Cikk azonosítója : 00158029 / Utoljára módosítva: : 12/01/2018Nyomtatás

Figyelem: Az elektromos cigaretták és vaporizátorok esetében a Sony lítiumion akkumulátor használata nem javasolt.

    A Sony rendkívül fontosnak tartja fogyasztói biztonságát. Az utóbbi időben tudomásunkra jutott, hogy fogyasztóink egy része talán nem a rendeltetésének megfelelően használja a Sony hengeres lítiumionos VTC akkumulátorait („Litiumionos akkumulátor”), azaz elektromos cigarettákban és vaporizátorokban.

    A Sony nem tesztelte a lítiumionos akkumulátorokat elektromos cigaretták és vaporizátorok esetében. A Sony lítiumionos akkumulátorok biztonságos használata magas teljesítményük miatt biztonsági óvintézkedéseket és mechanizmusokat igényel. A Sony-nak nincs tudomása arról, hogy az elektromos cigaretták és vaporizátorok rendelkeznek-e efféle biztonsági mechanizmusokkal.

    A Sony lítiumionos akkumulátorok elektromos cigarettákban és vaporizátorokban történő használata komoly veszélyt jelenthet a személyes tulajdonra és biztonságra.

    A Sony lítiumionos akkumulátorokat gyártóknak adjuk el, és olyan szerszámgépekhez hasonló termékek működtetéséhez használhatóak, amelyek mínőségi szabványainknak megfelelő biztonsági óvintézkedésekkel és mechanizmusokkal rendelkeznek.