony-europe.com, és mi ésszerű időn belül, illetve megfelelő módon válaszolunk Önnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a felhasználó által megadott adatok közül némely vagy az összes szükséges lehet az alkalmazások megfelelő működése érdekében, valamint bizonyos információk megőrzését jogszabályok írják elő.

  6. Az adatai nemzetközi továbbítása

  Az alkalmazások a világon minden felhasználó számára elérhetők. Az adatait a 2. és 3. részben felvázolt célok érdekében feldolgozzuk, tároljuk és továbbítjuk az Európai Gazdasági Térség (a továbbiakban: EGT) és/vagy az Ön tartózkodási országa számára, beleértve különösen Japánt is. Az adatait az EGT-n és/vagy az Ön tartózkodási országán kívül tevékenykedő munkatársak láthatják és dolgozzák fel, akik nekünk vagy az egyik szolgáltatónknak dolgoznak. Előfordulhat, hogy ezen országok adatvédelmi és személyes adatok bizalmasságát biztosító jogszabályai nem nyújtanak ugyanolyan szintű védelmet, mint az EGT és/vagy a tartózkodási országa, illetve az információira kevesebb jogot határoznak meg.

  7. Biztonság

  A Sony vállalja, hogy ésszerű biztonsági intézkedéseket tesz az Ön információinak elvesztése, megváltoztatása, vagy azokkal való visszaélés elleni védelem érdekében. Bár törekszünk az adatai védelmére, nem garantálhatjuk vagy szavatolhatjuk a számunkra az alkalmazáson keresztül átadott, a rendszereinken tárolt vagy a harmadik fél szállítóink által tárolt információk biztonságát.

  8. Gyermekekkel kapcsolatos irányelveink

  A Sony vállalja valamennyi alkalmazandó jogszabály és rendelkezés betartását a gyermekek személyes adatainak összegyűjtésével, tárolásával és használatával kapcsolatosan. Ha Ön szülő vagy gondviselő, és aggódik, hogy gyermeke az Ön beleegyezése nélkül személyes információkat biztosított a számunkra, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbiakban ismertetett módon.

  9. Személyiségi jogok

  Néhány országban, ideértve az EGT-országokat, bizonyos jogok illetik meg a Sony által tárolt személyes információival kapcsolatban. Ezen jogok közé tartozhat az általunk tárolt személyes információi másolatának kikérési joga, továbbá Ön kérheti ezen személyes információk javítását, módosítását, törlését vagy letiltását. Ha gyakorolni kívánja ezen jogait, vegye fel a kapcsolatot velünk a Sony helyi vállalatánál: http://www.sony-europe.com

  10. Módosítások

  A Sony időről időre vagy bármilyen oknál fogva aktualizálhatja a jelen adatvédelmi irányelveket.
  A Sony értesíteni fogja Önt az adatvédelmi irányelvekben történt változásokról az alkalmazáson keresztül.
  Ha bármikor meg szeretné tekinteni az adatvédelmi irányelveket, kattintson az alábbi URL-címre: Privacy policy

  11. Kapcsolattartási adatok

  Ha bármilyen kérdése vagy aggálya lenne a jelen adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban, vagy gyakorolni kívánja a személyes információival kapcsolatos jogait, vegye fel velünk a kapcsolatot aa Sony helyi vállalatánál: http://www.sony-europe.com

  Utolsó frissítés: 2016. szeptember 9.